Jump to content

Omologare RAR Moto Limitata A2

Brighinaru Ionut
 Share

Recommended Posts

Bună seara tuturor!

Doresc sa fac omologarea RAR la o Honda Deauville 650 pe care recent am limitat-o legal A2, la un service autorizat RAR. 

Întrebarea mea este: se poate face omologarea RAR la moto la RAR-ul din parcul industrial, cel din Ploiești? Și dacă se poate trebuie programare, sau cum se face? Va mulțumesc tuturor! Asfalt Uscat! 

Edited by ivan pedala
Editat in limba romana!

Ce-inaia sa-i faci RAR? RAR inseamna Registrul Auto Roman. Nu poti sa-i faci unei mobre Registrul Auto Roman.

Deci ce vrei sa-i faci, omologare, autentificare, ITP sau ce?

• ivan pedala changed the title to Omologare RAR Moto Limitata A2

Omologare modificare, reomologare. Nu ti-au spus cei de la service-ul autorizat ce trebuie facut? Daca tot sunt autorizati RAR sa faca respectiva modificare?

Aici ce tre sa faci: https://www.rarom.ro/?page_id=629

Aici iti faci programare pentru modificare, la RAR (Bucuresti, Ilfov, Prahova, Buzau sau Salaj, nu conteaza): https://www.rarom.ro/?page_id=254

Vei avea nevoie de actele doveditoare ale modificarii de la service, CIV, Talon, CI... toate cel mai probabil original + copie. Sigur mai sunt si altele specifice, gen o cerere tipizata, insa nu mai sunt la curent.

Edited by switch

La 07.03.2023 la 19:05, Brighinaru Ionut a spus:

, la un service autorizat RAR. 

acel service are si competente pt limitarea mobrelor??

....ca doar autorizat RAR e putin pt fericire....

La 07.03.2023 la 19:05, Brighinaru Ionut a spus:

Bună seara tuturor!

Doresc sa fac omologarea RAR la o Honda Deauville 650 pe care recent am limitat-o legal A2, la un service autorizat RAR. 

Întrebarea mea este: se poate face omologarea RAR la moto la RAR-ul din parcul industrial, cel din Ploiești? Și dacă se poate trebuie programare, sau cum se face? Va mulțumesc tuturor! Asfalt Uscat! 

Intrebi fain frumos la aia de ti-au luat banii. Ca doar de aia i-ai platit. Si tu cumde nu ai pus intrebarea asta alora , de la inceput?? AI dat banii asa, pe vorbe? Fara sa intelegi tot procesul, si ce presupune?

Acum 7 ore, Adrian M. a spus:

Intrebi fain frumos la aia de ti-au luat banii. Ca doar de aia i-ai platit. Si tu cumde nu ai pus intrebarea asta alora , de la inceput?? AI dat banii asa, pe vorbe? Fara sa intelegi tot procesul, si ce presupune?

Deci da...