sarahhrp Postat Mai 9, 2023 Share Postat Mai 9, 2023 Salut,urmeaza sa mi achizitionez un ktm, o sa fie primul meu motor si as vrea sa stiu care sunt consumabilele care trebuie schimbate(toate va rog) si la cate timp se schimba fiecare.De asemenea care sunt cele mai importante lucruri la care trebuie sa te uiti cand cumperi un motor second?Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Mai 9, 2023 Share Postat Mai 9, 2023 Era bine daca dadeai mai multe detalii. Ce model de KTM? Enduro, de strada? Pe de alta parte daca nu te pricepi, cand cumperi un motor te duci cu un mecanic sau duci motorul la cineva care stie ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarahhrp Postat Mai 10, 2023 Autor Share Postat Mai 10, 2023 un ktm exc 125,scuze ca nu am specificat.Merg cu un mecanic,insa as vrea sa. stiu si eu pe viitor 1 minute ago, sarahhrp said: un ktm exc 125,scuze ca nu am specificat.Merg cu un mecanic,insa as vrea sa. stiu si eu pe viitor pe carburatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 10, 2023 Share Postat Mai 10, 2023 Cel mai bine e sa it cauti manualul de intretinere si sa urmezi pasii de acolo. Cantitati, feluri de lichide, moduri de lucru si strangere a suruburilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zo10000 Postat Mai 10, 2023 Share Postat Mai 10, 2023 Acum 11 ore, sarahhrp a spus: Salut,urmeaza sa mi achizitionez un ktm, o sa fie primul meu motor si as vrea sa stiu care sunt consumabilele care trebuie schimbate(toate va rog) si la cate timp se schimba fiecare.De asemenea care sunt cele mai importante lucruri la care trebuie sa te uiti cand cumperi un motor second?Mersi https://manualedereparatie.info/download/KTM-125-200-sx-exc.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarahhrp Postat Mai 10, 2023 Autor Share Postat Mai 10, 2023 6 hours ago, Patrick_M said: Cel mai bine e sa it cauti manualul de intretinere si sa urmezi pasii de acolo. Cantitati, feluri de lichide, moduri de lucru si strangere a suruburilor. okay mersi 6 hours ago, zo10000 said: https://manualedereparatie.info/download/KTM-125-200-sx-exc.html mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 10, 2023 Share Postat Mai 10, 2023 (editat) Si ambreiajul este un consumabil, dar banuiesc ca nu vrei sa iti iei vreo doua-trei ca sa ai pe stoc. Editat Mai 10, 2023 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 10, 2023 Share Postat Mai 10, 2023 kktm-ul este el însuși un consumabil, unul sh e gata consumat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate