Constantin Postat Noiembrie 20, 2023 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2023 Acum 9 ore, l.u.v a spus: Dar un singur topcase reglabil Shad SH 58 nu ajunge? https://www.shad.es/de/shad-world/produkte/koffer/topcases/sh58x/c17r160/ E adevărat ca este mare mai ales când este deschis maxim, dar decât să te complici cu fiare și alt topcase.. Am si cei doi coburi laterali la Tracer 9 GT. Dar am preferat sa-i las in garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Noiembrie 20, 2023 Share Postat Noiembrie 20, 2023 On 11/19/2023 at 8:41 PM, chopperman said: Intotdeauna m-am intrebat, daca as avea 5 casti cu mine, unde le-as pune..... iti trebuiesc 7 de fapt, cate una pentru fiecare zi, spre deosebire de chiloti pe care un barbat ii poate purta tot timpul pana se dezintegreaza efectiv... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 21, 2023 Share Postat Noiembrie 21, 2023 Acum 16 ore, DKW a spus: Ramane de apreciat faptul ca nu se plictiseste. FELICITARI!!! ASTA ESTE ESENTA TOPICURILOR DE LA DOMN’ PROFESOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Noiembrie 21, 2023 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2023 Astazi 21. 11. 23 am dat o fuga pana la Barajul Vidraru, 380 km. Sa verific descarcarea rotii fata, Si comportarea la anduranta, cca 2 h, la 130 km/h. Nu am gasit inclinare mai mare de 18%, poza. La inapoierea in Bucuresti. pe Maniu, am realizat realizarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Noiembrie 21, 2023 Share Postat Noiembrie 21, 2023 2 hours ago, Constantin said: Astazi 21. 11. 23 am dat o fuga pana la Barajul Vidraru, 380 km. Sa verific descarcarea rotii fata, Si comportarea la anduranta, cca 2 h, la 130 km/h. Nu am gasit inclinare mai mare de 18%, poza. La inapoierea in Bucuresti. pe Maniu, am realizat realizarea! Felicitari!!!Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 21, 2023 Admin Share Postat Noiembrie 21, 2023 Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Noiembrie 22, 2023 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2023 De ce spatiu pt 5 casti? Se poate pune si husa de picioare imblanita care ocupa aproape intregul Top Case. Cu bateria de 45 Ah, autonoma, se rezolva circulatia in anotimpul rece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Noiembrie 22, 2023 Share Postat Noiembrie 22, 2023 Eu zic ca incape si un fierbator de apa langa prelungitorul ala. Si niste plicuri de ceai si biscuiti in cealalta parte. Cine stie cat tine stopul la semafor. ps. Imi scuzati gluma, dar e la fileu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Ianuarie 19 Share Postat Ianuarie 19 Si eu la rand, e buna ideea cu topcase suprapus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate