apriliacluj Postat ieri la 19:35 Share Postat ieri la 19:35 Acum 8 minute, ENEOS a spus: ~10% sub prețul de strigare mi se pare o ofertă absolut decentă, vb la modul general. Corect! Dpmdv orice oferta peste 10-11k ar fi fost decenta... In fine, whatever si nevermind, nu conteaza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 19:55 Share Postat ieri la 19:55 Dupa parerea mea in orice negociere orice oferta e decenta. Ea poate fi refuzata categoric sau se poate discuta. Vanzatorul a zis, in cazul de fata, "cred ca zic pas". CRED! Deci nici el n-a refuzat hotarat oferta si unora dintre voi vi se pare batjocoritoare?! Tot de curand s-a cerut ceva in genul 3000 pe un Varadero si s-a vandut peste doua-trei luni cu jumatate din suma. E ce nu lasati orice om sa spuna cat poate sa plateasca si apoi piata sa spuna care-i scorul corect?! Asa cum fiecare vanzator poate sa ceara cat vrea pe ceea ce vinde, si fiecare potential cumparator poate sa ofere cat vrea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat ieri la 20:00 Share Postat ieri la 20:00 Acum 3 minute, Speedy.K a spus: Asa cum fiecare vanzator poate sa ceara cat vrea pe ceea ce vinde, si fiecare potential cumparator poate sa ofere cat vrea. Corect. Fair enough! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat ieri la 20:08 Share Postat ieri la 20:08 Da, dar nici să îl iei in râs pe vânzător nu-i ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă Cand mi-am cautat mobra SH si eu m-am simtit jignit de preturile cerute de unii vanzatori, dar am trecut peste anunt si am cautat altceva civilizat la pret, n-am pus bot si nu i-am dat mesaje omuului sa ma plang ca ma simt luat in ras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Acum 15 ore, vik55 a spus: ... ... saptamana viitoare pun pozele cu ce banii am avut si ce mi-am permis sa cumpar. MULTUMIT ? Scuze, nu credeam ca iese circul asta. Daca deja ti-ai cumparat motocicleta, de ce mai tot postezi tot felul, in loc sa iei o pauza? Vorba cuiva de aici, de ce mai vrei circ? Care e scopul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate