apriliacluj Postat Februarie 21 Share Postat Februarie 21 Acum 8 minute, ENEOS a spus: ~10% sub prețul de strigare mi se pare o ofertă absolut decentă, vb la modul general. Corect! Dpmdv orice oferta peste 10-11k ar fi fost decenta... In fine, whatever si nevermind, nu conteaza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 21 Share Postat Februarie 21 Dupa parerea mea in orice negociere orice oferta e decenta. Ea poate fi refuzata categoric sau se poate discuta. Vanzatorul a zis, in cazul de fata, "cred ca zic pas". CRED! Deci nici el n-a refuzat hotarat oferta si unora dintre voi vi se pare batjocoritoare?! Tot de curand s-a cerut ceva in genul 3000 pe un Varadero si s-a vandut peste doua-trei luni cu jumatate din suma. E ce nu lasati orice om sa spuna cat poate sa plateasca si apoi piata sa spuna care-i scorul corect?! Asa cum fiecare vanzator poate sa ceara cat vrea pe ceea ce vinde, si fiecare potential cumparator poate sa ofere cat vrea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 21 Share Postat Februarie 21 Acum 3 minute, Speedy.K a spus: Asa cum fiecare vanzator poate sa ceara cat vrea pe ceea ce vinde, si fiecare potential cumparator poate sa ofere cat vrea. Corect. Fair enough! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 21 Share Postat Februarie 21 Da, dar nici să îl iei in râs pe vânzător nu-i ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 22 Share Postat Februarie 22 Cand mi-am cautat mobra SH si eu m-am simtit jignit de preturile cerute de unii vanzatori, dar am trecut peste anunt si am cautat altceva civilizat la pret, n-am pus bot si nu i-am dat mesaje omuului sa ma plang ca ma simt luat in ras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat Februarie 22 Share Postat Februarie 22 Acum 15 ore, vik55 a spus: ... ... saptamana viitoare pun pozele cu ce banii am avut si ce mi-am permis sa cumpar. MULTUMIT ? Scuze, nu credeam ca iese circul asta. Daca deja ti-ai cumparat motocicleta, de ce mai tot postezi tot felul, in loc sa iei o pauza? Vorba cuiva de aici, de ce mai vrei circ? Care e scopul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Februarie 23 Share Postat Februarie 23 Acum 22 ore, Jebelu a spus: Daca deja ti-ai cumparat motocicleta, de ce mai tot postezi tot felul, in loc sa iei o pauza? Vorba cuiva de aici, de ce mai vrei circ? Care e scopul? Cred ca putea sa-i faca opferta in privat, are si numarul de telefon dar a preferat spectacolul pe forum. Are nevoie de un pic de circ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 23 Share Postat Februarie 23 Atata timp cate vanzarea e pe un topic de forum, nu vad de ce nu s-ar discuta pe topic detaliile, cel putin cele initiale. Ca dupa aia normal ca te muti in privat, dar in felul asta, daca s-a refuzat o oferta, un al doilea eventual doritor va sti ca sub nivelul ala nu are sens sa oferteze. Hai, ma, pe bune, zici ca sunteti copii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 24 Share Postat Februarie 24 La 21.02.2025 la 21:19, Lucian_M a spus: Era bai dacă i se oferea 8000. Când aveam mobra la vânzare cu 2500 am primit o ofertă irezistibilă cu 1500, l-am trimis la plimbare. Ca idee, există mobra nouă de touring în 12500 euro, doar că e Suzuki. Are ride by wire, TFT, moduri de condus, abs cornering, furcă USD complet reglabilă, 103 cp etc super! Si e japo! Cred ca s-au inversat preturile, asta trebuia sa fie 16k. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 24 Share Postat Februarie 24 Nu le da idei, că o iau pe urma bavarezilor și sar și ei la 20+. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 24 Share Postat Februarie 24 sa traiti sefu'. am pus ciocu' mic si nu le dau idei:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Februarie 24 Share Postat Februarie 24 M-am retras de mult daca tot este zapada afara puteti continua ,,,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 24 Share Postat Februarie 24 unde te ai retras bre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barba Postat Februarie 28 Autor Share Postat Februarie 28 Buna seara colegi motociclisti, Va multumesc pentru interventiile avute pe acest topic si ma simt dator sa dau cateva explicatii si raspunsuri: @vik55: Faptul ca am ales sa pun motocicleta la vanzare fara cutii tine de faptul ca noua mea motocicleta este tot un R1250GS pe care doresc sa le folosesc. Cred ca este destul de firesc. Totusi daca pentru un cumparator existenta cutiilor este un factor determinant pot sa le adaug in pachet, bineinteles cu o ajustare de pret. Pret pe care il negociez desigur dar doar prin viu grai nu public ci la telefon. Este decizia dvs daca alegeti sa ma sunati sau sa imi aplicati o corectie in scris a la “barlogul lupilor”. Cred ca este pueril sa ne exprimam ne-elegant doar pentru ca ne aflam in anonimatul unui forum moto. @Speedy.K:Toata lumea stie ca durata de viata a cauciucurilor este o experienta care tine de multi factori personali. In cazul meu, probabil datorita modului meu potolit de a circula, nu am schimbat cauciucuri pe aceasta motocicleta mai repede de 16 mii de km. Repet afirmatia mea se bazeaza doar pe experienta mea cu multe seturi de cauciucuri schimbate pe diverse motociclete. Daca experienta dvs va spune altceva, filtrati aceasta informatie cum credeti ca este bine. @ENEOS: De aproape 10 ani ma ocup cu organizarea turelor moto pentru un grup restrans de motociclisti cu tot ceea ce insemna asta, adica trasee, cazari, costuri, etc. Bineinteles ca asta inseamna mult google maps dar reusesc sa fac totusi intre 10 si 20 de mii de km pe an pe motocicleta. Poate ca asta displace unora dar multe dintre motocicletele utilizate pe drumuri lungi sunt BMW-uri. Nu sunt un partizan al firmei dar pentru mine experienta a fost buna, fara probleme pana acum. Ca sa revin la topic, ceea ce vreau sa vand este o motocicleta foarte bine intretinuta, cu reviziile facute doar la bmw, chiar cu ceva mentenanta suplimentara. De exemplu pentru linistea mea am facut schimburi de ulei la 5000km sau inainte de ture lungi. Motocicleta are ultima revizie facuta proaspat chiar daca in ultimul an nu am facut kilometri, ceea ce va da viitorului proprietar cca 9900 de km fara alta interventie. Am facut rechemarea de cardan cu schimbarea acestuia. Motocicleta are toate pachetele respectiv Pachet Confort, Pachet Touring, Pachet Dinamic si toate modurile de condus, inclusiv Dynamic Pro si Enduro Pro. Ca dotari suplimentare are crash bar inferior si superior si proiectoare led. Motocicleta este tinuta in garaj. De obicei cine cauta o astfel de motocicleta este familiar cu dotarile pe care le au, din acest motiv spun ca orice dotare a fost disponibila pentru acest model si an de fabricatie este prezenta si pe motocicleta mea. Pretul cerut este de 14.000 euro. Pentru cine doreste si setul de cutii vario, discutam. Decizia de a vinde pleaca doar de la faptul ca am avut o ocazie de a lua un motor similar, mai tanar si cu mai putini km. Am mai vandut in timp doua motociclete pe care le-am folosit (nu pe acest forum) si cumparatorii mi-au multumit. Pentru orice alte intrebari sau curiozitati va stau la dispozitie. Pentru a putea discuta comod si in detaliu prefer telefonul. Multumesc, Barba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 28 Share Postat Februarie 28 Am intelesteaba cu gumele, care imi era adresata, am oameni care mi-au zis ca au scos cu Kuga 2.0 240 CP consum de 9,5 cand eu nu pot neam sa scad sub 13 mergand normal pentru mine. Asa o fi si cu gumele, de eu nu pot sa cresc peste 6000 km per set la mobra mai usoara si cu cuplu mult mai mic. O singura rugaminte , daca se poate, evident: cand o sa spui Vandut, se poate inchide, sa ne spui si noua care a fost pretul la care s-a vandut. Lucrez la o monitorizare a preturilor de vanzare (nu care se cer initial) ale mobrelor adventure si mi-ar folosi. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Martie 1 Share Postat Martie 1 Acum 7 ore, Speedy.K a spus: Asa o fi si cu gumele, de eu nu pot sa cresc peste 6000 km per set la mobra mai usoara si cu cuplu mult mai mic. Cred ca vine vecinul/vecina cu flexul si da la ele, sau tu mergi ca Miller de-a latul soselei in derapaj continu de faci <6000 km:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 1 Admin Share Postat Martie 1 Eu am 15.000 km deja cu Dunlop Mutant. Și nu merg deloc încet cu o mobră sport touring. Peste 16.000 km pentru un mers de stil ușor, nu mi se pare nicio exagerare. Spor la vânzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 3 Share Postat Martie 3 Eu mergeam cu Heidenau K60 Scout. M+S. Poate d-aia. Dar imi placea gripul si feelingul la derapajele pe asfalt, atat pe spate cat si pe fata. Acum nici nu stiu ce am pe mobra, alea cu care a venit. Cand or sa se termine revin la K60 Scout, desi la dublu cuplu fata de mobra veche o satina probabil 3000 km vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate