Sari la conținut

Ocolul Pamantului pe motocicleta la 85 ani - 40.000 km echivalent

Constantin
 Share

Postări Recomandate

La 13.01.2025 la 20:25, ENEOS a spus:

Am putea lua noi pensia atunci? 🤔

Mai bine iei tichetele de vacanta pentru litoralul romanesc ;-0

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 66
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Acum 9 ore, ENEOS a spus:

Mi le dai pe ale tale?

cu mare placere dar la mine in sistem ne da doar pe extern …

nu cred ca le poti folosi la Eforie…

Link spre comentariu

Au trecut 10 luni.                               Realizat 30.078 km.

Cu X Max 300, 50.048 km. Realizat 7.970 km.

TimePhoto_20250209_153721.jpg

Cu CB 500 X, 45.127 km la bord, realizat 10.972 km.

TimePhoto_20250209_153916.jpg

Cu CRF 300, 17.927 km la bord, realizat 3.q69 km

TimePhoto_20250209_153538.jpg

La Tracer 9 GT, realizat 7.967 km.   Adunat rezulta 30.078 km/10 luni.

Link spre comentariu

Dl.Constantin,cu tot respectul pt dvs.,nu inteleg de ce trebuie sa demonstrati a 2a oara acelasi lucru in acelasi mod. V-am sugerat in vara ca ati putea acumula 10000 de km in 3 saptamani cu o frumoasa tura pina la Capul Nord,ajutand in felul acesta totalul dorit. Mi-ati raspuns atunci ca "traseul prin tarile numite implica si aspecte administrative care s-au complicat si fiind singur, ocupa o buna parte din timpul deplasarilor". Daca puteti,va rog sa explicati.

In asteptarea raspunsului va mai dau o sugestie,de sezon, Buc.- Kalamata sau Buc.-Antalya,7-10 zile cu temperaturi decente si peisaje noi,dupa care v-ati intoarce cu pana la 3500-4000 de km.

Ma gandesc ca in felul acesta numarul criticilor va scadea in detrimentul admiratorilor,si am vedea si noi alte foto decat cele de la Vidraru,Curtea de Arges,Slanic sau Slobozia.

Drum bun! Asfalt uscat(si caldut)!

Link spre comentariu

1 oră în urmă, WhiteWolf a spus:

Dl.Constantin,cu tot respectul pt dvs.,nu inteleg de ce trebuie sa demonstrati a 2a oara acelasi lucru in acelasi mod. V-am sugerat in vara ca ati putea acumula 10000 de km in 3 saptamani cu o frumoasa tura pina la Capul Nord,ajutand in felul acesta totalul dorit. Mi-ati raspuns atunci ca "traseul prin tarile numite implica si aspecte administrative care s-au complicat si fiind singur, ocupa o buna parte din timpul deplasarilor". Daca puteti,va rog sa explicati.

In asteptarea raspunsului va mai dau o sugestie,de sezon, Buc.- Kalamata sau Buc.-Antalya,7-10 zile cu temperaturi decente si peisaje noi,dupa care v-ati intoarce cu pana la 3500-4000 de km.

Ma gandesc ca in felul acesta numarul criticilor va scadea in detrimentul admiratorilor,si am vedea si noi alte foto decat cele de la Vidraru,Curtea de Arges,Slanic sau Slobozia.

Drum bun! Asfalt uscat(si caldut)!

Hmm….. deci clar nu ai inteles

nu mai are zile de concediu pe 2025 si in situatia actuala fara plata nu si poate lua,

avand in vedere varsta cine crezi ca l mai angajeaza …??? Hihihi

acum vorbind serios

la 85 de ani este greu sa mai pleci prin tari straine pe moto, asa km acestia facuti cat mai …local …in caz de o prob medicala este mult mai ok pt dansul

si sa nu uitam ca o repatriere a corpului este scumpa in ziua de azi

personal cand plec imi fac asigurare si cu repatriere…

asa ca mergeti acum cat sunteti tineri in cat mai indepartate puncte ale lumii caci la batranete SLOBOZIA va asteapta

Editat de ianachim
Link spre comentariu

Acum 16 ore, Ruginel a spus:

Lasand gluma, domnul Constantin merge. Daca asta il tine pe linia de plutire, este tot ce conteaza. 

Mai ales la anii dumnealui este o performanta.

Ar trebui ca mersul pe motocicleta sa nu mai fie considerat "boala grea"ci "tratament de mentinere",gen Ana Aslan !!

Link spre comentariu

Excursii moto în străinătate? Am făcut destule: Danemarca, Suedia, Parisul de câteva ori, Bruxelles, coasta  de azur, Gibraltar, Viena de nu mai știu nr.,Stelvio, Grossglockner, Istambul, etc. Acum doar pt plăcerea mersului pe 2 roti. La Moscova nu am ajuns!

Nu mai zic de marile întâlniri moto  anual la Faak am See, Intermot , Garmisch Partekirhen, Deauville, la Malmedi Belgia - întâlnirea celor de cursa lunga cu Bernd Tesch , diverse acțiuni la nemți, ca știu nemțească și era mai lesne, etc

Asa ca m- am retras, în România.

Link spre comentariu

Mi-a stat inima in loc când am văzut că ați postat . Am crezut că ați ieșit și pe vremea asta.... Sănătate maxima !

Link spre comentariu

La 14.02.2025 la 14:28, ianachim a spus:

Hmm….. deci clar nu ai inteles

nu mai are zile de concediu pe 2025 si in situatia actuala fara plata nu si poate lua,

avand in vedere varsta cine crezi ca l mai angajeaza …??? Hihihi

acum vorbind serios

la 85 de ani este greu sa mai pleci prin tari straine pe moto, asa km acestia facuti cat mai …local …in caz de o prob medicala este mult mai ok pt dansul

si sa nu uitam ca o repatriere a corpului este scumpa in ziua de azi

personal cand plec imi fac asigurare si cu repatriere…

asa ca mergeti acum cat sunteti tineri in cat mai indepartate puncte ale lumii caci la batranete SLOBOZIA va asteapta

Bine zis, dar doamne feri la ultima urare!  🤣🤣

Link spre comentariu