ianachim Postat Februarie 6 Share Postat Februarie 6 La 13.01.2025 la 20:25, ENEOS a spus: Am putea lua noi pensia atunci? Mai bine iei tichetele de vacanta pentru litoralul romanesc ;-0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 6 Share Postat Februarie 6 Mi le dai pe ale tale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 6 Share Postat Februarie 6 Acum 25 minute, DonFlamingo a spus: Cam cu replica asta s-a dat sah mat. Bine zis si multi km inainte! corect! benzina si diiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 6 Share Postat Februarie 6 Acum 9 ore, ENEOS a spus: Mi le dai pe ale tale? cu mare placere dar la mine in sistem ne da doar pe extern … nu cred ca le poti folosi la Eforie… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 6 Share Postat Februarie 6 Baieteala de "dat in mintea copiilor, cum spuneam si dincolo". Si tot cum spuneam si dincolo, nu mai intru aici ca sa nu vad inevitabilul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Februarie 9 Autor Share Postat Februarie 9 Au trecut 10 luni. Realizat 30.078 km. Cu X Max 300, 50.048 km. Realizat 7.970 km. Cu CB 500 X, 45.127 km la bord, realizat 10.972 km. Cu CRF 300, 17.927 km la bord, realizat 3.q69 km La Tracer 9 GT, realizat 7.967 km. Adunat rezulta 30.078 km/10 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WhiteWolf Postat Februarie 14 Share Postat Februarie 14 Dl.Constantin,cu tot respectul pt dvs.,nu inteleg de ce trebuie sa demonstrati a 2a oara acelasi lucru in acelasi mod. V-am sugerat in vara ca ati putea acumula 10000 de km in 3 saptamani cu o frumoasa tura pina la Capul Nord,ajutand in felul acesta totalul dorit. Mi-ati raspuns atunci ca "traseul prin tarile numite implica si aspecte administrative care s-au complicat si fiind singur, ocupa o buna parte din timpul deplasarilor". Daca puteti,va rog sa explicati. In asteptarea raspunsului va mai dau o sugestie,de sezon, Buc.- Kalamata sau Buc.-Antalya,7-10 zile cu temperaturi decente si peisaje noi,dupa care v-ati intoarce cu pana la 3500-4000 de km. Ma gandesc ca in felul acesta numarul criticilor va scadea in detrimentul admiratorilor,si am vedea si noi alte foto decat cele de la Vidraru,Curtea de Arges,Slanic sau Slobozia. Drum bun! Asfalt uscat(si caldut)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 14 Share Postat Februarie 14 (editat) 1 oră în urmă, WhiteWolf a spus: Dl.Constantin,cu tot respectul pt dvs.,nu inteleg de ce trebuie sa demonstrati a 2a oara acelasi lucru in acelasi mod. V-am sugerat in vara ca ati putea acumula 10000 de km in 3 saptamani cu o frumoasa tura pina la Capul Nord,ajutand in felul acesta totalul dorit. Mi-ati raspuns atunci ca "traseul prin tarile numite implica si aspecte administrative care s-au complicat si fiind singur, ocupa o buna parte din timpul deplasarilor". Daca puteti,va rog sa explicati. In asteptarea raspunsului va mai dau o sugestie,de sezon, Buc.- Kalamata sau Buc.-Antalya,7-10 zile cu temperaturi decente si peisaje noi,dupa care v-ati intoarce cu pana la 3500-4000 de km. Ma gandesc ca in felul acesta numarul criticilor va scadea in detrimentul admiratorilor,si am vedea si noi alte foto decat cele de la Vidraru,Curtea de Arges,Slanic sau Slobozia. Drum bun! Asfalt uscat(si caldut)! Hmm….. deci clar nu ai inteles nu mai are zile de concediu pe 2025 si in situatia actuala fara plata nu si poate lua, avand in vedere varsta cine crezi ca l mai angajeaza …??? Hihihi acum vorbind serios la 85 de ani este greu sa mai pleci prin tari straine pe moto, asa km acestia facuti cat mai …local …in caz de o prob medicala este mult mai ok pt dansul si sa nu uitam ca o repatriere a corpului este scumpa in ziua de azi personal cand plec imi fac asigurare si cu repatriere… asa ca mergeti acum cat sunteti tineri in cat mai indepartate puncte ale lumii caci la batranete SLOBOZIA va asteapta Editat Februarie 14 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Februarie 14 Share Postat Februarie 14 Lasand gluma, domnul Constantin merge. Daca asta il tine pe linia de plutire, este tot ce conteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Februarie 15 Share Postat Februarie 15 Acum 16 ore, Ruginel a spus: Lasand gluma, domnul Constantin merge. Daca asta il tine pe linia de plutire, este tot ce conteaza. Mai ales la anii dumnealui este o performanta. Ar trebui ca mersul pe motocicleta sa nu mai fie considerat "boala grea"ci "tratament de mentinere",gen Ana Aslan !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Luni la 13:01 Autor Share Postat Luni la 13:01 Excursii moto în străinătate? Am făcut destule: Danemarca, Suedia, Parisul de câteva ori, Bruxelles, coasta de azur, Gibraltar, Viena de nu mai știu nr.,Stelvio, Grossglockner, Istambul, etc. Acum doar pt plăcerea mersului pe 2 roti. La Moscova nu am ajuns! Nu mai zic de marile întâlniri moto anual la Faak am See, Intermot , Garmisch Partekirhen, Deauville, la Malmedi Belgia - întâlnirea celor de cursa lunga cu Bernd Tesch , diverse acțiuni la nemți, ca știu nemțească și era mai lesne, etc Asa ca m- am retras, în România. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Luni la 15:18 Share Postat Luni la 15:18 Mi-a stat inima in loc când am văzut că ați postat . Am crezut că ați ieșit și pe vremea asta.... Sănătate maxima ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Luni la 17:10 Share Postat Luni la 17:10 Acum 1 oră, Kassu a spus: .. Am crezut că ați ieșit și pe vremea asta.... A iesit. Incognito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Luni la 17:14 Share Postat Luni la 17:14 Posibil. La schi. A mai fost cu scuterul in poiana la schi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Luni la 18:14 Share Postat Luni la 18:14 La 14.02.2025 la 14:28, ianachim a spus: Hmm….. deci clar nu ai inteles nu mai are zile de concediu pe 2025 si in situatia actuala fara plata nu si poate lua, avand in vedere varsta cine crezi ca l mai angajeaza …??? Hihihi acum vorbind serios la 85 de ani este greu sa mai pleci prin tari straine pe moto, asa km acestia facuti cat mai …local …in caz de o prob medicala este mult mai ok pt dansul si sa nu uitam ca o repatriere a corpului este scumpa in ziua de azi personal cand plec imi fac asigurare si cu repatriere… asa ca mergeti acum cat sunteti tineri in cat mai indepartate puncte ale lumii caci la batranete SLOBOZIA va asteapta Bine zis, dar doamne feri la ultima urare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Luni la 19:30 Share Postat Luni la 19:30 Acum 2 ore, Kassu a spus: A mai fost cu scuterul in poiana la schi. Parcă la Predeal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Luni la 20:31 Share Postat Luni la 20:31 Acum 7 ore, Constantin a spus: Asa ca m- am retras, în România. PACAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate