B.B. Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 Chiar acum, frigider a spus: caz inchis. Pai nu, ca el tot o da cu teoria MEA, sunt n-spe mii de oameni care vad clar ca MeMelu va merge la Ducati, numai el crede ca nu Nu eu am facut poza aia, .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 Acum 2 minute, B.B. a spus: Pai nu, ca el tot o da cu teoria MEA, sunt n-spe mii de oameni care vad clar ca MeMelu va merge la Ducati, numai el crede ca nu Nu eu am facut poza aia, .. nu stie nimeni, multi il dadeau ramas la onda. nu mai e mult. uzina nu se grabeste, au campionul lor semnat pe multi ani si multi bani. pilotul "2" care posibil sa fie "1" nu e inca semnat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 Acum 29 minute, B.B. a spus: meme Stoica? Cum ar fi să împartă boxa cu dublul campion și să fie plătit cu 1/4 din salariul lui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 Ba o sa se grabeasca pentru ca toata piata asteapta sa vada ce fac ei, ce face JM, ce face MM, etc.. Nu zice Gigi ca deja ii tremura chilotii cand se gandeste ca va trebui sa ia o decizie cat de curand. (am mai zis, ii tremura chilotii pt ca stie cat o sa-l faca cu ou si cu otet (sau de ocara) Jorge Martin pe toate canalele media posibile si imposibile daca nu o sa fie ales, si probabil NU va fi ales ca de obicei. Acum 1 minut, ENEOS a spus: Stoica? Cum ar fi să împartă boxa cu dublul campion și să fie plătit cu 1/4 din salariul lui? Lasa ca diferenta o ia de la Audi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 Îi dau găurile din cercuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate