3.14 Posted September 1 Share Posted September 1 Salve ! Mno ...mi-as dori sa fac acilea un topic cu si despre un chinez de care eu is destul de incantat . Inca nu am terminat nici macar rodajul ...dar m-am plimbat oleaca , si spre surprinderea mea am prins atat asfalt de capitala , cat si nisip/macadam/pamant . Cu skilul meu de gasca impaiata ....ma declar multumit ....chiar daca mi-e dor de un 4 in linie .... Fiabilitate ....la anu pe vremea asta ...pana atunci apa , paie .si ....ce mai era ? O sa las cateva pozne cand o sa ma descurc cu telefonul .... Puristii e bine veniti ....ca si ei e uameni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LionEl Posted September 1 Share Posted September 1 Sa o stăpânești sănătos și fara evenimente. Foarte multi sunt incantati de jucăria asta și numai cuvinte de lauda au la adresa ei. Am 2 prieteni care s-au dat cu ele și vor să își ia ca a 2-a moto. Și unul este fanboy BMW iar celălalt Triumph asa ca zice ceva asta despre cf-ul asta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3.14 Posted September 1 Author Share Posted September 1 31 minutes ago, LionEl said: Și unul este fanboy BMW iar celălalt Triumph asa ca zice ceva asta despre cf-ul asta Saracii ...sa bucura de orice nu intra in service 2 luni consecutiv :)) ( glumesc ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENEOS Posted September 2 Share Posted September 2 Chinezu' sigur nu intră 2 luni în service, la cât a durat să-l livreze bănuiesc că o programare la service durează minim 6 luni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted September 2 Share Posted September 2 Paca,ma bucur sa te vaz din nou calare. Sa fie cu multi si fericiti kilometri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3.14 Posted September 2 Author Share Posted September 2 6 hours ago, Kristian said: Paca,ma bucur sa te vaz din nou calare. Sa fie cu multi si fericiti kilometri. Multzam fain ! 6 hours ago, ENEOS said: Chinezu' sigur nu intră 2 luni în service, la cât a durat să-l livreze bănuiesc că o programare la service durează minim 6 luni. Am cautat o baba ca a lu' matale , dar pana si aia la remat s-au jurat ca nu mai au asa ceva ! ...csf ...ncsf ...m-am procopsit cu chinezu ...aia e . Macar am consolarea ca prima beshina o fost de la mine ! :))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENEOS Posted September 2 Share Posted September 2 Ăia în showroom s-au și până să ți-o dea ție să te beshi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucian_M Posted September 2 Share Posted September 2 La design jos pălăria, mie îmi place! Km mulți pe unde îți dorești! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LionEl Posted September 2 Share Posted September 2 1 oră în urmă, 3.14 a spus: Multzam fain ! Am cautat o baba ca a lu' matale , dar pana si aia la remat s-au jurat ca nu mai au asa ceva ! ...csf ...ncsf ...m-am procopsit cu chinezu ...aia e . Macar am consolarea ca prima beshina o fost de la mine ! :))))) Cica au băgat bani multi in RnD și în QC așa că nu cred că vor avea mari probleme. Plus că trebuie să-și facă renume. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dupre Posted September 5 Share Posted September 5 Salut, l-ai și găsit undeva la test? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3.14 Posted September 6 Author Share Posted September 6 (edited) Am mers pe incredere .... Edited September 6 by 3.14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3.14 Posted Saturday at 09:15 PM Author Share Posted Saturday at 09:15 PM Mno...intrat si primul up-date .... N-am remarcat decat litrometrul mai precis parca ....greu de spus . In 2 saptamani max fac si prima revizie .....deh ...lipsa de timp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LionEl Posted Sunday at 08:20 AM Share Posted Sunday at 08:20 AM Pfoai si eu care ma asteptam deja sa faci revizia de 5k sa dai niște impresii/opinii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3.14 Posted Sunday at 06:55 PM Author Share Posted Sunday at 06:55 PM 10 hours ago, LionEl said: Pfoai si eu care ma asteptam ........ sa dai niște impresii/opinii Nu am crashbar deloc ...si nici tehnica necesara sa ma avant fara sa o vars ....mai astept . Deocamdata ...doar ma fatzai cand am nevoie ....Cand prind timp liber ...dorm :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
secbiker Posted Monday at 05:39 AM Share Posted Monday at 05:39 AM La 02.09.2024 la 23:33, LionEl a spus: Cica au băgat bani multi in RnD și în QC așa că nu cred că vor avea mari probleme. Plus că trebuie să-și facă renume. Sper sa reuseaca Cfmoto si cu motocicletele. Cu atv-urile au reusit, sunt posesor de atv de la ei de 4 ani, jos cu palaria. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts