Sari la conținut

CF 450 MT ......cu si despre .

Postări Recomandate

Salve ! 

Mno ...mi-as dori sa fac acilea un topic cu si despre un chinez de care eu is destul de incantat . 

Inca nu am terminat nici macar rodajul ...dar m-am plimbat oleaca , si spre surprinderea mea am prins atat asfalt de capitala , cat si nisip/macadam/pamant . 

Cu skilul meu de gasca impaiata ....ma declar multumit ....chiar daca mi-e dor de un 4 in linie ....

Fiabilitate ....la anu pe vremea asta ...pana atunci apa , paie .si ....ce mai era  ?:scratch:

O sa las cateva pozne cand o sa ma descurc cu telefonul ....

Puristii e bine veniti ....ca si ei e uameni  

cf 3.jpg

cf 2.jpg

cf.1.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa o stăpânești sănătos și fara evenimente.

Foarte multi sunt incantati de jucăria asta și numai cuvinte de lauda au la adresa ei. 

Am 2 prieteni care s-au dat cu ele și vor să își ia ca a 2-a moto.

Și unul este fanboy BMW iar celălalt Triumph asa ca zice ceva asta despre cf-ul asta 

Link spre comentariu

31 minutes ago, LionEl said:

Și unul este fanboy BMW iar celălalt Triumph asa ca zice ceva asta despre cf-ul asta 

Saracii ...sa bucura de orice nu intra in service 2 luni consecutiv :)) ( glumesc )  

Link spre comentariu

:funny:

Chinezu' sigur nu intră 2 luni în service, la cât a durat să-l livreze bănuiesc că o programare la service durează minim 6 luni.

Link spre comentariu

Paca,ma bucur sa te vaz din nou calare.

Sa fie cu multi si fericiti kilometri. :)

Link spre comentariu

6 hours ago, Kristian said:

Paca,ma bucur sa te vaz din nou calare.

Sa fie cu multi si fericiti kilometri. :)

Multzam fain ! 

6 hours ago, ENEOS said:

:funny:

Chinezu' sigur nu intră 2 luni în service, la cât a durat să-l livreze bănuiesc că o programare la service durează minim 6 luni.

Am cautat o baba ca a lu' matale , dar pana si aia la remat s-au jurat ca nu mai au asa ceva ! ...csf ...ncsf ...m-am procopsit cu chinezu ...aia e . Macar am consolarea ca prima beshina o fost de la mine ! :)))))

Link spre comentariu

1 oră în urmă, 3.14 a spus:

Multzam fain ! 

Am cautat o baba ca a lu' matale , dar pana si aia la remat s-au jurat ca nu mai au asa ceva ! ...csf ...ncsf ...m-am procopsit cu chinezu ...aia e . Macar am consolarea ca prima beshina o fost de la mine ! :)))))

Cica au băgat bani multi in RnD și în QC așa că nu cred că vor avea mari probleme.

Plus că trebuie să-și facă renume.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Mno...intrat si primul up-date    ....

N-am remarcat decat litrometrul mai precis parca ....greu de spus . 

In 2 saptamani max fac si prima revizie .....deh  ...lipsa de timp 

Link spre comentariu

10 hours ago, LionEl said:

Pfoai si eu care ma asteptam ........ sa dai niște impresii/opinii

Nu am crashbar deloc ...si nici tehnica necesara sa ma avant fara sa o vars ....mai astept .

Deocamdata ...doar ma fatzai cand am nevoie ....Cand prind timp liber ...dorm :))))

Link spre comentariu

La 02.09.2024 la 23:33, LionEl a spus:

Cica au băgat bani multi in RnD și în QC așa că nu cred că vor avea mari probleme.

Plus că trebuie să-și facă renume.

Sper sa reuseaca Cfmoto si cu motocicletele. Cu atv-urile au reusit, sunt posesor de atv de la ei de 4 ani, jos cu palaria.

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

Mno ...azi am facut si prima revizie de pana in 1k de km .

Schimbat oloi + filtru , spalat lant + uns , dat 2 gauri in cadru ca sa se scurga apa :bounce:( in urma unui recall )....cca 30 -45 min - 600 lei .

Ce n-am inteles ....ok ...gaurit , scurs apa , uscat cu presiune ....dat cu carmaz sa nu pape ruginolul ...dar de ce nu se astupa gaura pe unde intra apa cand speli saracia ! ....nu inteleg....o sa caut 2 doape de jidvei sa le infig acolo .

Link spre comentariu

La 07.10.2024 la 10:16, 3.14 a spus:

Mno ...azi am facut si prima revizie de pana in 1k de km .

Schimbat oloi + filtru , spalat lant + uns , dat 2 gauri in cadru ca sa se scurga apa :bounce:( in urma unui recall )....cca 30 -45 min - 600 lei .

Ce n-am inteles ....ok ...gaurit , scurs apa , uscat cu presiune ....dat cu carmaz sa nu pape ruginolul ...dar de ce nu se astupa gaura pe unde intra apa cand speli saracia ! ....nu inteleg....o sa caut 2 doape de jidvei sa le infig acolo .

ca sa aibe pe unde sa se scurga si data viitoare

Link spre comentariu

On 10/11/2024 at 1:37 PM, ENEOS said:

:lol:

Mai tare ca la cardanu' de bmw!

Bai Grinch ...nu-i frumos sa razi de necazu' crestinului ....pffff😁

On 10/11/2024 at 3:28 PM, Cavaleru said:

ca sa aibe pe unde sa se scurga si data viitoare

Io intrebam de ce nu le astupa pe alea pe unde intra ! :scratch:

Link spre comentariu

Acum 3 ore, 3.14 a spus:

nu-i frumos sa razi de necazu' crestinului ....

Credeam că ești fericit, doar ți-au ușurat-o (material îndepărtat + H²O eliminat) și o să fugă mai tare + consume mai puțin! :crack:Și ai o gaură în + față de bmw. 😉 Bonus nu se rupe cadrul, pe principiul avionului made in Israel. Care la rândul lui e bazat pe hârtia igienică made in Ro care nu se rupe niciodată pe unde are gaurile. :lol:

Acum 3 ore, 3.14 a spus:

Io intrebam de ce nu le astupa pe alea pe unde intra ! :scratch:

Costă să adaugi material, e mai ieftin să scoți! :lol:

Editat de ENEOS
Link spre comentariu

2 hours ago, ENEOS said:

Costă să adaugi material, e mai ieftin să scoți! :lol:

La matale in ograda nu s-o auzit de doape de cauciuc ?.... la chinez vaz ca nu ...

In alta ordine de idei ...is fericit man ...ca mos Craciun ....asa de fericit is ...de ce sa nu fiu ?

Link spre comentariu