V-FOUR Postat Iunie 9 Autor Share Postat Iunie 9 Vopseaua electrostatica e foarte groasa și nu se mai vede foarte clar seria, vedem ce va fi la RAR, atunci când ca fi cazul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iunie 10 Share Postat Iunie 10 (editat) Daca se vede cat de cat, ti-o vor repansona ei. Cel putin mie asa mi-au facut la IJ 49. Am fost in aceeasi situatie: sablat si vopsit electrostatic peste serie, ca deh. Vopsitori idioti. Editat Iunie 10 de Baxxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Iunie 10 Autor Share Postat Iunie 10 Se vede ceva acolo, sper sa fie ok, deși ăștia de la RAR cauta orice motiv sa te mai tapeze de niște bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iunie 13 Share Postat Iunie 13 La 10.06.2025 la 18:44, V-FOUR a spus: Se vede ceva acolo, sper sa fie ok, deși ăștia de la RAR cauta orice motiv sa te mai tapeze de niște bani. Pune mâna și curăță vopseaua de pe serie ( cu o lamă de cutter ), altfel oierii de la R.A.R. o să-ți repoansoneze gâtul cadrului și o să-ŧi îndoaie țeava. Sunt pățit de vreo câteva ori. Ulterior dai cu un spray cu lac si poți sta liniștit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat 14 ore în urmă Autor Share Postat 14 ore în urmă Salut, deși nu ma grăbeam tapiterul meu mi-a făcut o surpriză și în 2 zile mi-a refăcut seaua, calitatea mușamalei este mult peste ce am primit de la Gașpar, la fel și suportul din tabla arata altfel după ce a fost vopsit electrostatic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate