ianachim Postat Septembrie 23 Share Postat Septembrie 23 (editat) o tura in care am plecat fără nici un fel de așteptări și info căutate personal am stiut doar ca vom ajunge la 5800 m clar nu aș călători în India ca și turist însă zona în care ne am plimbat este cu siguranță o zona aparte a Indiei atât ca localizare cât și ca populatie aclimatizare de 2 zile direct la 3500 m cât și pastilele de Diamox administrate de organizator/Simi' ne au ajutat pe toți membrii grupului sa ajungem sa stam / dormim/ conducem moto pana la 5800 m fără nici o problema au fost 14 zile, din care 2 de zbor 18-22 ore, superbe în care am călătorit/motociclit în cele mai diverse forme de relief si la cele mai diferite temperaturi de la caldura la 24-26 grade pana 2 grade sus la 5800 m unde cand am ajuns ningea experiența trăită o recomand oricărui motociclist ce isi dorește sa iasă din zona de confort super echipa de Ghizi și super Gașca de coechipieri multam SIMINA Editat Septembrie 23 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Septembrie 23 Share Postat Septembrie 23 Super materialul, l-am vazut de aseara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat Septembrie 23 Share Postat Septembrie 23 Brici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Septembrie 24 Share Postat Septembrie 24 Mama! Superb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Septembrie 24 Share Postat Septembrie 24 Foarte fain, bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Septembrie 24 Share Postat Septembrie 24 De vis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Septembrie 24 Share Postat Septembrie 24 Foarte tare! Traseu pe masura melodiei de fundal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bored Panda Postat Septembrie 24 Share Postat Septembrie 24 Felicitari pentru montaj! Material de calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 26 Admin Share Postat Septembrie 26 Superbe peisaje! Dar 20 și ceva de ore să stai prin aeroporturi și avioane doar la un drum e greu de suportat. Ai fost cu Didi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Septembrie 26 Share Postat Septembrie 26 Merita efortul, nu il faci in fiecare an... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 26 Autor Share Postat Septembrie 26 Acum 3 ore, l.u.v a spus: Superbe peisaje! Dar 20 și ceva de ore să stai prin aeroporturi și avioane doar la un drum e greu de suportat. Ai fost cu Didi ? Iep super companie pe 2 roti si la foc de tabara Acum 2 ore, Lup69 a spus: Merita efortul, nu il faci in fiecare an... Pe principiul asta am si mers … o data in viata merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat Septembrie 27 Share Postat Septembrie 27 nu mi-am dat seama...ai învățat să iei virajele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat Septembrie 29 Share Postat Septembrie 29 faine tare peisajele. e cumva stricata partea de stabilizare la camera dronei? pe alocurea se vede cum filmau telefoanele stricate de la purtatul pe motocicleta. nu ti-ai luat copyright strike pentru piesa de fundal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 30 Autor Share Postat Septembrie 30 La 27.09.2024 la 10:18, chv a spus: nu mi-am dat seama...ai învățat să iei virajele? nop… am avut noroc ca in india se circula pe stanga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat Septembrie 30 Share Postat Septembrie 30 Acum 3 ore, ianachim a spus: nop… am avut noroc ca in india se circula pe stanga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate