Speedy.K Postat Februarie 7 Share Postat Februarie 7 Acum 4 ore, The Flying Dutchman a spus: Calare pe motocicleta pe trotuar? Nu e bine sa incalci legea, YNVatatorule... Si cu cricul pus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Februarie 7 Share Postat Februarie 7 Carcotasule! Trebuie sa merge-m înainte cu ochii larg inchisi, cum a spus colegul nostru guzzist. Intentia conteaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 7 Share Postat Februarie 7 Parcă doar când se frânează se țin ochii închiși, așa era moda pe un topic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Februarie 8 Share Postat Februarie 8 Radeti si va amuzati,dar sa vedem cati dintre noi vor ajunge la macar 70 ani si vom mai merge pe motociclete,chiar si de 3-400 cmc. Unii poate vor merge pe scutere cu 3 roti sau chestii asemanatoare. Poate vor aparea carucioare de azil electrice,performante,cu boxe si muzica de Busa,HD,BMW,sau ce motor vrei,plosca detasabila,top-case in care sa punem Pampersu' si cu care sa facem liniute prin parc... Mai ies si eu de nevoie cand e frig,cativa km,sa mai misc pistoanele,la 2-3 saptamani,pe la pranz si sa fie macar 5 grade ca sa nu gasesc gheata. E cam riscant ce face Dl.Constantin,e frig,cat ai fi de echipat si de incalzita ar fi motoreta,dar este alegerea lui,recordurile lui...etc Si faptul ca inca merge la serviciu...bravo lui ! Daca toti Romanii ar fi asa doritori de munca,poate nu am mai fi fost invadati de Asiatici si alte natii. Ca posteaza pe aici e bine,cine vrea sa citeasca ...bine...cui nu-i place sa treaca mai departe. Acum 13 ore, The Flying Dutchman a spus: Trebuie sa merge-m înainte cu ochii larg inchisi, cum a spus colegul nostru guzzist. Intentia conteaza! E na ...am avut nota 5,maxim 6 la Lb.Romana ! Ochii larg DESCHISI,mintea la trafic ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Februarie 8 Share Postat Februarie 8 Acum 8 minute, ALEX-Guzzista a spus: Radeti si va amuzati,dar sa vedem cati dintre noi vor ajunge la macar 70 ani si vom mai merge pe motociclete,chiar si de 3-400 cmc. Unii poate vor merge pe scutere cu 3 roti sau chestii asemanatoare. Poate vor aparea carucioare de azil electrice,performante,cu boxe si muzica de Busa,HD,BMW,sau ce motor vrei,plosca detasabila,top-case in care sa punem Pampersu' si cu care sa facem liniute prin parc... Mai ies si eu de nevoie cand e frig,cativa km,sa mai misc pistoanele,la 2-3 saptamani,pe la pranz si sa fie macar 5 grade ca sa nu gasesc gheata. E cam riscant ce face Dl.Constantin,e frig,cat ai fi de echipat si de incalzita ar fi motoreta,dar este alegerea lui,recordurile lui...etc Si faptul ca inca merge la serviciu...bravo lui ! Daca toti Romanii ar fi asa doritori de munca,poate nu am mai fi fost invadati de Asiatici si alte natii. Ca posteaza pe aici e bine,cine vrea sa citeasca ...bine...cui nu-i place sa treaca mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 8 Share Postat Februarie 8 Dacă nu ne arată coca (costumul caroserie) tot degeaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Februarie 8 Autor Share Postat Februarie 8 Am făcut acum calculele. Maine se fac 10 luni și am 29.910 km. Și astăzi e și frig . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Februarie 8 Share Postat Februarie 8 Nu conteaza. Merge facut macar un drum pana la Constanta si inapoi. Pe A2, desigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Februarie 8 Autor Share Postat Februarie 8 Am dat o fuga zona Snagov. 94 km. Sa trec de 30.000. Pa Saftica 3 echipaje, viteza!! Acum 1 minut, Constantin a spus: Am dat o fuga zona Snagov. 94 km. Sa trec de 30.000. Pa Saftica 3 echipaje, viteza!! Fără "Adaptari", nu prea merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate