Sari la conținut

Raliul Dakar 2025

sprike
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 93
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Dacia a spart ghiata cu prima etapa castigata in etapa a 9 a

Si top 5 la motociclete la categoria Motul Original pt EMANUEL GYENES (primul loc in clasamentul provizoriu)

BUUN

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In a 15 participarea la Dakar EMANUEL GYENES a obtinut o mare performanta la clasa Motul Original care este si ce mai dificilă (fiind fara asistenta)

Echipa DACIA SANDRIDERS a obtinut la fel o performanta foarte buna - locul 3 

Editat de sprike
Link spre comentariu

Acum 31 minute, sprike a spus:

Echipa DACIA SANDRIDERS a obtinut la fel o performanta foarte buna - locul 3 

De unde ai scos informatia asta? Eu vad ca Nasser s-a clasat pe locul 4. Oricum, pentru Dacia, da, e o performanta foarte buna. Pentru Nasser nu cred ca e, daca ar fi sa tin cont de rezultatele obtinute in ultimii 10 ani.

Link spre comentariu

Acum 7 minute, danutu_m a spus:

De unde ai scos informatia asta? Eu vad ca Nasser s-a clasat pe locul 4. Oricum, pentru Dacia, da, e o performanta foarte buna. Pentru Nasser nu cred ca e, daca ar fi sa tin cont de rezultatele obtinute in ultimii 10 ani.

M-am uitat mai devreme (acum vreo 2 - 3 ore) pe situl Dakar la clasament ; se poate sa se fi schimbat

Da locul din clasament este pozitia a 4 a

Link spre comentariu

Acum 9 ore, MirceaB a spus:

Gyenes a terminat raliul pe 20 la general și pe primul loc la clasa Original by Motul. Foarte tare. 👏

👏👏👏

Bravo lui! Ieri picase pe 2 dar a reușit astăzi să revină oarecum surprinzător. Jos pălăria!

Nasser pe 4 la general, rezultat slab pt el și obiectiv ratat pt Sandriders. Azi a terminat etapa pe 2.

Nasser e pe 3 în campionatul FIA de rally raid. Am z8s eu că nu înțeleg clasele și categoriile la Dakarul ăsta... 😤

Am băut pt Mani în seara asta :cheers:

Link spre comentariu

Acum 9 ore, ENEOS a spus:

👏👏👏

Bravo lui! Ieri picase pe 2 dar a reușit astăzi să revină oarecum surprinzător. Jos pălăria!

Nasser pe 4 la general, rezultat slab pt el și obiectiv ratat pt Sandriders. Azi a terminat etapa pe 2.

Nasser e pe 3 în campionatul FIA de rally raid. Am z8s eu că nu înțeleg clasele și categoriile la Dakarul ăsta... 😤

a explicat intr-un clip cum a reusit sa isi invinga adversarul, a fost atent la un checkpoint la km23 care era mai dubios, dupa ce a trecut de el, la km30 vede 3 raideri alergand inapoi spre acel checkpoint printre care si adversarul lui, si in momentul ala si-a dat seama ca e sansa lui la victorie, a tras tare, a fost ajuns de coechipierul adversarului dar acesta nu a vrut sa treaca in fata ca sa nu ii ofere un reper mai rapid lui Mani asa ca a mers in spatele lui. 

A avut o tranta Mani iar asta s-a infipt in motoreta lui strambandu-i toba. Mani s-a ridicat imediat si a dat gaz. 

Excelenta performata!

Link spre comentariu

Nasser mai avea un pic si il dadea jos din masina pe navigator de una dintre probele anterioare. Este foarte dur cu navigatorii, iar in cazul acesta navigatorul chiar a gresit-o. Are genul ala de dileala de om care obtine mereu super performante, gen MM sau Verstappen.

Link spre comentariu

Acum 13 ore, ENEOS a spus:

👏👏👏

:cheers: Am tras o betie aseara de bucurie

https://www.facebook.com/reel/623483636815433

ceva mai vechi dar calumea

Link spre comentariu

La 18.01.2025 la 10:39, tourist1 a spus:

Nasser mai avea un pic si il dadea jos din masina pe navigator de una dintre probele anterioare. Este foarte dur cu navigatorii, iar in cazul acesta navigatorul chiar a gresit-o. Are genul ala de dileala de om care obtine mereu super performante, gen MM sau Verstappen.

Si daca nu era Cristina Gutierez care si-a demontat masina de cel putin 3 ori ca sa puna piese pe masina lui Nasser.. nu iesea nici pe 4. 

Iar navigatorul Cristinei era si pe post de mecanic.

Ea si-a ratat complet clasamentul din cauza lui Nasser care si-a futut masina de n-spe ori,

Bine, probabil asta a fost rolul ei, un fel de masina de asistenta ... 

---

Da, Mani Gyenes nota 10.. a facut o mare performanta si era deja una din legendele DAKAR-ului. Pentru ca a mai castigat clasa maraton si alte dati, nu e prima oara.

Pe langa locul 1 la original by Motul si sa iesi pe 20 la general mi se pare mega.. mega mare realizare :) Omul e TOP! 

Editat de B.B.
Link spre comentariu

Acum 1 oră, B.B. a spus:

Si daca nu era Cristina Gutierez care si-a demontat masina de cel putin 3 ori ca sa puna piese pe masina lui Nasser.. nu iesea nici pe 4. 

Iar navigatorul Cristinei era si pe post de mecanic.

Ea si-a ratat complet clasamentul din cauza lui Nasser care si-a futut masina de n-spe ori,

Bine, probabil asta a fost rolul ei, un fel de masina de asistenta ... 

Ordine de echipa....

Parerea mea este ca Cristina Gutierez avea șansele să-l depășească și pe Nasser și pe Leob 

Link spre comentariu

1 oră în urmă, sprike a spus:

Ordine de echipa....

Parerea mea este ca Cristina Gutierez avea șansele să-l depășească și pe Nasser și pe Leob 

Si eu... sunt de aceesi parere. 

Link spre comentariu

Acum 7 ore, ENEOS a spus:

Ați cam linge-o pe la gutieră pe Cristina asta bag seama! 🧐

Pai cei doi piloti de la Dacia au rupt masinile

Trebuia si ea sa faca la fel 

Ca sunt piloti tritati ...... da sa lase si pe altii care pot avea sanse

Infleximitate 0, mentalitate europeana frantuzeasca

Greseala de pilotaj a conducatorului - la experienta lui nu trebuia sa se intample, dar asa este in raliul 

Se intampla accidente

Link spre comentariu