MirceaB Postat Ianuarie 13 Share Postat Ianuarie 13 Mani Gyenes pe primul loc dupa opt etape la categoria "Original by Motul" cu un avans de 11 minute fata de locul doi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Ianuarie 14 Share Postat Ianuarie 14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 14 Share Postat Ianuarie 14 Ciuhabu' știe, rămâne să reziste fierul! Pare c-a intrat în modul "ori la bal ori la spital". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Ianuarie 14 Autor Share Postat Ianuarie 14 Dacia a spart ghiata cu prima etapa castigata in etapa a 9 a Si top 5 la motociclete la categoria Motul Original pt EMANUEL GYENES (primul loc in clasamentul provizoriu) BUUN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Vineri la 11:00 Share Postat Vineri la 11:00 Gyenes a terminat raliul pe 20 la general și pe primul loc la clasa Original by Motul. Foarte tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Vineri la 11:22 Autor Share Postat Vineri la 11:22 (editat) In a 15 participarea la Dakar EMANUEL GYENES a obtinut o mare performanta la clasa Motul Original care este si ce mai dificilă (fiind fara asistenta) Echipa DACIA SANDRIDERS a obtinut la fel o performanta foarte buna - locul 3 Editat Vineri la 11:23 de sprike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Vineri la 12:02 Share Postat Vineri la 12:02 Acum 31 minute, sprike a spus: Echipa DACIA SANDRIDERS a obtinut la fel o performanta foarte buna - locul 3 De unde ai scos informatia asta? Eu vad ca Nasser s-a clasat pe locul 4. Oricum, pentru Dacia, da, e o performanta foarte buna. Pentru Nasser nu cred ca e, daca ar fi sa tin cont de rezultatele obtinute in ultimii 10 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Vineri la 12:13 Autor Share Postat Vineri la 12:13 Acum 7 minute, danutu_m a spus: De unde ai scos informatia asta? Eu vad ca Nasser s-a clasat pe locul 4. Oricum, pentru Dacia, da, e o performanta foarte buna. Pentru Nasser nu cred ca e, daca ar fi sa tin cont de rezultatele obtinute in ultimii 10 ani. M-am uitat mai devreme (acum vreo 2 - 3 ore) pe situl Dakar la clasament ; se poate sa se fi schimbat Da locul din clasament este pozitia a 4 a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Vineri la 20:27 Share Postat Vineri la 20:27 Acum 9 ore, MirceaB a spus: Gyenes a terminat raliul pe 20 la general și pe primul loc la clasa Original by Motul. Foarte tare. Bravo lui! Ieri picase pe 2 dar a reușit astăzi să revină oarecum surprinzător. Jos pălăria! Nasser pe 4 la general, rezultat slab pt el și obiectiv ratat pt Sandriders. Azi a terminat etapa pe 2. Nasser e pe 3 în campionatul FIA de rally raid. Am z8s eu că nu înțeleg clasele și categoriile la Dakarul ăsta... Am băut pt Mani în seara asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Sâmbătă la 05:40 Share Postat Sâmbătă la 05:40 Acum 9 ore, ENEOS a spus: Bravo lui! Ieri picase pe 2 dar a reușit astăzi să revină oarecum surprinzător. Jos pălăria! Nasser pe 4 la general, rezultat slab pt el și obiectiv ratat pt Sandriders. Azi a terminat etapa pe 2. Nasser e pe 3 în campionatul FIA de rally raid. Am z8s eu că nu înțeleg clasele și categoriile la Dakarul ăsta... Am băut pt Mani în seara asta a explicat intr-un clip cum a reusit sa isi invinga adversarul, a fost atent la un checkpoint la km23 care era mai dubios, dupa ce a trecut de el, la km30 vede 3 raideri alergand inapoi spre acel checkpoint printre care si adversarul lui, si in momentul ala si-a dat seama ca e sansa lui la victorie, a tras tare, a fost ajuns de coechipierul adversarului dar acesta nu a vrut sa treaca in fata ca sa nu ii ofere un reper mai rapid lui Mani asa ca a mers in spatele lui. A avut o tranta Mani iar asta s-a infipt in motoreta lui strambandu-i toba. Mani s-a ridicat imediat si a dat gaz. Excelenta performata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Sâmbătă la 08:39 Share Postat Sâmbătă la 08:39 Nasser mai avea un pic si il dadea jos din masina pe navigator de una dintre probele anterioare. Este foarte dur cu navigatorii, iar in cazul acesta navigatorul chiar a gresit-o. Are genul ala de dileala de om care obtine mereu super performante, gen MM sau Verstappen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Sâmbătă la 09:36 Autor Share Postat Sâmbătă la 09:36 Acum 13 ore, ENEOS a spus: Bravo lui! Ieri picase pe 2 dar a reușit astăzi să revină oarecum surprinzător. Jos pălăria! Nasser pe 4 la general, rezultat slab pt el și obiectiv ratat pt Sandriders. Azi a terminat etapa pe 2. Nasser e pe 3 în campionatul FIA de rally raid. Am z8s eu că nu înțeleg clasele și categoriile la Dakarul ăsta... Am băut pt Mani în seara asta Am tras o betie aseara de bucurie https://www.facebook.com/reel/623483636815433 ceva mai vechi dar calumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat ieri la 07:42 Share Postat ieri la 07:42 (editat) La 18.01.2025 la 10:39, tourist1 a spus: Nasser mai avea un pic si il dadea jos din masina pe navigator de una dintre probele anterioare. Este foarte dur cu navigatorii, iar in cazul acesta navigatorul chiar a gresit-o. Are genul ala de dileala de om care obtine mereu super performante, gen MM sau Verstappen. Si daca nu era Cristina Gutierez care si-a demontat masina de cel putin 3 ori ca sa puna piese pe masina lui Nasser.. nu iesea nici pe 4. Iar navigatorul Cristinei era si pe post de mecanic. Ea si-a ratat complet clasamentul din cauza lui Nasser care si-a futut masina de n-spe ori, Bine, probabil asta a fost rolul ei, un fel de masina de asistenta ... --- Da, Mani Gyenes nota 10.. a facut o mare performanta si era deja una din legendele DAKAR-ului. Pentru ca a mai castigat clasa maraton si alte dati, nu e prima oara. Pe langa locul 1 la original by Motul si sa iesi pe 20 la general mi se pare mega.. mega mare realizare Omul e TOP! Editat 23 ore în urmă de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat 22 ore în urmă Autor Share Postat 22 ore în urmă Acum 1 oră, B.B. a spus: Si daca nu era Cristina Gutierez care si-a demontat masina de cel putin 3 ori ca sa puna piese pe masina lui Nasser.. nu iesea nici pe 4. Iar navigatorul Cristinei era si pe post de mecanic. Ea si-a ratat complet clasamentul din cauza lui Nasser care si-a futut masina de n-spe ori, Bine, probabil asta a fost rolul ei, un fel de masina de asistenta ... Ordine de echipa.... Parerea mea este ca Cristina Gutierez avea șansele să-l depășească și pe Nasser și pe Leob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 20 ore în urmă Share Postat 20 ore în urmă 1 oră în urmă, sprike a spus: Ordine de echipa.... Parerea mea este ca Cristina Gutierez avea șansele să-l depășească și pe Nasser și pe Leob Si eu... sunt de aceesi parere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat 20 ore în urmă Share Postat 20 ore în urmă Ați cam linge-o pe la gutieră pe Cristina asta bag seama! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat 13 ore în urmă Autor Share Postat 13 ore în urmă Acum 7 ore, ENEOS a spus: Ați cam linge-o pe la gutieră pe Cristina asta bag seama! Pai cei doi piloti de la Dacia au rupt masinile Trebuia si ea sa faca la fel Ca sunt piloti tritati ...... da sa lase si pe altii care pot avea sanse Infleximitate 0, mentalitate europeana frantuzeasca Greseala de pilotaj a conducatorului - la experienta lui nu trebuia sa se intample, dar asa este in raliul Se intampla accidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Loeb a fost bun în altfel de raliuri, la raid nu știu să fi făcut mare lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă E veche dar are valoare sentimentala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate