Petru Moldovan Postat 19 ore în urmă Share Postat 19 ore în urmă Am vazut tot felul,de povesti ca kilogramele nu conteaza cand conduci motocicleta. Dupa ce am avut un EL250 am facut prostia sa iau un Piaggio MP3 500 eu avand cam 54 de kg, asa ca am cazut prima data ca o femeie a venit spre mine cu un Mini si nu a avut mila si eu a trebuit sa franez intr-o groapa (canal) si am scapat animalul pe jos. Dupa aia l-am mai scapat pe jos de doua ori pentru ca parcarile din Bulgaria desi par plane sunt uneori inclinate 7%. Ideea e ca rebuie sa ai un cal pe care poti sa-l tii de coarne. Acum am Kawasaki 500 (care e de fapt de 451), pe asta cred ca pot sa-l tin de coarne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat 17 ore în urmă Admin Share Postat 17 ore în urmă A trebuit să tăvălești mobra de 3 ori ca să-ți dai seama de asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă Deci dacă îți dau să împingi un FJR1300, cred că fugi înainte să-i vezi culoarea... La 1,80 și cca 85 kg pot controla in foarte multe situații o motocicletă de cca 240 kg + pasager și cca 40-50 kg de bagaj. Toată schema e să nu se incline mobra peste punctul în care stă în echilibru. Înseamnă că riderii care folosesc K1200LT sunt un fel de supermani? Discuția e lungă și nu-și are rostul, cel mai bine evită să închiriezi sau să împrumuți motocicletele altora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Daca esti surprins in punctul gresit, nu conteaza inaltime/greutate ca tot o sa scapi motocicleta daca e ceva greu. Nu inteleg totusi cum ai cazut cu MP3 500. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă MP3ul se inclina din articulatii, nu sta fix ca o tricicleta ______ Petrica: iti recomand cu caldura in meniu zilnic paine cu slanina si ceapa rosie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Hai un pic pe la enduro. O sa vezi acolo cat conteaza. Plus ca o sa dai motorul pe jos fara sa te mai doara sufletul. https://www.facebook.com/reel/1482270589108404 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Cred ca este vorba mai mult de skill decat de masa agregatului. Aia care se dau cu Goldwing de 450kg ar trebui sa se faca pulbere din 10 in 10 km pe logica ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Acum 42 minute, tourist1 a spus: Aia care se dau cu Goldwing de 450kg ar trebui sa se faca pulbere din 10 in 10 km pe logica ta. Am avut 2 FJR, și 2 hernii de disc operate între timp, dar tot nu le-am dat pe jos. mp3 le țin pe stick! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Cand mergi pe motor e bine sa fii mai greu. Cand cazi ,e bine sa fii cat mai usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate