3.14 Postat Sâmbătă la 10:41 Share Postat Sâmbătă la 10:41 Daca stam si ne plangem pe feisbuc sau forum ...atunci ne meritam soarta . Ar fi trebuit mers la primarie si arsi ca pe sobolani . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Sâmbătă la 10:59 Moderatori Share Postat Sâmbătă la 10:59 Acum 16 minute, 3.14 a spus: Daca stam si ne plangem pe feisbuc sau forum ...atunci ne meritam soarta . Ar fi trebuit mers la primarie si arsi ca pe sobolani . Bine zicea @Nguyen,actiunea toporu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Sâmbătă la 11:52 Share Postat Sâmbătă la 11:52 1 oră în urmă, 3.14 a spus: Daca stam si ne plangem pe feisbuc sau forum ...atunci ne meritam soarta . Ar fi trebuit mers la primarie si arsi ca pe sobolani . N-ai cum .... a luat +60% ! Ca toate micile afaceri se cam intuneca la fata ..... asta este. Din ciclul a "luat" dar a si facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dab Postat Sâmbătă la 12:40 Share Postat Sâmbătă la 12:40 (editat) Dezvoltare locuri parcare la subsolul blocurilor Editat Sâmbătă la 12:42 de Dab Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Duminică la 17:08 Share Postat Duminică la 17:08 Cel mai misto ....este pentru cei mutati in blocurile noi construite , cu parcari private cumparate cu 5k euro ( dar care nu sunt luate in evidenta primariei ca parcari ) ....absolut toti s-au trezit cu taxa vietii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Duminică la 17:21 Share Postat Duminică la 17:21 Să moară și caprele lor! Păi și în contract ce scrie că au cumpărat, teren agricol?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Duminică la 17:54 Share Postat Duminică la 17:54 (editat) 33 minutes ago, ENEOS said: Păi și în contract ce scrie că au cumpărat, teren agricol?!? Lasa pe fiecare sa creada ce vrea, daca uamenii se simte mai bine cand moare capra vecinului. E usor a scrie versuri. Editat Duminică la 17:55 de The Flying Dutchman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Luni la 06:54 Share Postat Luni la 06:54 La 11.01.2025 la 12:59, Kristian a spus: Bine zicea @Nguyen,actiunea toporu'. Din pacate aici s-a ajuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Luni la 07:08 Share Postat Luni la 07:08 Nu s-a ajuns, lumea e chill, mâine-poimâine se mărește tva, totul bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Luni la 07:20 Share Postat Luni la 07:20 Ma rog, daca iese ceva am toporul pregatit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Luni la 07:43 Moderatori Share Postat Luni la 07:43 Acum 46 minute, Nguyen a spus: Din pacate aici s-a ajuns. Stiu deja de mult,doar unii considera o exprimare reala de acest gen,fara ocolisuri,ca fiind incitare la violenta... Suntem inconjurati de f f multe domnisoare ce poarta oo....sensibilosi de altfel,asa de felul lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgebe Postat Luni la 08:13 Share Postat Luni la 08:13 Salutare. Taxa abuziva... https://www.petitieonline.com/petitie_ctre_consiliul_local_al_sectorului_4?utm_source Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Luni la 11:19 Share Postat Luni la 11:19 (editat) Normal ca taxa este abuziva. Evident ca Baluță e un (cuvant urat). Dar a fost votat de majoritatea locuitorilor din sectorul 4. Ăștia suntem... Pe de alta parte, asta cu topoare, cu sa le dam foc suna a copilărie. Cine sa iasă în strada? Nu ma refer la votanții CG( acolo e caz special). Da, taxele sunt mari, administrația e corupta sau incompetenta. Pe de alta parte, în Ro oamenii au bani. Autostrada e plina vara spre mare, Grecia e full de romani, exemplele pot continua. Ceea ce vreau sa spun este ca un cetățean din Ro,care muncește și are cel putin un venit mediu , nu are motive sa pună mana pe topor. Asa, pe internet, cu toții suntem viteji.. Editat Luni la 11:20 de andrei111 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat Luni la 11:34 Share Postat Luni la 11:34 Intr-o tara in care apar taxe, asa din senin fara justificare reala, se anuleaza tot din senin alegerile democratice ca nu convine rezultatul si majoritatea sta/se complace in "muncește și are cel putin un venit mediu", ASTA e normalitatea sa li se rupa, nu sa se ridice impotriva celor ce-si bat joc de ei... Niste puturosi de tastatura, ce mai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Luni la 11:37 Share Postat Luni la 11:37 Acum 1 minut, Jebelu a spus: Intr-o tara in care apar taxe, asa din senin fara justificare reala, se anuleaza tot din senin alegerile democratice ca nu convine rezultatul si majoritatea sta/se complace in "muncește și are cel putin un venit mediu", ASTA e normalitatea sa li se rupa, nu sa se ridice impotriva celor ce-si bat joc de ei... Niste puturosi de tastatura, ce mai. Pai dacă ești nemulțumit, de ce nu pui mana pe topor, cum sugerează colegul mai sus? Întrebarea nu e una ironica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat Luni la 11:42 Share Postat Luni la 11:42 Ca sa fim o forta de luat in calcul, de temut pentru clica de gunoaie de sus, trebuie sa fim majoritari, nu 2 sau 3. Dar cred ca stiai asta deja, nu? Nici eu nu sunt ironica, deci raspunsul e pe bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Luni la 11:53 Moderatori Share Postat Luni la 11:53 Acum 6 minute, Jebelu a spus: Ca sa fim o forta de luat in calcul, de temut pentru clica de gunoaie de sus, trebuie sa fim majoritari, nu 2 sau 3. Dar cred ca stiai asta deja, nu? Nici eu nu sunt ironica, deci raspunsul e pe bune. Lasa-i,doar cel "care muncește și are cel putin un venit mediu",are de unde sa plateasca orice taxe si impozite apar din boscheti,peste noapte. Curat,murdar moncher,ne meritam soarta... Asa e cand te doare-n cur de banii munciti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Luni la 12:04 Share Postat Luni la 12:04 Acum 5 minute, Kristian a spus: Lasa-i,doar cel "care muncește și are cel putin un venit mediu",are de unde sa plateasca orice taxe si impozite apar din boscheti,peste noapte. Curat,murdar moncher,ne meritam soarta... Asa e cand te doare-n poponeata de banii munciti... Ce repede tragi tu concluzii:))). Știi tu ca doare în poponeata pe X de banii munciti:).. E simplu, majoritatea locuitorilor din sectorul 4 l-au votat din nou pe respectivul. Acum de ce se plâng? Am spus, evident ca taxa aia e o idioțenie. Nu mai vorbim de faptul ca dacă lași pe trotuar 10 minute motocicleta, fără sa încurci pe nimeni, te trezești cu roata blocata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Luni la 12:11 Moderatori Share Postat Luni la 12:11 Concluzia se trage de la sine,din ceea ce ai scris mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Luni la 12:15 Share Postat Luni la 12:15 Acum 3 minute, Kristian a spus: Concluzia se trage de la sine,din ceea ce ai scris mai sus. Gata, argumentul tău este valid, mi-ai închis gura, ce sa mai.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Luni la 12:31 Share Postat Luni la 12:31 Acum 24 minute, andrei111 a spus: E simplu, majoritatea locuitorilor din sectorul 4 l-au votat din nou pe respectivul. Acum de ce se plâng? Am spus, evident ca taxa aia e o idioțenie. Nu mai vorbim de faptul ca dacă lași pe trotuar 10 minute motocicleta, fără sa încurci pe nimeni, te trezești cu roata blocata. Majoritatea locuitorilor din sectorul 4 nu stiau ca Baluta va cere acesti bani, cred ca-l mai votea sulea... Problema e ca in Bucuresti sunt multe masini care nu sunt inmatriculate in Bucuresti (sector 4) dar care ocupa spatiul public din sectorul 4 iar acestia nu platesc taxa minune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Luni la 12:33 Share Postat Luni la 12:33 Acum 1 minut, Nguyen a spus: Majoritatea locuitorilor din sectorul 4 nu stiau ca Baluta va cere acesti bani, cred ca-l mai votea sulea... Problema e ca in Bucuresti sunt multe masini care nu sunt inmatriculate in Bucuresti (sector 4) dar care ocupa spatiul public din sectorul 4 iar acestia nu platesc taxa minune. Aici ai cumva dreptate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Luni la 13:47 Moderatori Share Postat Luni la 13:47 1 oră în urmă, andrei111 a spus: Gata, argumentul tău este valid, mi-ai închis gura, ce sa mai.. NU asta era ideea de a ti se inchide gura,dar e bine si asa.Mai ales daca doar atat ai inteles... 1 oră în urmă, Nguyen a spus: Majoritatea locuitorilor din sectorul 4 nu stiau ca Baluta va cere acesti bani, cred ca-l mai votea sulea... Problema e ca in Bucuresti sunt multe masini care nu sunt inmatriculate in Bucuresti (sector 4) dar care ocupa spatiul public din sectorul 4 iar acestia nu platesc taxa minune. Asta am intrebat si eu mai sus,de ce respectivii nu-s impozitati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Luni la 14:08 Share Postat Luni la 14:08 Acum 16 minute, Kristian a spus: Asta am intrebat si eu mai sus,de ce respectivii nu-s impozitati? Nu-i poti impozita, multi stau cu chirie nedeclarata iar cei care au cumparat apartamente isi lasa masinile pe localitatea de bastina ca sa plateasca taxe si asigurari mai mici desi masina se plimba prin Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Luni la 16:05 Share Postat Luni la 16:05 Acum 3 ore, Nguyen a spus: Problema e ca in Bucuresti sunt multe masini care nu sunt inmatriculate in Bucuresti (sector 4) dar care ocupa spatiul public din sectorul 4 iar acestia nu platesc taxa minune. Nu prea mai ai unde parca in sec.4 fara loc de parcare ...... sint trotoarele "blindate" de bare si bilute din fier/beton, restul pe bani sau contractate. Ce nu-nteleg eu este suma ..... +500 si n-ai nimic fata de 630 parcare rezidentiala si 960 publica. ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate