ENEOS Postat Februarie 8 Share Postat Februarie 8 Acum 3 ore, Cavaleru a spus: eu am acelasi lucru numai ca o conectez la compresor, si furtunasul pe aerisitor Nu e același lucru! A ta face depresiune și suge din aerisitor, în poza postată de DKW e o pompă care bagă lichid cu presiune în vas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Februarie 8 Share Postat Februarie 8 (editat) 7 hours ago, Cavaleru said: scuze, nu e ABS e airbag eram obosit cand am scris. in polistirenul din spatele barii de plastic la BMW, eu de acolo il am cand am lucrat la BMW, si cand se inlocuiau la masinile accidentate, se inlocuia si respectivul furtun cu senzori. pai tre sa imi fac capac dedicat ... e aiurea metoda propusa de tine, face sens dar nu e practica, in plus risti sa tragi aer pe langa aerisitor, e mai simplu sa tragi cu pompa de vid pe aerisitor si sa tii rezervorul de la pompa sub control sa aibe lichid. eu folosesc acelasi lichid ATE si mi-am facut un dop dedicat cu o valva de camera de bicla aia metalica complet, si am prins-o in dop si am pus 6-7cm de furtunas prin care torn fara sa fac bule in vasul rezervorului nici nu folosesti aerisitoarele si nu faci decat un capac din ce metal vrei tu si pui o garnitura facuta dintr-un covoras de silicon. toate rezervoarele au suprafete de etansare drepte. doua supape, faci vacuum, inchizi supapa de vacuum si dai drumul la cea de lichid... p.s. aer intra fara sa vezi tu bule in lichid... Editat Februarie 8 de MotoS Garage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Marți la 13:31 Share Postat Marți la 13:31 La 06.02.2025 la 9:15, Cavaleru a spus: Eu am in garaj o pompa de vid ce o conectez la compresor si trage prin aerisitor. dar chiar si asa, finalizarea i-o dau manual De care, poti sa pui o poza cu ea? Sau unde pot gasi? Am gasit doar manuala. Uite ce imbecili, ei traduc "bleeding" cu sangerare.. In loc sa scrie pompa pentru aerisit frane.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Marți la 14:50 Share Postat Marți la 14:50 1 oră în urmă, B.B. a spus: De care, poti sa pui o poza cu ea? Sau unde pot gasi? Am gasit doar manuala. Uite ce imbecili, ei traduc "bleeding" cu sangerare.. In loc sa scrie pompa pentru aerisit frane.. ceva de genu https://selectauto.ro/aparate-pentru-aerisit/3621-pistol-pneumatic-pentru-aerisit-frana-seltech-5949128210920.html o conectezi la compresor si aspira Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Marți la 15:18 Share Postat Marți la 15:18 Acum 27 minute, Cavaleru a spus: o conectezi la compresor si aspira Trebe compresor harnic! Consumul de aer e mare, vacuumul creat mititel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Marți la 18:11 Share Postat Marți la 18:11 Confirm afirmativ! Deși am compresor destul de sănătos, drăcia aia folosește aer ca la balamuc, mă gândesc să folosesc pompa de vacuum de la instalația de aer condiționat și să-mi fac un recipient în care să trag lichidul uzat, că minunea aia de aparat minune nu prea aspiră mare lucru (pompa de vacuum cu borcănel e mult mai puternică). Am reușit să rup muștiucul de la recipient (contact cu solul) și acum funcționează ca naiba, fac modificare pentru pompa la 220v. Acum 3 ore, Cavaleru a spus: ceva de genu https://selectauto.ro/aparate-pentru-aerisit/3621-pistol-pneumatic-pentru-aerisit-frana-seltech-5949128210920.html o conectezi la compresor si aspira Fix modelul ăla îl am și eu, merită banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate