Serbanmoto Postat Februarie 6 Share Postat Februarie 6 (editat) Ghete moto 310 Motoring nr 43, F frumoase, un model mai deosebit/rar tel 0722268189/Bucuresti Editat Februarie 6 de Serbanmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 6 Share Postat Februarie 6 pret???? sau daca le donezi, iti mut topicul la sectiunea potrivita.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Februarie 6 Share Postat Februarie 6 In plus, sunt noi sau folosite? Si pozele sunt cam... cah... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Februarie 6 Share Postat Februarie 6 si zici ca sunt pentru motociclete ? hmm ... https://en.wikipedia.org/wiki/310_Motoring -> aici zice ca nu are treaba cu motocicletele firma asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serbanmoto Postat Februarie 6 Autor Share Postat Februarie 6 Acum 2 ore, apriliacluj a spus: pret???? sau daca le donezi, iti mut topicul la sectiunea potrivita.... .:.am omis/pret 150€ 1 oră în urmă, Zven a spus: si zici ca sunt pentru motociclete ? hmm ... https://en.wikipedia.org/wiki/310_Motoring -> aici zice ca nu are treaba cu motocicletele firma asta Moto/… protecții interioare+chiar si un catadioptru călcai in partea de jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 6 Share Postat Februarie 6 Daaa, deosebit! Deosebit de urate. Si sosetele la fel. Acum 48 minute, Serbanmoto a spus: .:.am omis/pret 150€ Moto/… protecții interioare+chiar si un catadioptru călcai in partea de jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Februarie 6 Share Postat Februarie 6 Aia cu catadioptrul e buna. Se pot folosi pe bicicleta sau trotineta. Au intarituri exterioare pentru a le lungi viata? Sau schimbi vitezele la o iesire si apoi pui ghetele la tomberon? Mai zic o data, pozele nu spun nimic bun despre marfa. Dar si Moise a zis.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 6 Share Postat Februarie 6 tare rau asta GHETE MOTO…. ireal ce se mai vine daca in denumire apare cuvantul MOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 6 Share Postat Februarie 6 Cu alte cuvinte facem o cheta iti dam 50 de lei si le arunci la ghena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 6 Share Postat Februarie 6 Și eu am reflectorizante la adidașii Veer (adică niște chinezisme de calitate așa și așa, gen să zici că ai talpă de spumă). Nu au treabă cu motociclismul, nici măcar cu sportul. Repet: să zici că ai ceva comod in picioare. Cât despre ghete moto... Please... Acum am observat: și "ghetele moto" tot în China sunt produse. Nu-s hater, doar observ unele chestii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Februarie 7 Share Postat Februarie 7 Las că mi am cumpărat eu alpinestars wp varianta waterproof.is 100% adidași mai înalți.mare greșeala a fost achiziția lor.protectie 0.practis îs de oras Am primit de la un coleg de forum o pereche de firefox 42.alea îs ok ,nu prea mai arată ok dar le prefer celor de la alpinestars cumpărate în toamna anului trecut Acum vreau o alta pereche sa vad ce găsesc ok pe siteurile de afara Mă oftic că nu am cumpărat tex când am avut oportunitatea.acum.nu mai găsesc la băieți Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 7 Share Postat Februarie 7 Casti, manusi si incaltari nu se cumpara decat cu proba. Numai daca iti iei exact un model pe care l-ai avut iti iei "da pa net". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Februarie 7 Share Postat Februarie 7 De la ,,Model deosebit,, a cam pierdut, in aceiasi gama cu : pt cunoscatori, pt pretentiosi;D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat Februarie 8 Share Postat Februarie 8 Ghetele astea sunt de moto mai baieti, ca toate celelalte de aici: https://www.ebay.com/b/310-Motoring-Mens-Shoes/93427/bn_66624683 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 9 Share Postat Februarie 9 Zici ca sunt pantofii cu ciucurasi din anii 90. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 9 Share Postat Februarie 9 Hai, măi, iar zice lumea că nu ne convine nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat Februarie 9 Share Postat Februarie 9 Normal, nu e ok sa fii mintit frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 9 Share Postat Februarie 9 Baaa, stiu de ce suntem noi carcotasi: pentruca n-avem Busa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 10 Share Postat Februarie 10 Ăia se călărește în expadrile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 10 Share Postat Februarie 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate