Serbanmoto Postat ieri la 10:49 Share Postat ieri la 10:49 (editat) Ghete moto 310 Motoring nr 43, F frumoase, un model mai deosebit/rar tel 0722268189/Bucuresti Editat ieri la 10:52 de Serbanmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat ieri la 11:07 Share Postat ieri la 11:07 pret???? sau daca le donezi, iti mut topicul la sectiunea potrivita.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat ieri la 11:44 Share Postat ieri la 11:44 In plus, sunt noi sau folosite? Si pozele sunt cam... cah... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat ieri la 12:21 Share Postat ieri la 12:21 si zici ca sunt pentru motociclete ? hmm ... https://en.wikipedia.org/wiki/310_Motoring -> aici zice ca nu are treaba cu motocicletele firma asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serbanmoto Postat ieri la 13:40 Autor Share Postat ieri la 13:40 Acum 2 ore, apriliacluj a spus: pret???? sau daca le donezi, iti mut topicul la sectiunea potrivita.... .:.am omis/pret 150€ 1 oră în urmă, Zven a spus: si zici ca sunt pentru motociclete ? hmm ... https://en.wikipedia.org/wiki/310_Motoring -> aici zice ca nu are treaba cu motocicletele firma asta Moto/… protecții interioare+chiar si un catadioptru călcai in partea de jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 14:26 Share Postat ieri la 14:26 Daaa, deosebit! Deosebit de urate. Si sosetele la fel. Acum 48 minute, Serbanmoto a spus: .:.am omis/pret 150€ Moto/… protecții interioare+chiar si un catadioptru călcai in partea de jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat ieri la 17:52 Share Postat ieri la 17:52 Aia cu catadioptrul e buna. Se pot folosi pe bicicleta sau trotineta. Au intarituri exterioare pentru a le lungi viata? Sau schimbi vitezele la o iesire si apoi pui ghetele la tomberon? Mai zic o data, pozele nu spun nimic bun despre marfa. Dar si Moise a zis.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă tare rau asta GHETE MOTO…. ireal ce se mai vine daca in denumire apare cuvantul MOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 22 ore în urmă Share Postat 22 ore în urmă Cu alte cuvinte facem o cheta iti dam 50 de lei si le arunci la ghena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 19 ore în urmă Share Postat 19 ore în urmă Și eu am reflectorizante la adidașii Veer (adică niște chinezisme de calitate așa și așa, gen să zici că ai talpă de spumă). Nu au treabă cu motociclismul, nici măcar cu sportul. Repet: să zici că ai ceva comod in picioare. Cât despre ghete moto... Please... Acum am observat: și "ghetele moto" tot în China sunt produse. Nu-s hater, doar observ unele chestii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Las că mi am cumpărat eu alpinestars wp varianta waterproof.is 100% adidași mai înalți.mare greșeala a fost achiziția lor.protectie 0.practis îs de oras Am primit de la un coleg de forum o pereche de firefox 42.alea îs ok ,nu prea mai arată ok dar le prefer celor de la alpinestars cumpărate în toamna anului trecut Acum vreau o alta pereche sa vad ce găsesc ok pe siteurile de afara Mă oftic că nu am cumpărat tex când am avut oportunitatea.acum.nu mai găsesc la băieți Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Casti, manusi si incaltari nu se cumpara decat cu proba. Numai daca iti iei exact un model pe care l-ai avut iti iei "da pa net". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă De la ,,Model deosebit,, a cam pierdut, in aceiasi gama cu : pt cunoscatori, pt pretentiosi;D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate