reverend Postat Februarie 6 Share Postat Februarie 6 (editat) Salut, Pentru un proiect personal, sint in cautare de mestesugari sa le filmez povestea. As dori sa fac o serii de povesti video despre oameni care lucreaza si creaza cu miina. Caut in orice domeniu/virsta/limba/ sex etc. Important pentru mine e sa aiba o poveste faina. De la creatori de bijuterii, fierari, brutari, olari, sculptori, lucatori in metal, modificatori de mobre, artisti in sudura, pielari, etc etc orice. Cred ca e clara ideaa Povestile/ video'urile o sa aiba cam 1-3min. Nu e un proeict comercial, deci nici nu ofer bani, si cer la schimb doar maxim 1h din viata lor. Video'urile au sa fie incarcate pe platforeme de social media: Instagram , Youtube si LinkedIn dar poate si Tik Tok ( sint inca foarte novice in ale TikTok). Pentru cei ce au un business din mestesug, poate fi o forma gratis de promovare. Poate aveti rude, prieteni, bunici, amici etc care se potrivesc proiectului. Orice informatie e binevenita. Va multumesc anticipat. PS ma deplasez si la cam +/ - 1h de Cluj Editat Februarie 6 de reverend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 6 Share Postat Februarie 6 Stiu un flacau care lucreaza cu piele. Manual, in Bucuresti. Mi-a facut niste protectii pentru un piolet vintage, de zici ca sunt anii 30. Daca te pasioneaza zi-mi si vorbescccu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro nin Postat Februarie 6 Share Postat Februarie 6 https://www.facebook.com/iosif17?__cft__[0]=AZXd2TUYfLEs7fedB9umb8vGszu5JKp4AOMVswsJO5Sc6CZyOoTf28BWLd2nzoFsJPfWl1-VWWBr1wLhfO-SpKHCZhkPqp6f2os0MFda3WNlubK2ddddNt_GlT0Ez43a4KZgK62RRb07L_-AePRMlrV-DUnKV7rwuhAAj_T15uXliQ&__tn__=-UC%2CP-R căutam cizme bilgher...e singurul pe care l-am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Februarie 7 Autor Share Postat Februarie 7 Acum 9 ore, Speedy.K a spus: Stiu un flacau care lucreaza cu piele. Manual, in Bucuresti. Mi-a facut niste protectii pentru un piolet vintage, de zici ca sunt anii 30. Daca te pasioneaza zi-mi si vorbescccu el. Mersi mult de tot. Dar deocamdată pina la Bucuresti e distanta cam lunga. Acum 9 ore, ro nin a spus: https://www.facebook.com/iosif17?__cft__[0]=AZXd2TUYfLEs7fedB9umb8vGszu5JKp4AOMVswsJO5Sc6CZyOoTf28BWLd2nzoFsJPfWl1-VWWBr1wLhfO-SpKHCZhkPqp6f2os0MFda3WNlubK2ddddNt_GlT0Ez43a4KZgK62RRb07L_-AePRMlrV-DUnKV7rwuhAAj_T15uXliQ&__tn__=-UC%2CP-R căutam cizme bilgher...e singurul pe care l-am gasit Da da, pare f fain omul. Mersi mult. Il contactez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 7 Share Postat Februarie 7 Poate poti sa faci ceva online cu cei de la distante mari. https://www.facebook.com/photo/?fbid=718735192151081&set=pcb.718735408817726 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Februarie 7 Autor Share Postat Februarie 7 Acum 12 ore, Speedy.K a spus: Poate poti sa faci ceva online cu cei de la distante mari. https://www.facebook.com/photo/?fbid=718735192151081&set=pcb.718735408817726 Am mai făcut în pandemie dar nu e același feeling.ul. E mult mai intens cind stai de vb cu omul fata în fata. Plus ca nu știi ce mai are interesant prin atelier de filmat și de povestit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 8 Share Postat Februarie 8 Total de acord. Spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Februarie 8 Moderatori Share Postat Februarie 8 Ia legatura cu Pityu de la Evil Chop,face multe chestii manual pentru motociclete. https://www.facebook.com/EvilChop/?locale=ro_RO Mie mi-a facut rezervorul la motocicleta de la zero din aluminiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 8 Admin Share Postat Februarie 8 Craiova? Pot vorbi cu Cosmin, dacă ești interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Februarie 8 Share Postat Februarie 8 (editat) On 2/6/2025 at 5:13 PM, reverend said: Salut, Pentru un proiect personal, sint in cautare de mestesugari sa le filmez povestea. As dori sa fac o serii de povesti video despre oameni care lucreaza si creaza cu miina. Caut in orice domeniu/virsta/limba/ sex etc. Important pentru mine e sa aiba o poveste faina. De la creatori de bijuterii, fierari, brutari, olari, sculptori, lucatori in metal, modificatori de mobre, artisti in sudura, pielari, etc etc orice. Cred ca e clara ideaa Povestile/ video'urile o sa aiba cam 1-3min. Nu e un proeict comercial, deci nici nu ofer bani, si cer la schimb doar maxim 1h din viata lor. Video'urile au sa fie incarcate pe platforeme de social media: Instagram , Youtube si LinkedIn dar poate si Tik Tok ( sint inca foarte novice in ale TikTok). Pentru cei ce au un business din mestesug, poate fi o forma gratis de promovare. Poate aveti rude, prieteni, bunici, amici etc care se potrivesc proiectului. Orice informatie e binevenita. Va multumesc anticipat. PS ma deplasez si la cam +/ - 1h de Cluj Radu Salcudean, lingurar. Un om cu 1000 de povesti, cat toate cardurile din dotare. He's a story. Spune-i sa ma astepte cu cele 7 (stie el). Iti trimit numarul pe PM Editat Februarie 8 de Patrick_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Februarie 8 Moderatori Share Postat Februarie 8 Acum 6 ore, l.u.v a spus: Craiova? Pot vorbi cu Cosmin, dacă ești interesat. Am uitat de Cosmin,doar am de peste 5 ani un portofel facut de el,ce rezista... Doar ca e in Craiova,omul cauta in Cluj si in jurul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Februarie 8 Share Postat Februarie 8 Mai fac si eu dracii din piele, dar nu cred ca e mare mestesug Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Februarie 8 Share Postat Februarie 8 Arată foarte bine pentru niște lucrări făcute de un amator, felicitări! Iar asta cu fleur de lys, care îmi pare a fi o husă pentru telefon, este deosebită! 2 hours ago, shashka said: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Februarie 8 Share Postat Februarie 8 1 oră în urmă, The Flying Dutchman a spus: Arată foarte bine pentru niște lucrări făcute de un amator, felicitări! Iar asta cu fleur de lys, care îmi pare a fi o husă pentru telefon, este deosebită! Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat Februarie 9 Share Postat Februarie 9 Acum 17 ore, shashka a spus: Mai fac si eu dracii din piele, dar nu cred ca e mare mestesug ... Ce dimensiune are penarul/borseta? Ma intereseaza una de genul acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Februarie 9 Share Postat Februarie 9 Acum 6 minute, Jebelu a spus: Ce dimensiune are penarul/borseta? Ma intereseaza una de genul acesta. E facuta pentru portbagajul de la KLE, in loc de topcase. B-23. B-21, l 10, Î-5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Februarie 9 Share Postat Februarie 9 Arată super! La un etui pentru telefon m-aș baga și eu. @shashka Daca lucrezi și la comanda, mutam discutia pe privat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat Februarie 9 Share Postat Februarie 9 Acum 6 minute, shashka a spus: E facuta pentru portbagajul de la KLE, in loc de topcase. B-23. B-21, l 10, Î-5. La ce pret mi-ai confectiona una si mie, daca ai fi de acord sa faci? Acum 6 minute, Kassu a spus: Arată super! La un etui pentru telefon m-aș baga și eu. @shashka Daca lucrezi și la comanda, mutam discutia pe privat ! Nu cred ca merita mutata pe privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Februarie 9 Share Postat Februarie 9 Stricăm topicul. Are alt subiect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat Februarie 9 Share Postat Februarie 9 Legat de topic, asa e. Eu faceam referire la a nu se muta la secret discutia, ba mai mult, cred ca merita un topic nou facut de @shashka, evident daca e de acord cu asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Februarie 9 Share Postat Februarie 9 Nu am lucrat niciodata pentru altcineva. Nu stiu cum se muta discutia in privat, pentru ca nu ma pricep la butonat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Februarie 9 Share Postat Februarie 9 Un modelator ar putea muta postarile pe topicul deschis de @mas oyama, cu piele si tablarie. Acolo nu cred ca va fi nicio problema daca se discuta despre astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Februarie 9 Moderatori Share Postat Februarie 9 Acum 57 minute, The Flying Dutchman a spus: Un modelator ar putea muta postarile pe topicul deschis de @mas oyama, cu piele si tablarie. Acolo nu cred ca va fi nicio problema daca se discuta despre astea. Aici e vorba de pielarie in general,mas oyama face pielarie si tablarie moto.Se strica topicul omului. Iar pe un posibil topic nou,se poate posta orice lucrare manuala,nu doar pielarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Februarie 9 Autor Share Postat Februarie 9 La 08.02.2025 la 9:47, Kristian a spus: Ia legatura cu Pityu de la Evil Chop,face multe chestii manual pentru motociclete. https://www.facebook.com/EvilChop/?locale=ro_RO Mie mi-a facut rezervorul la motocicleta de la zero din aluminiu. Super. Mersi mult de tot. Ii dau mesaj Acum 23 ore, Patrick_M a spus: Radu Salcudean, lingurar. Un om cu 1000 de povesti, cat toate cardurile din dotare. He's a story. Spune-i sa ma astepte cu cele 7 (stie el). Iti trimit numarul pe PM Te rog da.mi numarul te rog. Mersi mult La 08.02.2025 la 10:39, l.u.v a spus: Craiova? Pot vorbi cu Cosmin, dacă ești interesat. Mersi. Poate pe viitor. Vreau sa.mi fac mai intii un portofoliu aici în zona. La 08.02.2025 la 9:47, Kristian a spus: Ia legatura cu Pityu de la Evil Chop,face multe chestii manual pentru motociclete. https://www.facebook.com/EvilChop/?locale=ro_RO Mie mi-a facut rezervorul la motocicleta de la zero din aluminiu. Perfect. Contactez. Mersi mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Februarie 9 Moderatori Share Postat Februarie 9 Cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate