reverend Postat ieri la 15:13 Share Postat ieri la 15:13 (editat) Salut, Pentru un proiect personal, sint in cautare de mestesugari sa le filmez povestea. As dori sa fac o serii de povesti video despre oameni care lucreaza si creaza cu miina. Caut in orice domeniu/virsta/limba/ sex etc. Important pentru mine e sa aiba o poveste faina. De la creatori de bijuterii, fierari, brutari, olari, sculptori, lucatori in metal, modificatori de mobre, artisti in sudura, pielari, etc etc orice. Cred ca e clara ideaa Povestile/ video'urile o sa aiba cam 1-3min. Nu e un proeict comercial, deci nici nu ofer bani, si cer la schimb doar maxim 1h din viata lor. Video'urile au sa fie incarcate pe platforeme de social media: Instagram , Youtube si LinkedIn dar poate si Tik Tok ( sint inca foarte novice in ale TikTok). Pentru cei ce au un business din mestesug, poate fi o forma gratis de promovare. Poate aveti rude, prieteni, bunici, amici etc care se potrivesc proiectului. Orice informatie e binevenita. Va multumesc anticipat. PS ma deplasez si la cam +/ - 1h de Cluj Editat ieri la 15:16 de reverend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 21 ore în urmă Share Postat 21 ore în urmă Stiu un flacau care lucreaza cu piele. Manual, in Bucuresti. Mi-a facut niste protectii pentru un piolet vintage, de zici ca sunt anii 30. Daca te pasioneaza zi-mi si vorbescccu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro nin Postat 21 ore în urmă Share Postat 21 ore în urmă https://www.facebook.com/iosif17?__cft__[0]=AZXd2TUYfLEs7fedB9umb8vGszu5JKp4AOMVswsJO5Sc6CZyOoTf28BWLd2nzoFsJPfWl1-VWWBr1wLhfO-SpKHCZhkPqp6f2os0MFda3WNlubK2ddddNt_GlT0Ez43a4KZgK62RRb07L_-AePRMlrV-DUnKV7rwuhAAj_T15uXliQ&__tn__=-UC%2CP-R căutam cizme bilgher...e singurul pe care l-am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat 12 ore în urmă Autor Share Postat 12 ore în urmă Acum 9 ore, Speedy.K a spus: Stiu un flacau care lucreaza cu piele. Manual, in Bucuresti. Mi-a facut niste protectii pentru un piolet vintage, de zici ca sunt anii 30. Daca te pasioneaza zi-mi si vorbescccu el. Mersi mult de tot. Dar deocamdată pina la Bucuresti e distanta cam lunga. Acum 9 ore, ro nin a spus: https://www.facebook.com/iosif17?__cft__[0]=AZXd2TUYfLEs7fedB9umb8vGszu5JKp4AOMVswsJO5Sc6CZyOoTf28BWLd2nzoFsJPfWl1-VWWBr1wLhfO-SpKHCZhkPqp6f2os0MFda3WNlubK2ddddNt_GlT0Ez43a4KZgK62RRb07L_-AePRMlrV-DUnKV7rwuhAAj_T15uXliQ&__tn__=-UC%2CP-R căutam cizme bilgher...e singurul pe care l-am gasit Da da, pare f fain omul. Mersi mult. Il contactez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Poate poti sa faci ceva online cu cei de la distante mari. https://www.facebook.com/photo/?fbid=718735192151081&set=pcb.718735408817726 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate