Madsym Postat Joi la 05:38 Share Postat Joi la 05:38 Salut comunitate. Circuland la pas pe banda unu am atins cu umărul oglinda unui autoturism care staționa pe banda doi ( ne apropiam de un stop de culoarea roșie, pe banda doi mașinile erau deja oprite în coloana). Oglinda nu a pățit nimic, eu nu am urme pe echipament. Se considera accident, pe care să-l declar la politie? Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Joi la 06:17 Share Postat Joi la 06:17 Nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madsym Postat Joi la 06:20 Autor Share Postat Joi la 06:20 Dacă totuși, cel cu auto se duce la politie și face o declarație, eu pot intra în belele, cred.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Joi la 06:26 Share Postat Joi la 06:26 Pai depinde de conjunctura, te-ai oprit si ti-ai cerut scuze si omu a zis stai linistit? Sau v-ati luat la injuraturi si mortisori? Sau doar ai trecut mai departe si asta a fost? In varianta 2 - da sigur se va duce la politie In varianta 1 si 3 nu mi-as face griji. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madsym Postat Joi la 06:34 Autor Share Postat Joi la 06:34 6 minutes ago, DonFlamingo said: Pai depinde de conjunctura, te-ai oprit si ti-ai cerut scuze si omu a zis stai linistit? Sau v-ati luat la injuraturi si mortisori? Sau doar ai trecut mai departe si asta a fost? In varianta 2 - da sigur se va duce la politie In varianta 1 si 3 nu mi-as face griji 7 minutes ago, DonFlamingo said: Pai depinde de conjunctura, te-ai oprit si ti-ai cerut scuze si omu a zis stai linistit? Sau v-ati luat la injuraturi si mortisori? Sau doar ai trecut mai departe si asta a fost? In varianta 2 - da sigur se va duce la politie In varianta 1 si 3 nu mi-as face griji. Am oprit, mi-a confirmat verbal și prin gestul , că totul e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Joi la 07:26 Share Postat Joi la 07:26 Poti sa stai linisiti. Se mai intampla... Drumuri bune, si nu te mai panica asa usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Joi la 07:26 Share Postat Joi la 07:26 1 oră în urmă, Madsym a spus: Dacă totuși, cel cu auto se duce la politie și face o declarație, eu pot intra în belele, cred.... Daca nu sunt urme pe cele doua autovehicule care sa dovedeasca contactul accidentul nu exista. Chiar daca se duce el sa declare, nefiind nicio urma cu ajutorul careia politistul sa constate, nuexista niciun accident. Acum 52 minute, Madsym a spus: E foarte bine si de bun simt ca te-ai oprit sa iti ceri scuze, asa sa faci de fiecare data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Joi la 09:38 Share Postat Joi la 09:38 Acum 2 ore, Madsym a spus: Stai linistit, ai facut bine, multi avem cite o patanie din asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Joi la 11:08 Share Postat Joi la 11:08 Singurul lucru făcut greșit de inițiator e ca asta e forum de motociclism și el are scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sapro213 Postat Joi la 15:13 Share Postat Joi la 15:13 4 hours ago, frigider said: Singurul lucru făcut greșit de inițiator e ca asta e forum de motociclism și el are scuter E na, sanchi, cine ti-a spus ca e greșit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Joi la 19:38 Share Postat Joi la 19:38 Experienta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madsym Postat Joi la 19:41 Autor Share Postat Joi la 19:41 (editat) Poi, eu unde am scris că aș avea scuter?? Editat Joi la 19:43 de Madsym autocorectul a scris altceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Joi la 20:37 Share Postat Joi la 20:37 Acum 55 minute, Madsym a spus: Poi, eu unde am scris că aș avea scuter?? scrie sym acolo sau fac si moto? Acum 5 ore, Sapro213 a spus: E na, sanchi, cine ti-a spus ca e greșit? radem - glumim pana suntem banati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madsym Postat Vineri la 04:27 Autor Share Postat Vineri la 04:27 Acum 7 ore, frigider a spus: scrie sym acolo sau fac si moto E moped 125cc, numa bun de oraș, pentru deplasări rapide Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Vineri la 04:52 Share Postat Vineri la 04:52 Adica scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Vineri la 23:27 Share Postat Vineri la 23:27 Acum 18 ore, Speedy.K a spus: Adica scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate