10maRIus20 Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă Salutare! Planific o excursie cu wizz air in Maroc, iar acolo voi inchiria o motocicleta cu care am de gand sa fac cateva mii de kilometri doar in tara respectiva. Vreau sa imi iau casca personala de acasa. Aveti idee daca o pot lua cu mine ca si bagaj de mana pe langa rucsacul mic? Precizez ca nu am sunat la compania de zbor sa intreb, dar poate cineva de aici a avut deja experienta asta si stie. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă casca moto doar in bagaj de cala. 1 - ea depaseste dimensiunea maxima de 20 cm a bagajului de mana permis in avion. 2 - posibil sa fie considerata ca o "arma" cu care poti sparge capul cuiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă Eu am luat-o cu wizz-ul in creta. Nu m-a intrebat nimeni nimic de sanatate. Bagata in rucsac, rucsacul sus deasupra capului. Nu as avea curaj sa o las la cala la cum trateaza bagajele.. Dar cel mai sigur le trimiti un mail celor cu care zbori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă 58 minutes ago, 10maRIus20 said: Salutare! Relaxează-te! Poți lua casca fără probleme, am călătorit și cu Wizz și cu alții. Treci frumos prin filtrul de securitate, iar la îmbarcare nu te va întreba nimeni nimic de cască. Dacă vrei să te acoperi 100% ia un Wiiz Plus, care include și alegere loc, priority boarding, bagaj mare la cală și un al doilea bagaj de cabină. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă saptamana trecuta, zborul spre madrid au pus mai multi calatori sa verifice daca intra trolerele si rucsacii mai mari in cadrul ala de metal. Unul a vrut sa rupa rotile la troler de nervi... dar tot a trebuit sa il trimita la cala. in perioada asta vor bani... deci cauta motive. daca nu ma insel este 70 euro sa pui bagajul la cala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Acum 43 minute, Kagemusha a spus: Relaxează-te! Poți lua casca fără probleme, am călătorit și cu Wizz și cu alții. Si eu. @OP Iti recomand sa te asiguri ca bagajul de mana se incadreaza la dimensiunile cerute pentru a evita discutiile in acest sens. Dupa ce faci asta, iti recomand sa ai doar casca in mana, fara husa, pentru a nu putea fi interpretat drept bagaj. Cand am luat prima data casca in avion eram pregatit sa argumentez, la posibile comentarii, ca este obiect vestimentar si/sau de protectie pe care il am pentru ca imi este frica de posbile lovituri la cap in timpul zborului. Daca cineva poate urca cu o sapca pe cap si eu am voie sa urc cu casca. Eram foarte serios pregatit sa stau cu ea pe cap tot timpul zborului, daca s-ar fi ajuns acolo, doar ca sa nu le dau satisfactie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Acum 2 ore, mony a spus: casca moto doar in bagaj de cala. 1 - ea depaseste dimensiunea maxima de 20 cm a bagajului de mana permis in avion. 2 - posibil sa fie considerata ca o "arma" cu care poti sparge capul cuiva ce mi plac astia care scriu … de dragul de a scrie raspund din MAROC!!!! am venit in gasca de 9 oameni cu wizz in urma cu o saptamana toti cu castile la cabina langa bagajul de mana vezi ca ziua la soare este foarte cald insa seara este racoare noi am mers si prin desert, malul oceanului si sus in Atlas la 2100 m unde am prins ceata si f frig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Acum 2 ore, mony a spus: casca moto doar in bagaj de cala. 1 - ea depaseste dimensiunea maxima de 20 cm a bagajului de mana permis in avion. 2 - posibil sa fie considerata ca o "arma" cu care poti sparge capul cuiva Am plimbat casca ai spre Ro si din Ro, destinatii diferite. Nu a fost nici o problema🫡 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă 31 minutes ago, ianachim said: Când vei călători într-un avion cu "căpșunari" vei avea probleme mai mari decât îți poți imagina, fiind încadrat la port ilegal de armă! 1 hour ago, ilarionciobanu said: Si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
10maRIus20 Postat 13 ore în urmă Autor Share Postat 13 ore în urmă (editat) Multumesc mult pentru raspunsuri. Concluzia este ca se poate, asta am vrut sa aflu. Ianachim, imi poti da cateva detalii extra, te rog? Banii ii schimb in aeroport sau in alta parte? Mai mult cash sau mai mult card? Imi iau cartela locala sau roaming? Scule de intretinere ptr motor in caz de o pana sau alte maruntisuri sa iau de acasa sau primesc de la cei de unde inchiriez? (aici e relativ ca politicile difera de la o firma la alta). Mi-am facut un traseu de aproximativ 350-400 km pe zi. Crezi ca e posibil sau starea drumurilor nu o sa imi permita? Munti, desert, coasta si eu. Scuze ca sunt atatea intrebari, dar inca am nelamuriri la capitolele astea. Editat 13 ore în urmă de 10maRIus20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Acum 4 ore, 10maRIus20 a spus: Multumesc mult pentru raspunsuri. Concluzia este ca se poate, asta am vrut sa aflu. Ianachim, imi poti da cateva detalii extra, te rog? Banii ii schimb in aeroport sau in alta parte? Mai mult cash sau mai mult card? Imi iau cartela locala sau roaming? Scule de intretinere ptr motor in caz de o pana sau alte maruntisuri sa iau de acasa sau primesc de la cei de unde inchiriez? (aici e relativ ca politicile difera de la o firma la alta). Mi-am facut un traseu de aproximativ 350-400 km pe zi. Crezi ca e posibil sau starea drumurilor nu o sa imi permita? Munti, desert, coasta si eu. Scuze ca sunt atatea intrebari, dar inca am nelamuriri la capitolele astea. am schimbat in aeroport ok am schimbat la atm ok se poate plati cu revolut in multe restaurante dar e bine sa ai cash am luat esim unii de la airalo altii de la wizz traseu… depinde de zone sosele ok si libere, nebunie mare in orase MARE GRIJA noi am inchiriat moto si am avut o masina de asistenta in unele zone nu stiu ce sa zic de scule … stii sa repari ce inchiriezi??? ce moto ti ai luat? la noi in grup au fost ktm si royal pe drumuri proaste clar royal e mai de anduranta si asa ceva am avut si in india anul trecut ia inca un tel la tine de rezerva nu iesi offroad daca esti singur sa ai aigurare de sanatate buna… o zi de spitalizare este 200 euro la clinica privata caci spitale de stat …. nasol ia telefon de la firma de inchiriere si vezi cu ei ce asistenta ai asigurata in contract vezi ce garantie ii opreste!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă am fost acum multi ani in maroc, cashu era sfant. schimba la aeroport sau banci, e bine sa ai rezerve pe card revolut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate