Ionut.andrei Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Salut colegi ! Am de gand sa ma duc in vacanta prin Bulgaria, motocicleta are un set de tobe goale care nu sunt asa deranjante fiind si motor V2, intrebarea mea este, a mers careva vreodata prin bulgaria cu tobe goale ? A fost vreodata oprit ? Am auzit ca sunt si “ politisti falsi “ care te opresc doar sa te jecmaneasca. Orice info legat de Bulgaria este binevenita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Sper sa te opreasca niste politisti adevarati care sa iti aduca aminte de ce e nevoie de Db killer. Poate ai noroc in tara, sa nu fii nevoit sa experimentezi in Bulgaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 11 ore în urmă Moderatori Share Postat 11 ore în urmă "Vacanta in Bulgaria cu mobra cu tobe goale"-aia da treaba... Pune db killer-ele la loc si vacanta o sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă (editat) Acum 1 oră, Ionut.andrei a spus: Salut colegi ! Am de gand sa ma duc in vacanta prin Bulgaria, motocicleta are un set de tobe goale care nu sunt asa deranjante fiind si motor V2, intrebarea mea este, a mers careva vreodata prin bulgaria cu tobe goale ? A fost vreodata oprit ? Am auzit ca sunt si “ politisti falsi “ care te opresc doar sa te jecmaneasca. Orice info legat de Bulgaria este binevenita. Din cauza celor ca tine in Alexandria au bagat interdictie moto dupa ora 22:00. Sper sa te prinda bulgarii si sa te tufa in cwr pt tobele alea goale. Editat 10 ore în urmă de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Acum 1 oră, Ionut.andrei a spus: Salut colegi ! Am de gand sa ma duc in vacanta prin Bulgaria, motocicleta are un set de tobe goale care nu sunt asa deranjante fiind si motor V2, intrebarea mea este, a mers careva vreodata prin bulgaria cu tobe goale ? A fost vreodata oprit ? Am auzit ca sunt si “ politisti falsi “ care te opresc doar sa te jecmaneasca. Orice info legat de Bulgaria este binevenita. Nu o sa te oprească nimeni, dar va fi incomod la drum lung pentru tine cu tobele alea. Acum depinde de ce mobra ai, merita luate unele originale și puse. Vei avea nevoie oricum la ITP de cele originale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomy_k Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Initiator, stai linistit mai sunt si oameni care nu sunt asa frustrati. Mergi linistit . Vacanta faina ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Eu zic chiar sa ramai acolo ..cu tobele goale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Am avut tobă sport pe V2, nu era foarte gălăgioasă, doar obositoare la drum lung. Acum am un V2 mai mare, tobă sport cu silencer, se aude mai tare "mașina de cusut" decât toba, e mai relaxant și merg fără stres în concedii, nu-mi mai fac griji că mă oprește pentru control. Nu te-ai plictisit de atâta gălăgie? Ai impresia că toată lumea apreciază bubuiala?! Nu sunt controale pe sunet in Bulgaria, dar te poate opri și tot îți găsește ceva in neregulă. De ce să riști inutil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Pentru ca fara burlane viata e pustiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 7 ore, Tomy_k a spus: Initiator, stai linistit mai sunt si oameni care nu sunt asa frustrati. Mergi linistit . Vacanta faina ! Hopa, alt amator de tobe goale. V-ați mirosit bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut.andrei Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă Acum 16 minute, pierrotlefou a spus: Hopa, alt amator de tobe goale. V-ați mirosit bine... Esti frustratel tare aparent, esti de-a lui simion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 51 minute în urmă Share Postat 51 minute în urmă Daca nu-ti convin raspunsurile du-te si vezi tu. Si sa nu uiti sa ne povestesti si noua daca se intampla ceva interesant pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut.andrei Postat 39 minute în urmă Autor Share Postat 39 minute în urmă Acum 2 minute, Speedy.K a spus: Daca nu-ti convin raspunsurile du-te si vezi tu. Si sa nu uiti sa ne povestesti si noua daca se intampla ceva interesant pe acolo... Pai eu observ 2 tipuri aici, motociclisti cu o mentalitate de motociclisti, respectuosi chiar si la o intrebare neadecvată pentru o tara unde este evident va o sa fie oameni cu o gandire inchisa si restu de frustrati. Judecati o postare de parca am 125 toba goala si 16 ani, nu, eu merg rar pentru ca fac drumuri lungi, nu merg noaptea ca sa nu deranjez, si daca cumva ajung noaptea, merg subturat in asa fel cat sa nu deranjez pe altii. Si niciodata nu am primit plangeri legat de acest aspect. Multumesc celor care au raspuns serios, celorlalti, puteti sa va pastrati opinia si sa le spuneti cuiva caruia o sa ii pese. Si va doresc sa vi se intoarca inzecit urarile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 34 minute în urmă Share Postat 34 minute în urmă Restul putem sa ne spunem orice parere aici, ca de-aia e forum. Daca vrei aplauze pentru mizeriile alea de bulane, incearca pe grupurile de feisbuc pentru motoristi tru. Noi nu prea suntem. Cum initiatorul s-a lamurit, cred ca se poate comanda un lacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate