danypop Postat Joi la 09:35 Share Postat Joi la 09:35 Acum 57 minute, Kagemusha a spus: @Method Dacă va fi sănătos, poate apare după ce se va retrage Marc Marquez. Bună asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Joi la 09:43 Share Postat Joi la 09:43 6 minutes ago, danypop said: Bună asta E bună pentru noi, lui îi lipsește singurul motiv de bucurie. Știi cum e, aia cu capra vecinului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Eneos s-a retras din acest sport*?? *(Motogp pe forum) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Mă așteptam sa revina (la batjocură) dupa cazaturile de vineri ale fraților Marquez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Acum 2 ore, B.B. a spus: Eneos s-a retras din acest sport*?? *(Motogp pe forum) nu ii mai spune numele de utilizator ca eu am zis de el de 2 ori si fix de 2 ori a cazut MM. big no-no Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate