danypop Postat Iunie 26 Share Postat Iunie 26 Acum 57 minute, Kagemusha a spus: @Method Dacă va fi sănătos, poate apare după ce se va retrage Marc Marquez. Bună asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Iunie 26 Share Postat Iunie 26 6 minutes ago, danypop said: Bună asta E bună pentru noi, lui îi lipsește singurul motiv de bucurie. Știi cum e, aia cu capra vecinului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 30 Share Postat Iunie 30 Eneos s-a retras din acest sport*?? *(Motogp pe forum) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iunie 30 Share Postat Iunie 30 Mă așteptam sa revina (la batjocură) dupa cazaturile de vineri ale fraților Marquez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 30 Share Postat Iunie 30 Acum 2 ore, B.B. a spus: Eneos s-a retras din acest sport*?? *(Motogp pe forum) nu ii mai spune numele de utilizator ca eu am zis de el de 2 ori si fix de 2 ori a cazut MM. big no-no Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate