ianachim Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Prea cald in bucuresti ….. prea liber pe transfagarasan….. autostrada noua te scoate direct in curtea de arges asa ca e de bine transfagarasan pe zona de arges …..nimic nou ..petice, gropi, plombe sarite masini putine si multi motociclisti straini in tura vietii care si forteaza norocul unui ceh …i s a terminat norocul…si primea primul ajutor de la smurd 18 grade la pranz sus la balea lac nu mergeti in wkend ca e jale si mai mult va enervati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă 1 oră în urmă, ianachim a spus: multi motociclisti straini in tura vietii care si forteaza norocul Ofera mai multe detalii daca tot ai atins subiectul. Ce anume fac baietii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat 8 ore în urmă Autor Share Postat 8 ore în urmă Acum 34 minute, SONYC a spus: Ofera mai multe detalii daca tot ai atins subiectul. Ce anume fac baietii? Confunda Transfagarasanul un circuitul moto moto de adv turate la max pe curbe, au luat unii din contrasens niste curbe la limita depasiri f aproape de masini si restul moto ieri cehul accidentat acrosase un jeep pe partea stanga restul de starini cu moto chopere, touring mai potoliti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă "Tineri" si nelinistiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Merge si in weekend dar sa fii foarte matinal. Am fost eu anul trecut in August,la 9 eram sus la Balea,nici ursii nu se trezisera,un nas de urs nu am vazut…..turisti…doar cativa… Dar era ceata…. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate