xt600 Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Din cate stiu, contractele cuprind o serie de clauze de performanta, de genul bonusurilor pentru victorii, podiumuri, pole-uri, la care se pot adauga cele care prevad cresteri salariale pentru sezonul urmator, daca au fost atinse obiectivele de performanta. Cu siguranta, Mimisor a primit o mica crestere salariala, pentru titlul obtinut, dar si niste bonusuri consistente pentru fiecare victorie. Cred ca i-a pus la grea incercare pusculita, lui Jiji/Domenicali. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă 1 oră în urmă, apriliacluj a spus: retoric???? Bingo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) Acum 4 ore, Cavaleru a spus: cel mai fericit caz poate podium in sprinturi... poate. Frate cu mm, Peco,JM,Bez, AM - dacă prinzi decât podium în sprint ești superstar. nu mai e mult si poate apare sez 25 cu there can be only one. anu trecut in 24 ian a aparut. recomand fanilor #63 sa nu urmareasca. Editat 2 ore în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă Acum 37 minute, frigider a spus: Frate cu mm, Peco,JM,Bez, AM - dacă prinzi decât podium în sprint ești superstar. nu mai e mult si poate apare sez 25 cu there can be only one. anu trecut in 24 ian a aparut. recomand fanilor #63 sa nu urmareasca. zic de sprint ca are mai putin timp cotetzu lui yamaha sa se topeasca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă (editat) Acum 3 ore, danypop a spus: Pai si Bezz care chiar a facut treaba nu a primit nimic? Sau Martin care chiar n-a facut nimic de ce mai primeste bulioanele alea? Pecco la fel... Alex M, etc. Contractele cred ca nu inclus asemenea precizări. Dar da, exista (la unele echipe) bonusuri de performanta. Doar asa iti poti mări veniturile pe parcursul unui an. Pai in linkul pus de colegul specifica "contract atata,bonusuri atata" De ex Marcelino are 10.5m + 3.5m bonusuri = 14 betze JM 4.4 + 1.5 bonusuri,pe care bonusuri m-as mira sa le fi luat,doar daca ii dadeau bonusuri pt postari pe insta,ca altfel... Bez are si el saracul,bonusuri de 880k,dar contract de 330k...cam bataie de joc.Adica inteleg asa un contract pt unul ca Aldeguer rookie etc iti dam si tie cat de cat acolo sa traiesti ca un om in primul an,dar Bez totusi avea un palmares,niste podiumuri etc inainte de asta....cam japca au facut cu el si uite ca el le duce greul. Acum 1 oră, xt600 a spus: Cred ca i-a pus la grea incercare pusculita, lui Jiji/Domenicali. 3.5 meleoane/an zice in linkul colegului. Frumos,elegant. Editat 1 oră în urmă de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Eu nu cred ce se afișează in acel articol.... Pot fi deacord ca pe alocuri au nimerit 2-3-4 salarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Aaa bine,normal ca nu e ceva pe care ne putem baza. Sunt doar zvonuri,salariile si bonusurile (daca sunt) toate sunt in contracte care contracte nu le vom vedea noi negru pe alb neam. Stiu ca se specula de Q si Bagnaia cam sumele alea la vremea lor,insa adevarul doar ei il stiu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 41 minute în urmă Share Postat 41 minute în urmă Si in plus, referitor la bonusuri, banuiesc ca acele bonusuri sunt in funcție de performanta... Deci nu vad cum Pecco si Marc ar avea bonusuri similare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 34 minute în urmă Share Postat 34 minute în urmă Acum 1 oră, Cavaleru a spus: zic de sprint ca are mai putin timp cotetzu lui yamaha sa se topeasca.. nu zici rau. prob cu sprintu e ca se da drumu la caluti, ca e cursa scurta si nu prea e cu gestionari etc. e full cox. tic tac. incet incet o sa vedem cum se misca dl. semiluna. Acum 7 minute, danypop a spus: Si in plus, referitor la bonusuri, banuiesc ca acele bonusuri sunt in funcție de performanta... Deci nu vad cum Pecco si Marc ar avea bonusuri similare ar putea avea bonusuri similare, problema e ca nu le incaseaza amandoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 24 minute în urmă Share Postat 24 minute în urmă (editat) 1 oră în urmă, danypop a spus: Eu nu cred ce se afișează in acel articol.... ia mai cauta pe net inca 2-3-4 surse si vezi ca nu sunt diferente mari (2026 motogp rider salaries, de ex) in mare, 80-90% cam de aceleasi sume vorbesc cu totii PS: ca crezi sau ca nu crezi, e totuna, si ei si si tu tot asa dormiti la noapte Editat 22 minute în urmă de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 11 minute în urmă Share Postat 11 minute în urmă Acum 12 minute, apriliacluj a spus: PS: ca crezi sau ca nu crezi, e totuna, si ei si si tu tot asa dormiti la noapte 100% deacord Acum 13 minute, apriliacluj a spus: ia mai cauta pe net inca 2-3-4 surse si vezi ca nu sunt diferente mari (2026 motogp rider salaries, de ex) in mare, 80-90% cam de aceleasi sume vorbesc cu totii 2-3-7-15 surse care s-au "inspirat" unii de la alții Acum 24 minute, frigider a spus: ar putea avea bonusuri similare, problema e ca nu le incaseaza amandoi. Ok, deci nu sunt afisate sumele incasate de piloti ci cele "promise" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate