frigider Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Acum 2 ore, Cavaleru a spus: MM a si declarat ceva legat de faptul ca fata nu e cum si-ar dori dar nu are nici o problema in a gasi limitele cu ea. sunt niste sanse sa fie o declaratie din aia la misto sa-l faca pe Peco sa-si spuna in sinea lui "da frate, nici eu nu prea simt fata OK daca stau sa ma gandesc" sa declanseze un 2025 deja-vu psihic flacara violet. radem glumim da stim ca mm merge pana la capat si daca lui ii place o piesa da ii place si colegului piesa aia = respinge piesa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 12 ore în urmă Autor Share Postat 12 ore în urmă Acum 4 minute, frigider a spus: sunt niste sanse sa fie o declaratie din aia la misto sa-l faca pe Peco sa-si spuna in sinea lui "da frate, nici eu nu prea simt fata OK daca stau sa ma gandesc" sa declanseze un 2025 deja-vu psihic flacara violet. radem glumim da stim ca mm merge pana la capat si daca lui ii place o piesa da ii place si colegului piesa aia = respinge piesa ziceam de sezonu 2025 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă a ok, credeam ca de acum. acum stiam ca a mers bine Peco in simulare de sprint etc - ma si miram. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 13 ore, danypop a spus: Predictia lui Marcel pentru grila 2027 Baiat de treabă Marcelu, mai ia o cupiță si se retrage, le face pe plac hatereilor galbejiți Si eu ma uitam fix la asta,e interesant ce a zis.Si faza cu "i have too much information" spusa la un moment dat Meh,a fost salon si l-a pus pe frati-su si pe Pecco la Ducati,ceea ce nu cred ca o sa se intample pt nici unul din ei.Si nici nu cred ca se va retrage dupa 2026 chiar daca ia campionatul fluierand,contrar premizelor date de fostii giallo,pe MM suspectez ca il doare undeva de cate titluri are Rossi,MM nu vrea sa il depaseasca pe Rossi la titluri,vrea sa se depaseasca pe el ca sa zic asa...deci va forta mersul in gp pana ajunge sub podium,gen sa nu mai fie capabil sa castige.Aia inseamna...2029?2030?pe acolo. Pe Acosta l-a pus initial la Ducati dupa care s-a sucit. Q la Aprilia. JM la Honda. Mir la Yamaha ceea ce nu prea vad posibil... Alonso la Grisine mi se pare interesant. Mda,frumoasa grila o sa avem la anul.O sa stim destul de rapid oricum - am mai zis - eu cred ca pana la Mugello vom sti toata grila. Acum 12 ore, Cavaleru a spus: Problema tuturor e ca MM da skip la treburile astea fiind racer din alta galaxie. Nu-s fanul lui, nu-l suport, dar nu am cum sa nu recunoesc ca are un talent iesit din comun. Exact - problema de fapt anul trecut nu a fost atat ca Pepco nu simtea fata si prin urmare nu putea face franarile acelea monumentale cu care ne obisnuise deja in 2024,ci faptul ca MM s-a modulat si a trecut peste un neajuns major al motoretei.Asta i-a dat sah-mat lui Pepco.Sa vedem anul asta ce se intampla....eu zic ca si cu motoreta sa cante cum vrea Pepco,si daca va fi mai rapid italianul,MM intr-un fel sau altul ii va lua campionatul. Prea puternic psihic,prea focused....greu sa il bati pe Memelu in acest stadiu al carierei lui.Am mai zis - trebuie sa vina cineva foarte fast pe care el chiar sa nu poata sa il prinda (si nu fast-Vinales sa se emotioneze dupa 2-3 curse),ori sa fie un "caine" la fel ca el - gen Acosta. Same here - nici eu nu sunt fan Memelu pt ca e un meltean nesimtit odata ce lucrurile nu mai merg his way (cateodata e meltean gratuit chiar daca lucrurile merg cum vrea el),dar talentul....huge.Mult prea multa ambitie si rautate insa....el are ambitia sa castige chiar si cand e in tarana - vezi Jerez2020. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 54 minute în urmă Share Postat 54 minute în urmă Acum 14 ore, danypop a spus: not gonna happen, my2c Acum 40 minute, Method a spus: ....Mult prea multa ambitie si rautate +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 44 minute în urmă Share Postat 44 minute în urmă Acum 9 minute, apriliacluj a spus: not gonna happen, my2c Evident ca era o gluma si predictia lui Marcel, si ce am scris eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate