Remus889 Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă Salut băieți , am un fz6 2006 și aș vrea să îl limitez a2, el are 98 de cai iar că sa fie legal ar trebui să aibă 94 , credeți că se va lua cineva de mine?( Am mers 1 an cu ea cu numărul rabatat până să dau de a2 :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu M Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Si ti se pare ca e o activitate de care sa fi mandru (numarul rabatat)? Vinde-l si ia o motocicleta legala si ai liniste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 7 ore în urmă Moderatori Share Postat 7 ore în urmă Acum 8 ore, Remus889 a spus: Salut băieți , am un fz6 2006 și aș vrea să îl limitez a2, el are 98 de cai iar că sa fie legal ar trebui să aibă 94 , credeți că se va lua cineva de mine?( Am mers 1 an cu ea cu numărul rabatat până să dau de a2 :))) Ca sa il limitezi pentru A2 trebuie sa aiba 48 cp,nu 94 cp...Sau cel putin asa stiu ca era legislatia pana aseara cand m-am culcat. Care e gloria sa mergi cu numar rabatat si sa incalci,in general legea si sa fii rebel fara vreo cauza reala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Sincer eu doresc sa fii prins si sanctionat, poate inveti ca, cei ce au facut o lege si au pus-o in aplicare, au avut un motiv. Sau mai multe. Tu nu ai niciun motiv real sa o incalci. Altu' cu numar rabatat... De unde dracu tot apareti? Se pare ca, mama lor e tot timpul gravida... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Acum 9 ore, Remus889 a spus: Salut băieți , am un fz6 2006 și aș vrea să îl limitez a2, el are 98 de cai iar că sa fie legal ar trebui să aibă 94 , credeți că se va lua cineva de mine?( Am mers 1 an cu ea cu numărul rabatat până să dau de a2 :))) Daca asteptai aplauze, n-ai ninerit bine aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Acum 4 minute, Speedy.K a spus: Daca asteptai aplauze, n-ai ninerit bine aici. Oare cat o fi dat pe slapi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Nu se mai poarta slapii, acum se poarta "racing". Se vine inca din scoala cu pantaloni de trening+cizme de curse+ casca de curse (daca se poate sa coste cizmele si casca tot cam cat treningu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă 10 hours ago, Remus889 said: Am mers 1 an cu ea cu numărul rabatat până să dau de a2 :))) Ce mi-e un an, ce mi-e mai multi! Las-o asa, sau n-ai sange-n instalatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Acum 10 ore, Remus889 a spus: ... credeți că se va lua cineva de mine? ... Cel putin aici pe forum, o sa ne luam de tine, dar evident spre binele tau. Nicidecum in mod bascalios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Ca sa nu aiba probleme cu politia, nu credeti ca ar fi bine sa o lase asa si sa-i puna o toba ca lumea, care sa sune bine la fete? Sa joace fetili, sa rupa ghetili! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Cont creat acum 12 ore, prima postare. Ce va mai agitati asa tare? cel mai probabil pare unul care baga batzul prin gard la misto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 2 ore în urmă Moderatori Share Postat 2 ore în urmă Acum 2 ore, Adrian M. a spus: Cont creat acum 12 ore, prima postare. Ce va mai agitati asa tare? cel mai probabil pare unul care baga batzul prin gard la misto... Easy come,easy go. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate