Kagemusha Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Bună ziua! Dacă există cineva care are o drăcovenie din asta (sau de 125), ce ulei folosiți la transmisie (dacă folosiți ceva diferit)? În manual nu spune nimic, iar din ceva research făcut pe net, lumea bagă ulei de motor. Asta nu ar fi un lucru rău, numai că eu pun la toate troacele ulei Motorex 15W50, care este MA (pentru ambreiaje umede) și nu cred că e recomandat pentru cotețul din titlu. Sunt hotărât să pun un 80W sau 85W la transmisie, cum foloseam la SYM-uri, dar aștept ceva păreri de la scuteriști care au SH-uri, dacă există. Dacă nu, de la cei cu alte modele. @ianachim, @Cavaleru, voi ce băgați la ale voastre? Sunteți satisfăcuți de ce folosiți? Foxu' are unul de 125 dar e ignorant la partea de mentenanță și nu-l sun să-l întreb, sigur folosește ulei de motor. Am pus titlul așa (*întreținere) pentru că poate mai apar eu sau alții cu cine știe ce probleme pe viitor. Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă salut, in Majesty puneam ulei de motor ca imi ramanea de la cei 2l de ulei de motor care il foloseam la schimb. in 30k km nici o problema nu am avut. La majesty intrau 250ml Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat 36 minute în urmă Autor Share Postat 36 minute în urmă Mulțumesc! Bănuiesc că uleiul era pentru scutere, 10W30 MB sau 10W40 MB, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 27 minute în urmă Share Postat 27 minute în urmă Acum 8 minute, Kagemusha a spus: Mulțumesc! Bănuiesc că uleiul era pentru scutere, 10W30 MB sau 10W40 MB, nu? motul 7100 10w40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat 16 minute în urmă Autor Share Postat 16 minute în urmă Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate