Method Postat 20 ore în urmă Share Postat 20 ore în urmă Acum 4 ore, georgem a spus: Nu merge Bastianini la Trackhouse? Ba da my bad am uitat Ce mai ramane (interesant) din silly season e un loc la Trackhouse ocupat probabil tot de RF și ultimul loc la Honda...Alonso sau Moreiro. Sper ca Alonso. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat 20 ore în urmă Share Postat 20 ore în urmă Acum 7 minute, Method a spus: Ba da my bad am uitat Ce mai ramane (interesant) din silly season e un loc la Trackhouse ocupat probabil tot de RF și ultimul loc la Honda...Alonso sau Moreiro. Sper ca Alonso. Eu sper că Diogo Moreira merge la Honda de uzină și cine vine din Moto2 merge la LCR. Anul trecut, Diogo Moreira a avut o a doua jumătate de sezon fantastică, a recuperat din diferentă enormă de puncte pe care o avea Manu Gonzalez și a ieșit campion. Și acum are deja experiența unui an în MotoGP, cred că Honda ar fi mai câștigată să îl aibă pe Moreira la echipa de uzină decăt să aibă un pilot din Moto2, care nici măcar nu a ieșit campion. E posibil ca Moreira să aibă contract pe 2 ani cu LCR și poată să nu vrea LCR să îl lase la echipa de uzină (speculație), dar totuși cred că s-ar înțelege să îl lase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 19 ore în urmă Share Postat 19 ore în urmă 1 oră în urmă, georgem a spus: Eu sper că Diogo Moreira merge la Honda de uzină și cine vine din Moto2 merge la LCR. Anul trecut, Diogo Moreira a avut o a doua jumătate de sezon fantastică, a recuperat din diferentă enormă de puncte pe care o avea Manu Gonzalez și a ieșit campion. Și acum are deja experiența unui an în MotoGP, cred că Honda ar fi mai câștigată să îl aibă pe Moreira la echipa de uzină decăt să aibă un pilot din Moto2, care nici măcar nu a ieșit campion. E posibil ca Moreira să aibă contract pe 2 ani cu LCR și poată să nu vrea LCR să îl lase la echipa de uzină (speculație), dar totuși cred că s-ar înțelege să îl lase. Ma indoiesc ca Moreira are contract semnat cu LCR, nu cu Honda. Logic este cum spui: Moreira la uzina, iar cine vine de la Moto2, la LCR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă Acum 3 ore, georgem a spus: Anul trecut, Diogo Moreira a avut o a doua jumătate de sezon fantastică, a recuperat din diferentă enormă de puncte pe care o avea Manu Gonzalez și a ieșit campion. Și acum are deja experiența unui an în MotoGP, cred că Honda ar fi mai câștigată să îl aibă pe Moreira la echipa de uzină decăt să aibă un pilot din Moto2, care nici măcar nu a ieșit campion. Can't argue that. Îmi place de Alonso mai mult decât de Moreira,insa intradevar unul e proven celalalt încă mai are de lucrat. Anul trecut am urmărit etapa de etapa campionatul de moto2....a fost ca în 2022 cu Q vs Bagnaia mai mult a pierdut Manu Gonzales titlul decât l-a câștigat Moreira - el doar a ținut presiunea,that’s all. Însă până la urmă rezultatele primează - Manu dropped the ball big time și Moreira a fost acolo sa o ridice. Alonso încă nu e acolo nu poate lega victoriile ca să zic asa,se poate bate la victorii de etapa însă sporadic,nu e încă consistent deși e al 2lea an al sau în gp.Sa vedem ce face la anul. În alta ordine de idei: VR46 Racing Apparel reported a loss of nearly €1 million in 2025 after its revenue dropped from €9 million to €7.7 million. The Valentino Rossi merchandise company had posted a modest profit of €14,000 in 2024. The decline was mainly driven by weaker sales of motorsport merchandise and apparel, forcing the company to offer significant discounts to clear excess inventory. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Acum 10 ore, Method a spus: VR46 Racing Apparel reported a loss of nearly €1 million in 2025 after its revenue dropped from €9 million to €7.7 million. The Valentino Rossi merchandise company had posted a modest profit of €14,000 in 2024. The decline was mainly driven by weaker sales of motorsport merchandise and apparel, forcing the company to offer significant discounts to clear excess inventory. Dacă Rossi venea la fiecare cursă MotoGP (în loc să concureze în GT World Challenge Europe), vânzările ar fi mers mult mai bine. Dar ce să zic, dacă asta îi aduce bucurie în viață, asta să facă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Acum 10 ore, Method a spus: În alta ordine de idei: VR46 Racing Apparel reported a loss of nearly €1 million in 2025 after its revenue dropped from €9 million to €7.7 million. The Valentino Rossi merchandise company had posted a modest profit of €14,000 in 2024. The decline was mainly driven by weaker sales of motorsport merchandise and apparel, forcing the company to offer significant discounts to clear excess inventory. Chiar ma intrebam cat timp vor mai merge vanzarile de sepcute si tricouri VR46. Omul este retras de 5 ani, pana la urma nu este de mirare ca vanzarile sunt in declin. Cum spune si colegul, daca statea prin paddock, isi manageria singur echipa, dadea interviuri, facea bai de multime, mai testa cate o motocicleta, din cand in cand, interesul pentru el si pentru produsele branduite VR46 ramanea ridicat, asa va trebui sa se reorienteze spre alte activitati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă magazinul lui nu vinde doar chestii verzi fosforescente cu vr46 pe ele. din ce stiu eu vinde marfa de la toti pilotii academiei. sepci cu mm93 am o banuiala ca nu vinde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 24 minute, frigider a spus: sepci cu mm93 am o banuiala ca nu vinde. Nu vinde, că dacă vindea era probabil pe profit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă (editat) Acum 3 minute, georgem a spus: Nu vinde, că dacă vindea era probabil pe profit. vroiam sa scriu da am zis sa nu fortez nota Editat 5 ore în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIV Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Aldeguer e out tura asta si nu are inlocuitor: Aldeguer to miss the Sachsenring Grand Prix; won't be replaced The Gresini team rider suffered a fracture of the T7 vertebra during pre-qualifying for the Assen Grand Prix and will not be able to race in Germany https://www.gpone.com/en/2026/07/07/motogp/aldeguer-to-miss-the-sachsenring-grand-prix-wont-be-replaced.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 51 minute, frigider a spus: sepci cu mm93 am o banuiala ca nu vinde. Nu mai vinde produsele familiei Marquez inca din 2015. Cat despre vanzarile materialelor celorlalti piloti... ma tem ca cei mai multi nu vand impreuna mai mult decat VR, retras de 5 ani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 25 minute, MIV a spus: Aldeguer e out tura asta si nu are inlocuitor: Aldeguer to miss the Sachsenring Grand Prix; won't be replaced The Gresini team rider suffered a fracture of the T7 vertebra during pre-qualifying for the Assen Grand Prix and will not be able to race in Germany https://www.gpone.com/en/2026/07/07/motogp/aldeguer-to-miss-the-sachsenring-grand-prix-wont-be-replaced.html accidentare dupa accidentare pt aldeguer, cam nasol parcurs. Acum 27 minute, xt600 a spus: Nu mai vinde produsele familiei Marquez inca din 2015. Cat despre vanzarile materialelor celorlalti piloti... ma tem ca cei mai multi nu vand impreuna mai mult decat VR, retras de 5 ani... pun pariu ca regreta :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 1 oră, MIV a spus: Aldeguer e out tura asta si nu are inlocuitor: Aldeguer to miss the Sachsenring Grand Prix; won't be replaced The Gresini team rider suffered a fracture of the T7 vertebra during pre-qualifying for the Assen Grand Prix and will not be able to race in Germany https://www.gpone.com/en/2026/07/07/motogp/aldeguer-to-miss-the-sachsenring-grand-prix-wont-be-replaced.html Da, pentru că Michelle Piro și-a rupt clavicula în week-end la cursa campionilor Ducati la antrenamente sau calificări. Cu toate astea, a mers câteva ture și în cursă (cu clavicula fracturată), dar a zis că se operează miercuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă pacat ca nu se permite baietilor de la moto 2 sa ruleze si la gp ca pe vremuri, mai ales la faze din astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 45 minute, frigider a spus: pacat ca nu se permite baietilor de la moto 2 sa ruleze si la gp ca pe vremuri, mai ales la faze din astea. Păi ar trebui să renunțe la toate sesiunile de Moto2 pentru asta, sunt imediat una după alta (Moto2 și apoi MotoGP), nu au cum să participe la toate, că nu sunt super-eroi. Dar ar fi fost frumos să se poată, într-adevăr. Ducati are cele mai multe motociclete oricum, au de unde să adune suficiente date, nu e nevoie neapărat de înlocuitor în cazul ăsta (mai ales că e și ultimul an cu motocicletele actuale, de anul viitor se schimbă complet). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate