o_OwNz Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 Cateva Poze Xenon mai bagi poza aia unde ai foliato ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 frumoasa foc,misto rau toba aia arrow,fa si tu un video si aratane si nou cum se aude, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonuttz Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 Chiar am uitat....sincer..o sa i fac poze dar acum sunt plecat numai sambata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Octombrie 1, 2011 Share Postat Octombrie 1, 2011 (editat) Niste poze , mai ridicam si noi topicul . Btw , e de vanzare . Editat Octombrie 1, 2011 de David' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MikaDeea88 Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 Va prezint frumusica mea !!!Honda CBR 125R RULLZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 Va prezint frumusica mea !!!Honda CBR 125R RULLZ nu prea semnalizezi u asa, nu? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_of_love Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 nu prea semnalizezi u asa, nu? ) Nu prea are cu ce ). On Topic: Pun si eu cateva poze. Mai nou are si numar . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 Nu prea are cu ce ). On Topic: Pun si eu cateva poze. Mai nou are si numar . frumos tare negru ala <3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat Octombrie 29, 2011 Share Postat Octombrie 29, 2011 6000km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Octombrie 29, 2011 Share Postat Octombrie 29, 2011 Vremuri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 Vremuri.... si ce vremuri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 Vremuri.... Bine zis Malasorte ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 Bine zis Malasorte ... Sa vina primavara sa iti umilesc k1 ala si ce vremuri.... Conduci mai nou un Rav 4 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 Sa vina primavara sa iti umilesc k1 ala Haha ) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
starstruck Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 Sa vina primavara sa iti umilesc k1 ala feritiva de asta ca tocmai sia adus sradu de la lkm =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 Sa vezi ce o sa vezi spatele la Srad , la fel cum il vedeai si la RS =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonuttz Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 Vin si eu cu o poza..este de cand am cumparat motocicleta, dupa cum se vede in poza era aproape noua doar cateva sute de km, singurul si unicul defec fiind zgarietura care se vede in poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vLD Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 Vin si eu cu o poza..este de cand am cumparat motocicleta, dupa cum se vede in poza era aproape noua doar cateva sute de km, singurul si unicul defec fiind zgarietura care se vede in poza Cam prafuita ) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 Cam prafuita ) . Cam?Zici ca abia a scapat razboiului saraca Pune tata si tu o husa ceva pe ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 frumos , dar tu nu cred ca mori acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vLD Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Februarie 14, 2012 Share Postat Februarie 14, 2012 (editat) Frumos Mi se pare mie sau sunt mancate rau gumele alea? Editat Februarie 14, 2012 de INT6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vLD Postat Februarie 14, 2012 Share Postat Februarie 14, 2012 Ai dreptate. Guma spate e mancata rau. In martie imi iau un set nou de michelin pilot sporty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaita Sabin Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 (editat) uite si pe cei din bolintin vale(30 km de buc) si ce sa mai zic....a,de la stanga la dreapta: Derbi Gpr 125 4t,Cagiva Mito 125,Peugeot Xr7,Yamaha Tzr,Honda Cbr 125 si Yamaha Yzf:D Editat Decembrie 26, 2012 de Mihaita Sabin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate