brick23 Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 L-a montat pe rucsac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 pe casca bre` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 (editat) Ba baieti voi nu stiti nimic , asta e varianta resing Editat August 6, 2008 de zvast!c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 (editat) salutare, eu sunt ala din poza cu dovleacu alb/albastru iar ea este mobra mea un xt de 125.... uitati si dovada ca si 12 caluti iti pot da satisfactie Editat August 6, 2008 de crazy_mouse_87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 E mai tare cu 48 , ca 48 e mai mare ca 1 ) Uite aici cauciuc in stare perfecta ) hahaha ai tocit cauciucul spate de la atata stoppie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Punisher Calin Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 sal baieti.......bine v-am gasit......sunt nou pe aici.....si am o intrebare kare poate pe voi va distra......dar trebuie sa o pun......am 16 ani implinitzi.....fac 17.....si vreau sa imi iau si eu o mato.....dar sunt constient de riscuri si vreau sa incep cu una sportiva......binenteles pt inceput nu vreau ceva puternic.....dar totusi ceva cat de cat sa mearga......si vreau sa va intreb da am voie la 16 ani sa folosesc o moto de 125 cmc???.....de 15 CP.....sincer nu ma pricep asa de bine.....dar stiu ca trebuie ceva pt asta...A1 parca.....nush sigur.... dar asta se rezolva......dc intreb?!.....pt ca vreau sa stiu dak pot conduce astfel de moto la varsta mea.....si sa stiu dak mai are rost sa caut astfel de motorete......dak nu ...trebuie sa astept.....asta este......si dak s-ar putea .....rog sa ma ajutati si cu niste modele.......pt incepatori.....de 125.....ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 sal baieti.......bine v-am gasit......sunt nou pe aici.....si am o intrebare kare poate pe voi va distra......dar trebuie sa o pun......am 16 ani implinitzi.....fac 17.....si vreau sa imi iau si eu o mato.....dar sunt constient de riscuri si vreau sa incep cu una sportiva......binenteles pt inceput nu vreau ceva puternic.....dar totusi ceva cat de cat sa mearga......si vreau sa va intreb da am voie la 16 ani sa folosesc o moto de 125 cmc???.....de 15 CP.....sincer nu ma pricep asa de bine.....dar stiu ca trebuie ceva pt asta...A1 parca.....nush sigur.... dar asta se rezolva......dc intreb?!.....pt ca vreau sa stiu dak pot conduce astfel de moto la varsta mea.....si sa stiu dak mai are rost sa caut astfel de motorete......dak nu ...trebuie sa astept.....asta este......si dak s-ar putea .....rog sa ma ajutati si cu niste modele.......pt incepatori.....de 125.....ms mult CITESTE CODU RUTIER! nu mai postati de-am pulea ma frate... postezi atunci cand ai citit tot forumu' si nu ai gasit raspuns sau cand citeste legislatia si nu ai gasit raspuns, sau hai ma rog cand citesti si nu intelegi! Daca erai ata de interesat puneai si tu mana pe kktul ala de carte. Hai noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Punisher Calin Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 ma bucur pentru cum se vorbeste aici.....ms oricum....intre timp aflasem....frumos se vb.....bafta in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 ma bucur pentru cum se vorbeste aici.....ms oricum....intre timp aflasem....frumos se vb.....bafta in continuare ma bucur ca iti place....uite ti-ai indeplinit misiunea ai 2 posturi pe de-a moca! ....daca erai un pic mai istet nu ma mai crizam la tine, dar toti vin si pun intrebari de parca sutnem birou de informatii....repet, cand nu mai ai cai de informare vii si intrebi aici, dar nu ca iti e tie lene sa citesti o amarata de ordonanta de guvern. Hai numa' bine! Ca sa nu fiu off-topic asa rau....frate iesiram si noi astia din Ploiesti (o parte) pana la barajul Paltinu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Mi se pare mie sau ala cu scuter galben nu are casca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 (editat) are casca...) cum ar fi sa nu aiba...cred ca era pusa la picioare. Oricum noi cand iesim avem toti cu siguranta casca si ce putin geaca cu un minim de protectii, acuma fiecare cu cat are si cu cate isi permite sa-si procure + cat ii permite vremea si metabolismu sa poarte. ride safe! Editat August 7, 2008 de StefanLeonte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 are casca...) cum ar fi sa nu aiba...cred ca era pusa la picioare. Oricum noi cand iesim avem toti cu siguranta casca si ce putin geaca cu un minim de protectii, acuma fiecare cu cat are si cu cate isi permite sa-si procure + cat ii permite vremea si metabolismu sa poarte. ride safe! Pacat ca nu va dati tare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Pacat ca nu va dati tare ) sa vii tu sa ne inveti ma....dar sa ne lasi cateva min avans..ca dupa aia o sa te ratacesti si te intorci dupa noi. Hai ca te astept la intrunire la Paulesti sa bem o bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 @StefanLeonte: Hello, no offence, dar spune-mi si mie te rog, mi-a spus cineva ca in ploiesti la McDonalds, la iesirea din parcare (parca), care este lata cam de 4m, e un stalp d-ala de iluminat chiar in mijloc. True ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bologa Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 trothel te rog frumos sa numai postezi la clasa 125 ai uitat ca numai faci parte dinre noi dute la aia motociclete de viteza :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 (editat) @ trotinel, bai nu stiu, ca nu m-am uitat si nu-s adept al Mc'ului, dar orice e posibil adica sunt stalpi (d-aia de beton) pusi pe locurile de parcare care culmea sunt si marcate, deci orice e posibil Editat August 8, 2008 de StefanLeonte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 trothel te rog frumos sa numai postezi la clasa 125 ai uitat ca numai faci parte dinre noi dute la aia motociclete de viteza :> De ce vrei tu sa-ti retrag permisu de Tomisar ? E mai tare cu 48 , ca 48 e mai mare ca 1 ) Uite aici cauciuc in stare perfecta ) hahaha Ba nu, asta e cauciuc in stare perfecta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 nu mai suferii ma cu cauciucu ala dat pe amckart ... se face asa si la carucioru de metro daca il plimbi p-acolo 2 ture cu simona in el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 (editat) Sa mai pun si eu cateva poze. Poza cu printesa mea si a prietenului Trotinel: Poze cu o plimbare pana la Urziceni: Poze cu o plimbare pana la Giurgiu: Poze aniversare Poze diverse: Editat Septembrie 18, 2008 de CostinALN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Yeah, our 2 bitches ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Yeah, our 2 bitches ) Nume de scena "Printesa" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 cand ati fost la giurgiu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicu_ndc Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 si pe unde ati luat-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 cand ati fost la giurgiu ? Am fost pe 10 in Giurgiu si am fost singur cu niste treaba. si pe unde ati luat-o? Bucuresti-Giurgiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HellRaiser1st Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 (editat) sal is alex asta ii motorul meu mi dor de el nu l-am vazut de ceva timp find in uk momentan dar in noiembrie 24 am sa il calaresc din nou pana in uk unde m-am stabilit Editat Octombrie 8, 2008 de HellRaiser1st Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate