CobraArt Postat Aprilie 17, 2006 Autor Share Postat Aprilie 17, 2006 nu se compara cu sunetul real ,ti se ridica paru` in cap cand auzi cel mai tare se aude in pasaj la obor Se auzea tare rau de tot in pasajul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 Imi place ff mult toba ta si faptul ca i-ai pus cauciuc mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_moto Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 CobraArt ai dat ma liniuta cu rs`u ? ziceai ca o dai cu....am uitat cu cine...ziceai ca filmati si ca pui filmuletul sa il vedem si noi :angryfire: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 CobraArt ai dat ma liniuta cu rs`u ? ziceai ca o dai cu....am uitat cu cine...ziceai ca filmati si ca pui filmuletul sa il vedem si noi Momentat nu este prin zona este la Bradulet la 60km de Curtea de Arges cu Reverse si cu un baiat cu mito de pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 19, 2006 Autor Share Postat Aprilie 19, 2006 CobraArt ai dat ma liniuta cu rs`u ? ziceai ca o dai cu....am uitat cu cine...ziceai ca filmati si ca pui filmuletul sa il vedem si noi Da cu rss am dat O sa filmez si cu urmatoare ocazie ca sa vedeti care este diferenta intre RS si CBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 cine a castigat? de fapt ,mai bine zis,a castigat rss cu mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 cine a castigat? de fapt ,mai bine zis,a castigat rss cu mult? nu conteaza asta plimbandu`ma ieri multi km cu cbr`u lui cristi pe diferite drumuri am inteles multe chestii noi si personal sunt impresionat de cbr`ul de 125 pe care pana de curand il batjocoream Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 oricum merge,e prea urat in rest eu zic ca e o motocicleta ok pana la 80 la ora am aflat cine a castigat,probabil liniuta trebuia facuta cu mine ca sa aiba si cel cu cbr sanse.. hihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_moto Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 abea astept sa vad filmuletul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 nu e filmulet.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_moto Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 pai a zis ca data viitoare filmeaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 20, 2006 Autor Share Postat Aprilie 20, 2006 oricum merge,e prea urat in rest eu zic ca e o motocicleta ok pana la 80 la ora am aflat cine a castigat,probabil liniuta trebuia facuta cu mine ca sa aiba si cel cu cbr sanse.. hihi Puya eu in locul tau as zice sa taci din gura Am inteles caci conduci Rs-ul cam pararel cu ce poate un RS in adevaratul sens al cuvantului.Sincer mai bine shhhhh! Ai RS de 125 nu de 50 frate!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slice&Dice Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Puya eu in locul tau as zice sa taci din gura Am inteles caci conduci Rs-ul cam pararel cu ce poate un RS in adevaratul sens al cuvantului.Sincer mai bine shhhhh! Ai RS de 125 nu de 50 frate!!! Hai ma Cristi nu te supara... Si eu am ramas foarte placut impresionat de cbr,la durm lung te ajuta enorm pozitia lejera!Este chiar o motocicleta placuta,pacat ca te cam doare capul de la toba aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 si eu sunt impresionat de ce fel merge la drum da tot rs 125 prefer ce sa fac vreaus a fiu si eu trendy:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 si eu sunt impresionat de ce fel merge la drum da tot rs 125 prefer ce sa fac vreaus a fiu si eu trendy:)))) Couldn't have said it better myself!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harnigan Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Egobrain esti un fustrat.Jumatate din posturile tale sunt alea in care vorbesti de rau rs-ul. Multi cu cbr au recunoscut partile bune ale rs-ului(care sunt destul de multe spre surprinderea ta sau nu) si invers. Strugurii la care nu ajungi sunt acri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Puya eu in locul tau as zice sa taci din gura Am inteles caci conduci Rs-ul cam pararel cu ce poate un RS in adevaratul sens al cuvantului.Sincer mai bine shhhhh! Ai RS de 125 nu de 50 frate!!! merg in limita bunului simt,seara dupa 9-10 incepe distractia,pana atunci e trafic,riscul prea mare,nici nu mai ies ziua,dar deh,mergi tu cu puterea cbrului la 100 printre masini sa vedem cat mai traiesti(doamne fereste de vreun accident ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Egobrain esti un fustrat.Jumatate din posturile tale sunt alea in care vorbesti de rau rs-ul. Multi cu cbr au recunoscut partile bune ale rs-ului(care sunt destul de multe spre surprinderea ta sau nu) si invers. Strugurii la care nu ajungi sunt acri. "Egobrain esti un FUSTRAT" Ok, recunosc, sunt un FUSTRAT. Mama a fost fustra, tata fustru, din parinti fustri nu putea sa iasa decat un om fustrat. Lasand gluma la o parte, recunosc, ca prea vorbesc numai de rau RS-ul. Are partile lui bune, fara indoiala, dar depinde ce cauti la o motocicleata. Vrei fite de bulevard? ia RS. Vrei sa pleci primul de la semafor? ia RS Vrei sa "ii faci" p'aialalti cu motoare de 125? ia RS.... Vrei sa fii motociclist? ia-ti un CBR... Parerea mea.... asa ca sa nu te rahatesti in gusturile omului, ca nu stii ca nu se discuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harnigan Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 Frustrat Era de la tastatura. Si pe rs poti sa fi motociclist lafel de bine ca pe cbr.Nu vad de ce nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 "Egobrain esti un FUSTRAT" Ok, recunosc, sunt un FUSTRAT. Mama a fost fustra, tata fustru, din parinti fustri nu putea sa iasa decat un om fustrat. Lasand gluma la o parte, recunosc, ca prea vorbesc numai de rau RS-ul. Are partile lui bune, fara indoiala, dar depinde ce cauti la o motocicleata. Vrei fite de bulevard? ia RS. Vrei sa pleci primul de la semafor? ia RS Vrei sa "ii faci" p'aialalti cu motoare de 125? ia RS.... Vrei sa fii motociclist? ia-ti un CBR... Parerea mea.... asa ca sa nu te rahatesti in gusturile omului, ca nu stii ca nu se discuta... In mod indirect,le-ai spus tuturor celor care nu au cbr ca...nu sunt motociclisti ! NOT TRUE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 (editat) loool ai ca asta e tare omu are cbr si crede ca e motociclist doamne cata prostie:))) cum dreaq ma vine asta daca am aprilia nu sunt motociclist. aprilia ce are nu merge pe 2 roti merge pe 4:)) ba ganditiva ma inainte sa postati vad ca cobra nu mai face atata gura ca tine zici ca oi ave si tu vrun r1 asa sau tu esti cu enduro hai ca nu mai vreau sa ma cert da ne jicnesti aiurea Editat Aprilie 21, 2006 de rss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 loool ai ca asta e tare omu are cbr si crede ca e motociclist doamne cata prostie:))) cum dreaq ma vine asta daca am aprilia nu sunt motociclist. aprilia ce are nu merge pe 2 roti merge pe 4:)) ba ganditiva ma inainte sa postati vad ca cobra nu mai face atata gura ca tine zici ca oi ave si tu vrun r1 asa sau tu esti cu enduro hai ca nu mai vreau sa ma cert da ne jicnesti aiurea Intradevar Doamne cata prostie.... Daca ti-ai luat motocicleta sa fii "trendy" si sa agati gagici pe bulevard nu esti "motociclist" ci doar posesor de motocicleta. Acum daca poti citi si printre randuri poate ti-ai da seama ce am vrut sa spun, si nu te-ai mai simti jiGnit. Scuze celorlalti posesori de rs care s-au mai simtit jigniti, a fost un post scris cu usurinta, si intr-o pasa proasta. Imi inchipui ca tu nu esti doar un posesor de motocicleta pt ca am inteles ca te descurci destul de bine la ghidon dar am exagerat ca sa imi intaresc punctul de vedere. Nu trebuie sa iei ad literam ce am scris eu. Voi cu ale voastre, noi cu ale noastre..... Si ca un sfat prietenesc baga si tu casca aia ca lumea pe cap cand mai faci trickuri cu motoru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 din tot ce ai scris doar sfatu e bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 21, 2006 Autor Share Postat Aprilie 21, 2006 Aveti 2 topicuri in care puteti sa va certati pe tema RS v.s CBR 1. /Aprilia-RS...-125-t8845.html 2. /Adevarata-...25--t26957.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 Hai ca am facut rost si de un video Filmuletu initial a fost format 3gp si transformat in avi si din acest motiv a scazut claritatea Mie imi place la nebunie cum iti suna ! Si de la o vreme te obisnuiesti...cu migrenele . Oricum, poate te vad mai usor soferii in trafic; sau iti mai fac si loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate