ca7a_73 Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 B-69-LOW (BLOW) IF-69-UCK N-am citit ce s-a scris....sorry daca am repetat ce-or fi zis altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 XX-10-IOT.. self-insulting, si mai dificil de inteles.. (IDIOT) Kezdia e ca l-am vazut pe un Tico.. Cre'ca pen'ca fin'ca motif: cre'ca XX-80-RED (BORED) li s-ar potrivi multora.. pen'ca si fin'ca le intelegeti.. John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pampan Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 B-xx-STF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSJ Alex Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 ce ziceti de asta?sunt multe...masini cu nr xx PLM pe la Piata Ramnicu Sarat,Dristor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Eu ma MH-90-BAU m-am chinuit o noapte intreaga sa-l aleg si acum unii imi zic BAU o idee see YA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
necu2k5 Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 imaginati-va un nene din acesta cu numarul XX-01-MIC (UNU MIC) oprit la semafor si zambindu-va Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlando Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 (editat) moto meu......... Editat Iunie 30, 2007 de orlando Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 Si pe mine ma bate gandul sa imi pun la viitorul motor PAI.Nu ai avut probleme cu politia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlando Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 Si pe mine ma bate gandul sa imi pun la viitorul motor PAI.Nu ai avut probleme cu politia ? inca nu am avut dar crede-ma k ma feresc cat se poate................si dak o sa am....asta e!!!!!!.....se merita o amenda asa din cand in cand........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 B-32-INA cam scarbos B-34-ING = B-EK-ING (be king) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 B01ERU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 Cand am fost sa imi inscriu scuterul m-a intrebat ce nr vreau si am zis orice.orice? ma intreaba politaiu si eu ii zic nici chiar orice adica gay sau ceva de genu si omu se apuca sa caute pe calculator si imi facea glume ca sunt 85 din 99 libere si ca imi da unu gratis fara suprataxa. Noroc ca a fost o gluma si mi-a dat unul normal. B 01 VIN am la masina si am avut oferta de la un distribuitor de vin sa il vand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxy03 Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 Si pe mine ma bate gandul sa imi pun la viitorul motor PAI.Nu ai avut probleme cu politia ? am vrut si eu PAI, dar la noi in Bucuresti nu mai sunt libere. asa ca cei din Buc sa-si ia gandul, asta daca nu cumva si-or fi rezervat vreunul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 B 01 VIN am la masina si am avut oferta de la un distribuitor de vin sa il vand. hehe.."boi vin" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 B 10 LOG - daca-i vre'un biolog pe site PH 05 FOR - fosfor, pentru chimisti IS 73 TUL - istetul PH 03 NIX - pentru fani B 37 IVU - alcoolici anonimi B 05 TAN - bostan, sau doar STAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kninja Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 apropo de ce zicea _cata : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 M-am hotarat. La viitorul motor,numar de inmatriculare va fi : BH 99 PA! (PAI) ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
need for speed Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 PH 01 ZDA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 Vazut loganuri: B 11 DOI B 33 UNU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue Angel Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 hai domle sa-l prezint si yo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 nu e mashina mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 nu e mashina mea... asta trebuie sa fi fost la rand ca nu cred ca o suge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 my bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 nr tare: xx 69 BUN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate