IceLord Postat Martie 3, 2017 Share Postat Martie 3, 2017 fara sa trec prin cele 103 pagini de mesaje .....pot sa va intreb o recomandare de ulei si filtru de ulei pentru un Spostster XL 883R din 2005 ? exista diferente majore intre filtrul de ulei original sau un KN ? multumesc, Ahoi! Eu personal am incercat semi sintetic si Mineral de la Castrol, Motul, Aral si Bel Ray si eu fac cam 13-15.000km pe sezon si de obicei fac 2 schimburi de ulei si primavara folosesc 20W40 (e mai bine la mine acest tip pentru ca e mai racoare si e un plic mai fluid la temperaturi joase) iar 20W50 cand se incalzezte si nu se uzeaza rapid la temperaturi inalte! Am si filtru de aer K&N il curat cu spary, filtru de ulei K&N nu am incercat oricum il schimb de 2 ori pe an si nu e stres! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Martie 15, 2017 Share Postat Martie 15, 2017 (editat) Cine vrea juguri late pentru sportster 2005? Cine vrea juguri late pentru sportster 2005? Editat Martie 15, 2017 de ThePrincipal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator radu88 Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 (editat) salut , eu vreau jugurile late ai si axul ??? 0722518718 Editat Martie 18, 2017 de radu88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 arata misto ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 Cine vrea juguri stock,cu ax,de la un sporty 2003? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 23, 2017 Share Postat Martie 23, 2017 * stie cineva de ce se aprinde becul galben (iconitza motor) pe bord, si acul de la vitezometru coboara la 0, in timp ce aprinderea da rateuri in mers? asta seara am ajuns acasa cu acul ala de la ceas jucand cand sus, cand jos. motorul a dat rateuri, desi i-am schimbat uleiul, rezervorul e aproape plin (benzina de la MOL)... suspectez ca amestecul nu iese cum trebuie. poate sa fie de la filtrul de aer, pompa de benzina, ...altceva? precizez ca Sporty-ul e de 1200 si fabricat 2005 (carburator). merci! si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 24, 2017 Share Postat Martie 24, 2017 (editat) * stie cineva de ce se aprinde becul galben (iconitza motor) pe bord, si acul de la vitezometru coboara la 0, in timp ce aprinderea da rateuri in mers? asta seara am ajuns acasa cu acul ala de la ceas jucand cand sus, cand jos. motorul a dat rateuri, desi i-am schimbat uleiul, rezervorul e aproape plin (benzina de la MOL)... suspectez ca amestecul nu iese cum trebuie. poate sa fie de la filtrul de aer, pompa de benzina, ...altceva? precizez ca Sporty-ul e de 1200 si fabricat 2005 (carburator). merci! si asfalt uscat! Ahoi! Posibil sa nu fie bine stranse contactele la baterie si pierzi pe moment curent, sau mai rau sa ai un scurt electric! Editat Martie 24, 2017 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 24, 2017 Share Postat Martie 24, 2017 (editat) Ahoi! Posibil sa nu fie bine stranse contactele la baterie si pierzi pe moment curent, sau mai rau sa ai un scurt electric! Corect,problemă electrică!verifică la un electrician. Editat Martie 24, 2017 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Martie 24, 2017 Share Postat Martie 24, 2017 Si eu zic ca e o problema electrica data de bornele bateriei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 25, 2017 Share Postat Martie 25, 2017 * multzam frumos, fratilor! intradevar, am desfacut bateria, era slabit surubul de la borna din spate, l-am strans la loc, am pus bateria si n-a mai facut urat. se pare ca e un "dereglaj" normal la Sporster, am aflat ieri. mno, sper sa nu mai am si alte surprize d-astea. un fleac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 25, 2017 Share Postat Martie 25, 2017 Its a harly babe,shivers yer timber! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 26, 2017 Share Postat Martie 26, 2017 * multzam frumos, fratilor! intradevar, am desfacut bateria, era slabit surubul de la borna din spate, l-am strans la loc, am pus bateria si n-a mai facut urat. se pare ca e un "dereglaj" normal la Sporster, am aflat ieri. mno, sper sa nu mai am si alte surprize d-astea. un fleac! Ahoi! E bine ca ai scapat doar cu atata, ca de era un scurt electric ai fii avut de furca! » Post actualizat in 26 Mar 2017 09:10 Its a harly babe,shivers yer timber! True! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 27, 2017 Share Postat Martie 27, 2017 Plăcuțe de frână noi,față+spate pt sporty 2004-2014. Preț: 100lei + ramburs posta română. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Martie 27, 2017 Share Postat Martie 27, 2017 Cine vrea juguri late pentru sportster 2005? Inca sunt disponibile jugurile late. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Martie 27, 2017 Share Postat Martie 27, 2017 Plăcuțe de frână noi,față+spate pt sporty 2004-2014. Preț: 100lei + ramburs posta română. Ce producător, material? Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 Ce producător, material? Merci. Producător RIBS.ro...material ??...dunno'eu de la ei iau de 10ani,sint f mulțumit,nu uzează discul,frineaza f bine,nu chițăie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 Prețul e chiar bun pentru set complet față-spate, le dai rapid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Eu am plătit umpic mai mult pt ele.sunt pt sporty,mie nu-mi folosesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Aprilie 4, 2017 Share Postat Aprilie 4, 2017 Salutare. Schimb de pe un sportster custom din 2004, riserele din imagine cu tot cu speedometru, pentru un set de risere si ceas clasice. In caz ca este cineva interesat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horvix Postat Aprilie 12, 2017 Share Postat Aprilie 12, 2017 Buna, de vanzare coburi piele Harley tip ,,throw-over,, -800 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 12, 2017 Share Postat Mai 12, 2017 Ahoi! La care dintre voi i s-a dus ambreiajul? Astazi dupa o calatorie de aproximativ 160 km m-am trezit ca in timp ce mergeam nu mai aveam putere si pur si simplu treceam prin viteze fara nici un efect pana am ajuns sa ma opresc pe marginea drumului.... Cam cat costa un kit de ambreaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Mai 12, 2017 Share Postat Mai 12, 2017 (editat) Ahoi! La care dintre voi i s-a dus ambreiajul? Astazi dupa o calatorie de aproximativ 160 km m-am trezit ca in timp ce mergeam nu mai aveam putere si pur si simplu treceam prin viteze fara nici un efect pana am ajuns sa ma opresc pe marginea drumului.... Cam cat costa un kit de ambreaj? Esti 100% sigur ca este din ambreiaj? Asa deodata cam rar sa se strice la orice motor. Editat Mai 12, 2017 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 12, 2017 Share Postat Mai 12, 2017 (editat) Esti 100% sigur ca este din ambreiaj? Asa deodata cam rar sa se strice la orice motor. Ahoi! Acuma m-am documentat si e o problema la motoarele Evo de la HD cam dupa 15.000 de mile (24,25.000km) incep sa cedeze. Eu cu 50.500km cat are acuma chiar ma pot considera un norocos, l-am luat la 27.500km. Maine incerc sa ma documentez cat e un kit nou de ambreaj, sunt cam 90% convins ca e dus ambreajul! Am reusit sa schimb ambreajul, cu un kit achizitionat cu ajutorul lui Razvan de la MetricMotion - http://www.dragspecialties.com/products/?productId=415286 ATENTIE foarte mare unde faceti schimbul si cum, trebuie reglat cu mare atentie si in cunostiinta de cauza, recomand un mecanic care a mai facut asa ceva. Editat Mai 23, 2017 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pintiliciucsergiu Postat Iunie 13, 2017 Share Postat Iunie 13, 2017 Buna ziua ceva pareri de roadster 1200 din 2004- 2007..ma gandesc sa incerc..multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexp50 Postat Iunie 15, 2017 Share Postat Iunie 15, 2017 https://www.olx.ro/oferta/harley-davidson-sportster-1200-ID8JdKN.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate