The Mentalist Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 Am mai primit niste "sction shots" de la profesionisti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 ce incruntat esti , o sa faci riduri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 Sunt concentrat acolo pe treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 Am mai primit niste "sction shots" de la profesionisti! cum...n-ai platit pt ele???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 Ba da, am platit, am primit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 bai eu glumeam .. deci chiar le-ai platit pana la urma??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 (editat) Nu, nu e nici o gluma, am cautat sa vad cine a facut poze, am intrebat daca are si cu mine, am dat pe vreo 25-30 de poze 50 de lei. Vrei sa iau si pozele cu tine? Cine stie ce poze compromitatoare o avea omul! Editat Octombrie 24, 2011 de Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!! nut-i ajunge poza care ti-am pus-o pe wall pe fb? n-ai vazut sacalii cum au sarit ca mana aia nu era pozitionata cum trebe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 Eh,invidiosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 Nu, nu e nici o gluma, am cautat sa vad cine a facut poze, am intrebat daca are si cu mine, am dat pe vreo 25-30 de poze 50 de lei. Ai dat destul de putin! Data viitoare, cand te mai duci, gaseste-ti fotograful si tocmeste-l de la inceput, astfel vei fi sigur ca va sta cu obiectivul si dupa tine si va cauta sa te prinda in cele mai bune ipostaze. Asa, astea sunt randomuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 E adevarat, dar e bine si asa. Nu eram eu steaua de cinema sa stea paparazii dupa mine cu aparatele, asa ca niste poze random sunt de-ajuns. Noi cu sapunierele de pe margine nu aveam cum sa prindem astfel de poze. Important este ca eu ca client sunt multumit de serviciul cumparat. Nu la asta se rezuma treaba pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 Am mai primit niste "sction shots" de la profesionisti! Curu mai in spate si cotul de la exterior pe rezervor, domnu cursier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Octombrie 28, 2011 Share Postat Octombrie 28, 2011 Nevoie urgenta de sange grupa B3 RH-NEGATIV sau 01 RH-NEGATIV, va rog frumos! Cei dispusi sa doneze sunt asteptati luni dimineata la 8 la Spitalul Militar din zona Garii de Nord! Mai multe detalii aici /index.php?/topic/670264-nevoie-urgenta-de-sange-grupa-b3-rh-negativ/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Octombrie 29, 2011 Share Postat Octombrie 29, 2011 Salutare, sunt Ana si m-am mutat si eu prin zona de curand, am o Honda SLR pe unde va strangeati pe vreme frumoasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 29, 2011 Share Postat Octombrie 29, 2011 Buna Ana, pe la rond la stadion, pe Maior Coravu. Din pacate pentru multi dintre noi vremea buna va fi abia la anul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 facem diseara o adunare pe la 17.00? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 Ah,stai asa, uitasem ca avem temerari care inca se mai dau, asa ca unde-s macar 2, deja se poate organiza o intalnire la rond!Am mai fost asa si in plin sezon, doar 2. Deci nu ar fi nimic anormal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_A Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 e careva la 17.00 pe acolo? o sa trec in recunoastere... fug la o tura mica acu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 la 17.30 eram acolo , era si Costi si Piticu si un prieten de-al lor Cornel. Costi era cu motoru si piticu pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 da ma cavalere bine ca dai un semn .. huooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 Gata, bebe e la tzara! Bring it on, bitches! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 da ma cavalere bine ca dai un semn .. huooo lasa-l fata in pace ca e scump sa dai un sms in masa!! huuuooo!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 Hai ca exagerati, abea ne-am vazut la ochi toata vara si acum voi vreti sa mearga totul uns pentru o intalnire in octombrie pe 7 grade? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 lasa-l fata in pace ca e scump sa dai un sms in masa!! huuuooo!! Termina-te ma, asta nu suna decat cand e jos la scara sa intrebe interfonul si daca mai e nevoie sa ia ceva de jos, ca-i e foame! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 daca nu urmariti forumu, ce sa va fac ) eu am trecut pe acolo sa vad daca e cineva care ra 17.30. si culmea costi si pitic erau acolo deja. cred ca au si ei numerele voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate