Razorbladed Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 (editat) Gata, s-a deschis oficial sezonul de rond: cerculete cu E36, vin la PET cu slana si ceapa si choppere galagioase!Noi nu credem in ploi si temperaturi scazute LA MAI MARE !!! Editat Februarie 8, 2009 de Razorbladed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Gata, s-a deschis oficial sezonul de rond: cerculete cu E36, vin la PET cu slana si ceapa si choppere galagioase!Noi nu credem in ploi si temperaturi scazute pantilimonu rulzzzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Ce liniste pe aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Ce liniste pe aici... s-a intrat la hibernare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Ia ziceti cate mii de km aveti de gand sa faceti sezonul asta si pe unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Ia ziceti cate mii de km aveti de gand sa faceti sezonul asta si pe unde? Pai, eu daca bag dublu fata de anul trecut, eu zic ca o sa fie bine. In rest, cat mai multe intruniri, macar cele de pe langa casa si in rest noi sa fim sanatosi; drumuri proaste avem destule sa vedem frumusetile patriei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Ia ziceti cate mii de km aveti de gand sa faceti sezonul asta si pe unde? ce-s ma cu intrebarile astea? ai de gand sa iesi si tu cu motorul vara asta?? subscriu la ce a zis metalu' ...daca fac dublu decat am facut anu' trecut ..e de bine.bani sa fie!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Vara asta am sa ma indragostesc...de motorul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Vara asta am sa ma indragostesc...de motorul meu siiii...prietena ta stie?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Vara asta am sa ma indragostesc...de motorul meu Si pe unde o sa o iubesti? Pe toba? Lasi si silencerul acolo, sa zici ca-i virgina?!?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 "cand pestele e-n cuib, te frige las-o jos , te frige las-o jos"...eu zic sa nu si-o vare in toba ..s-ar putea sa-l friga, daca o inchige prea tare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 "cand pestele e-n cuib, te frige las-o jos , te frige las-o jos"...eu zic sa nu si-o vare in toba ..s-ar putea sa-l friga, daca o inchige prea tare.. Pai in cazul asta ii pot imprumuta toba mea de carbon, e tot rimpul rece, si e si goala pe dinauntru, nu de alta, dar poate omul vrea sa-si faca de cap ). I-o dau numai cu o conditie, sa mi-o dea inapoi curata, nu lipicioasa sau mai stiu eu cum ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 ia uite cunoscatorul unde era?! cum le stii tu pe toate ca un om mare. "balade" ce zici ma? te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 ia uite cunoscatorul unde era?! cum le stii tu pe toate ca un om mare. "balade" ce zici ma? te bagi? Ce, pepuÂşă, n-am zis bine?!?!?! "Balada" asta e la munca, baga pana pe la 10 seara, deci avem timp sa-l porcarim calumea pana ajunge diseara acasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 auzi ma..nu vezi ca suntem singuri p-aci??zici ca suntem doua cucuvele. oare ce o face "pantelimon"- ul de nu mai zice nimic?? eu inteleg ca "pantelimonu petrece", dar sa ne cheme si pe noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Stati acolo ca va chem eu mai tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Stati acolo ca va chem eu mai tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Ba ce pushca si cureaua mea lata e aici ma? Va plictisiti rau, nu gluma, exhaustofililor. Dihanio, prietena mea nu zice nimic ca ma intelege, si mister 'inima de tinichea', n am nevoie de evacuarea ta ca a mea e mai stramta si mai apetisanta, tineti o sub prelata, nu e genul meu. Ia puneti mana si munciti nu o mai ardeti pe forumuri gen pantelimonisti violatori de babe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macintosh Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 uite ce se intampla cand e frig afara si nu se da lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 uite ce se intampla cand e frig afara si nu se da lumea Da, se posteaza la 8 dimineata!!!! Lasa tati, ca sper ca asta sa fie ultimul val de frig, si de saptamana viitoare sa incepem si noi sa ne punem fiarele la punct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Da, se posteaza la 8 dimineata!!!! Lasa tati, ca sper ca asta sa fie ultimul val de frig, si de saptamana viitoare sa incepem si noi sa ne punem fiarele la punct. cand mergem bah cu el la service. yo o servisuiec pe banii de facultate de la mama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 (editat) cand mergem bah cu el la service. yo o servisuiec pe banii de facultate de la mama Nu stiu mosule, eu trebuie mai intai sa-i schimb uleiul, bujiile si filtrele si apoi facem o vizita pe la service pentru carburatie si uleiul din furca. Dar pentru asta trebuie mai intai sa cumpar ulei pentru furca si ulei de motor. Iar ca sa fac asta, MAI INTAI TREBUIE SA IAU SALARIUL!!!!!! Ne adunam si noi pe undeva maine seara? Editat Februarie 13, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Nu stiu mosule, eu trebuie mai intai sa-i schimb uleiul, bujiile si filtrele si apoi facem o vizita pe la service pentru carburatie si uleiul din furca. Dar pentru asta trebuie mai intai sa cumpar ulei pentru furca si ulei de motor. Iar ca sa fac asta, MAI INTAI TREBUIE SA IAU SALARIUL!!!!!! Ne adunam si noi pe undeva maine seara? yo ma gandeam ca maine seara sa vi pe la mine cu mandra ta sa punem la calea drumetia in croatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Man, ti-am zis, la mine e o alta problema urgenta acum. Si momentan nu prea pot face nici un plan pana nu vedem exact ce zice... pasarea aia... . Pana nu rezolvam problema asta, nu pot promite nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Man, ti-am zis, la mine e o alta problema urgenta acum. Si momentan nu prea pot face nici un plan pana nu vedem exact ce zice... pasarea aia... . Pana nu rezolvam problema asta, nu pot promite nimic. am inteles atunci spor la treaba :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate