Razorbladed Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 /index.php?showtopic=391583 Mie imi face cu ochiul pt sambata asta..asa o plimbare la relanti, sa vedem si noi ei cum petrec, cum se comporta si sa gust si berea/micii lor. Hai sa facemfaceti o comparatie cu Predealul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Eu am mai fost la intruniri din Bulgaria si nu am regretat, in general sunt reusite. Asa ca eu zic ca merita incercat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Eu am mai fost la intruniri din Bulgaria si nu am regretat, in general sunt reusite. Asa ca eu zic ca merita incercat... Pai, si, te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Pai, si, te bagi? Cred ca da, nu stiu sigur. Dar oricum n-aveti voi treaba cu mine, ca eu nu pot merge cu 200 ca voi, asa ca o sa ne vedem direct acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Cred ca da, nu stiu sigur. Dar oricum n-aveti voi treaba cu mine, ca eu nu pot merge cu 200 ca voi, asa ca o sa ne vedem direct acolo. Pai nu mergem ma la goana... Mergem incet, mai ales daca ne lipim si de un grup, ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Eu mai mult de 120 km/h nu ii dau asa ca, lasa...prefer sa vin singura decat sa chinui motorul, mai ales ca sunt zone unde sigur o sa ii dati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Pai nu mergem ma la goana... Mergem incet, mai ales daca ne lipim si de un grup, ceva... las` ca va stiu eu pe astia cu fazere cum mergeti, sub 180 nu o scadeti. Iar cand veti fi pe curbele alea pana in giurgiu nu va mai prinde nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 las` ca va stiu eu pe astia cu fazere cum mergeti, sub 180 nu o scadeti. Iar cand veti fi pe curbele alea pana in giurgiu nu va mai prinde nimeni. Da..pana in a6a si pe urma racheta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 suna interesant parca m-as baga si eu dar acum trebuie sa cantaresc intre intalnirea de la ruse .....si liberty parade 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Eu mai mult de 120 km/h nu ii dau asa ca, lasa...prefer sa vin singura decat sa chinui motorul, mai ales ca sunt zone unde sigur o sa ii dati mergi cu mine in grup daca vin ca nici eu nu imi alerg calu in halu in care coduce metalu cu horica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 N-auziti ma nebunilor ca nu mai pot coxa mobra?!?!? Tre' sa-i schimb pinionul de atac neaparat plus ca kitul de lant nu mai are mult, si trebuie sa-l menajez, daca vreau sa ma mai tin vreo 2-3 luni. Asa ca pas la ce inseamna forje, dat, cox si altceva.. azi in drum spre munca n-am depasit 80 km/h in locurile in care-i dadeam 150-160... asa ca mai mergem si incet si la consum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Bineee....atunci asa sa fie, eu stiu locatia relatv asa ca sper sa nu ne fie greu sa o gasim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 N-auziti ma nebunilor ca nu mai pot coxa mobra?!?!? Tre' sa-i schimb pinionul de atac neaparat plus ca kitul de lant nu mai are mult, si trebuie sa-l menajez, daca vreau sa ma mai tin vreo 2-3 luni. Asa ca pas la ce inseamna forje, dat, cox si altceva.. azi in drum spre munca n-am depasit 80 km/h in locurile in care-i dadeam 150-160... asa ca mai mergem si incet si la consum. nu mai poti coxa pana nu schimbi pinionu, ca dupa ce il schimbi faci totu zob, mai bine schimbi tot kitu de lant si gata, ca dai banin de pomana pe pinion si apoi din nou pe kit. parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Lantul inca mai e in mintile lui ma... la fel si foaia, mai duce. Ce ma roade acum e pinionul de atac. Vedem mai incolo ce facem si cu itul de lant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 nu mai poti coxa pana nu schimbi pinionu, ca dupa ce il schimbi faci totu zob, mai bine schimbi tot kitu de lant si gata, ca dai banin de pomana pe pinion si apoi din nou pe kit. parerea mea are dreptate ...problema sunt: banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Nu am ma acum sa dau 500+ Ron pe un kit de lant.... stiu ca trebuie sa-l schimb, dar nu acum. Acum inca mai merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Deci ramane stabilit pentru sambata plecare la Ruse? Restul detaliilor stabiliti voi, ca va pricepeti mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Am vorbit si cu Adi cu ZX-12R si zicea ca e baga si el. Sa ne vedem maine seara la Rond si sa stabilim detaliile. Poate vine si cineva cu masina, ca parca as lua-o si pe nevasta-mea cu mine. Nyt, sambata s-ar putea sa intre soarele-n nori, vii cu masina? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 poate vin si eu, ori cu moto ori cu duba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Am vorbit si cu Adi cu ZX-12R si zicea ca e baga si el. Sa ne vedem maine seara la Rond si sa stabilim detaliile. Poate vine si cineva cu masina, ca parca as lua-o si pe nevasta-mea cu mine. Nyt, sambata s-ar putea sa intre soarele-n nori, vii cu masina? ) Hahahaha...very funny ! NOT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 N-auziti ma nebunilor ca nu mai pot coxa mobra?!?!? Tre' sa-i schimb pinionul de atac neaparat plus ca kitul de lant nu mai are mult, si trebuie sa-l menajez, daca vreau sa ma mai tin vreo 2-3 luni. Asa ca pas la ce inseamna forje, dat, cox si altceva.. azi in drum spre munca n-am depasit 80 km/h in locurile in care-i dadeam 150-160... asa ca mai mergem si incet si la consum. daca te aranjeaza pot incerca sa te rezolv cu un pinion second dar aproape nou, care nu cred sa aiba mai mult de 5000 km asta numai daca vrei si daca mobra ta este fazer-ul de 600 cmc da-mi un telefon maine pe la ora 14 si te rezolv am unul bun. 0723.040.287 Gabone LE: ptr probleme de mecanica , service, piese si unele accesorii ma puteti contacta la acest telefon. discount la manopera de 10% ptr cei care au fost anul trecut la marsul PDL-ului ptr mine. Am zis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Deci ramane stabilit pt sambata Stai linistita Raven ca mai sunt si copii intregi la minte prin ograda si nu o sa mergi singurica. Rond careva diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 As venii si eu, insa nu stiu la ce ora..... pe la un 8.30 am sa vin si eu p'acolo, poate cu masina mare....caci ma doare rau spatele de la Cabana3 brazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 in legatura cu plecarea de sambata....vreo 10-15 motoare se strang sambata la 9-9:30 in benzinaria mol de pe soseaua giurgiului(in drum spre ruse),eu zic ca daca vrem si noi sa facem un grup mai mare sa ajungem si noi acolo sa plecam impreuna.Deci pe la un 08:15 AM sa ne strangem si plecarea la 08:30(INTARZIERILE NU VOR FI TOLERATE ) adaug aici si cateva cuvinte dintr-un tutoria pe care unii ori nu l-au citit ori l-au uitat.... http://motociclism.ro/tutoriale/files/manual/index.htm#5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 Pai atunci asa sa fie, sambata la 8 ne vedem la Rond. Sper doar ca sa reusesc sa-mi schimb pinionul si foaia pana sambata. Altfel nu prea as veni, risc sa mi se rupa dintii de pe pinion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate