Ravenitza Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 (editat) Ele or fi fost multe dar eu mai mult de una nu am vazut poate Nyt de la vinul ala sa fi vazut mai multe ...nus.. Ce romantic ps: e criza ce vroiati? o stea si gata va ajunge! Editat August 13, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Nu stiu de ce vorbiti voi, dar la mine s-a numarat a sasea sticla de vin..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 multe inainte. bah maine pleci la bulgari? sambata ma duc si eu la greci. hai sa avem zile frumoase. numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 PANTELIMONU'!!!! Pana la urma vine careva la breaza maine(de dimineata pana seara)???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 eu nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 eu nu De tine stiam.... app drum bun si zile insorite,dar restul????Nimeni??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 ms de urari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 PANTELIMONU'!!!! Pana la urma vine careva la breaza maine(de dimineata pana seara)???? mai bine mergeti diseara la rond si mai intrebati, gen costi, baiatul cu gsxr srad, etc...ei nu intra pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 mai bine mergeti diseara la rond si mai intrebati, gen costi, baiatul cu gsxr srad, etc...ei nu intra pe forum Nu prea se mai sta in rond decand s-au impartit amenzi la greu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 distracti placuta si voua la breaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 Bai baieti si fete.. hai cu Breaza, cum care ati fost si ce ati facut. Eu am fost ca putoarea timp de 3 zile la Nisipurile de Aur. Dupa ce am vazut acolo, prost o fi ala care o mai cheltui bani pe litoralul nostru de ca*at. Plus traficul lejer de tot, 3 ore jumate cu masina la mers legal, respectat regulile de circulatie si tot ce trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Am fost timp de 3 zile, atmosfera a fost interesanta destul de mare adunarea, mai multi participanti dacet data trecuta, organizarea la fel de buna ca anul trecut.... muzica a fost asigurata de un computer si un Dj din public, s-a mancat natural si sanatos... s-a baut cam tot ce doreai...bere, vin, vocta , coniac...etc s-a plouat norii in ziua de sambata in reprize s-a udat populatia...si cel mai fun, s-a inmuiat asfaltul locatiei. in incercarea de a urca mobrele la sosea, cred ca au fost aproximativ 30 de cazaturi cu mobrele, idiot fiind nu am stat sa filmez si sa fac apoi un lung metraj ))) in concluzie, a fost frumos, mai mergem si la anu. (ceea ce va recomand si voua...asta daca va place atmosfera de la cort) ps:sa-ti fie de bine nenea Claudiu .....adevarat graiesti treaba cu nisipurile de aur.(daca pun indicatoare in limba romana, bulgaria o sa devina o a doua Romanie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Bai... cand mai aveti chef de plimbari, anuntati-ma si pe mine, sa vin frumos echipat.... Aseara mi-a intepenit spatele pe Podul Grant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Bai... cand mai aveti chef de plimbari, anuntati-ma si pe mine, sa vin frumos echipat.... Aseara mi-a intepenit spatele pe Podul Grant. Lasa bre ca iti revii ! Fu plimbare neasteptata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Bai... cand mai aveti chef de plimbari, anuntati-ma si pe mine, sa vin frumos echipat.... Aseara mi-a intepenit spatele pe Podul Grant. Pai vrei sa mergi si la fitze in tricou si sa-ti fie si cald??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 Haideti cu pozele de aseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 Haideti cu pozele de aseara. Lol ! Vrei sa te vada lumea in tricou,a? Everistulee ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 Am facut doar 2-3 poze, restul sunt cu motoreta mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 Multi Ani Traiasca Multi Ani Traiasca ..La Multi Ani ! (in caz ca va intrebati ce e cu mine va anunt ca Ravenitza a facut 4000 posturi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 Nu prea se mai sta in rond decand s-au impartit amenzi la greu... si mie nu imi zicei sa stiu si eu ... Multi Ani Traiasca Multi Ani Traiasca ..La Multi Ani ! (in caz ca va intrebati ce e cu mine va anunt ca Ravenitza a facut 4000 posturi ) tu tot nu te-ai potolit sa bati campii nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 Multi Ani Traiasca Multi Ani Traiasca ..La Multi Ani ! (in caz ca va intrebati ce e cu mine va anunt ca Ravenitza a facut 4000 posturi ) Va astept cu cadourile! damn, acu am vazut cate posturi am facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 Bueiiii,pe unde va mai strangeti?Ati mutat locatia?Ca poate mai ies si eu candva si sa stiu pe unde va faceti veacul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 Bueiiii,pe unde va mai strangeti?Ati mutat locatia?Ca poate mai ies si eu candva si sa stiu pe unde va faceti veacul! Tot acolo ! A fost o imprastiere temporara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 Tot acolo ! A fost o imprastiere temporara ! mancare veche de la mec? sau bautura expirata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 mancare veche de la mec? sau bautura expirata? Pitzipoance uzate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate