Sari la conținut

Zona Pantelimon

ruud914
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

PANTELIMONU'!!!! Pana la urma vine careva la breaza maine(de dimineata pana seara)???? ;)

mai bine mergeti diseara la rond si mai intrebati, gen costi, baiatul cu gsxr srad, etc...ei nu intra pe forum ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bai baieti si fete.. hai cu Breaza, cum care ati fost si ce ati facut.

Eu am fost ca putoarea timp de 3 zile la Nisipurile de Aur. Dupa ce am vazut acolo, prost o fi ala care o mai cheltui bani pe litoralul nostru de ca*at. Plus traficul lejer de tot, 3 ore jumate cu masina la mers legal, respectat regulile de circulatie si tot ce trebuie.

Link spre comentariu

Am fost timp de 3 zile, atmosfera a fost interesanta

destul de mare adunarea, mai multi participanti dacet data trecuta, organizarea la fel de buna ca anul trecut....

muzica a fost asigurata de un computer si un Dj din public, s-a mancat natural si sanatos...

s-a baut cam tot ce doreai...bere, vin, vocta :cheers:, coniac...etc

s-a plouat norii in ziua de sambata in reprize s-a udat populatia...si cel mai fun, s-a inmuiat asfaltul locatiei.

in incercarea de a urca mobrele la sosea, cred ca au fost aproximativ 30 de cazaturi cu mobrele, idiot fiind nu am stat sa filmez si sa fac apoi un lung metraj :():D):))

in concluzie, a fost frumos, mai mergem si la anu. (ceea ce va recomand si voua...asta daca va place atmosfera de la cort)

ps:sa-ti fie de bine nenea Claudiu .....adevarat graiesti treaba cu nisipurile de aur.(daca pun indicatoare in limba romana, bulgaria o sa devina o a doua Romanie :) )

Link spre comentariu

Bai... cand mai aveti chef de plimbari, anuntati-ma si pe mine, sa vin frumos echipat.... Aseara mi-a intepenit spatele pe Podul Grant.

Lasa bre ca iti revii ! Fu plimbare neasteptata ! :cheers:

Link spre comentariu

Bai... cand mai aveti chef de plimbari, anuntati-ma si pe mine, sa vin frumos echipat.... Aseara mi-a intepenit spatele pe Podul Grant.

Pai vrei sa mergi si la fitze in tricou si sa-ti fie si cald??? :cheers:

Link spre comentariu

Nu prea se mai sta in rond decand s-au impartit amenzi la greu...

si mie nu imi zicei sa stiu si eu ... :cheers:

Multi Ani Traiasca Multi Ani Traiasca ..La Multi Ani ! (in caz ca va intrebati ce e cu mine va anunt ca Ravenitza a facut 4000 posturi ) :(

tu tot nu te-ai potolit sa bati campii nu? :D

Link spre comentariu

Multi Ani Traiasca Multi Ani Traiasca ..La Multi Ani ! (in caz ca va intrebati ce e cu mine va anunt ca Ravenitza a facut 4000 posturi ) :cheers:

Va astept cu cadourile! :( damn, acu am vazut cate posturi am facut :D

Link spre comentariu

Bueiiii,pe unde va mai strangeti?Ati mutat locatia?Ca poate mai ies si eu candva si sa stiu pe unde va faceti veacul! :cheers:

Tot acolo ! A fost o imprastiere temporara ! :(

Link spre comentariu

unde naiba ati fost aseara?? ce poze de hi5 v-ati tras... hai ca diseara semnez si eu condica cu voi la rond. la ce ora va gasesc?

Pai am ars-o dubois pe strasse. Am facut patruj de kilometri deampulea prin oras. Hai ca diseara ies imbracat, poate ajungem la Snagov. Vezi cum il urnesti din casa si pe puturosul ala de Toto.

Bueiiii,pe unde va mai strangeti?Ati mutat locatia?Ca poate mai ies si eu candva si sa stiu pe unde va faceti veacul!

Nu, tot pe acolo ne strangem. Vino diseara, dupa 8 ne gasesti acolo.

mancare veche de la mec? sau bautura expirata?

Intotdeauna! Nu putem trai fara.

Pitzipoance uzate !

D'astea si scuteristi galagiosi. Pitzipoancele urate merg foarte bine cu cola si shaorma. :cheers:

Editat de Metal Heart
Link spre comentariu