Nyt Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 Daca e vorba de distractii ma bag si eu ca na.. ) salutare salutare Mai traiesti mah ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 (editat) Fiind baiet, paduri cutreieram cred ca da... Editat Martie 16, 2011 de Hofu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 (editat) Hai, vinde-ti dracu' saracia aia si ia-ti un motor calumea, sa ne apucam serios de treaba, ca anul trecut ne-a stat norocul... Eu astept plasticele si rezervorul de la vopsit, o trimit la mecanic pentru carburatie, un schimb de rulment la jug si schimb de lant si aia e. O viziera de Shoei XR1000, in afara de United si Elf, pe unde gasesc si eu la bani ok? ...sau trebuie sa astept SMAEB pentru promotii? Editat Martie 19, 2011 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 Fiind baiet, paduri cutreieram cred ca da... i-a uite .... mai traiesti ma? Abia astept sa vina naiba caldura aia si sa isi faca si Metalu' motoreta aia...da anu trecut am fost ca o turma fara pastor.... metalule, dai o bere pentru ce am zis mai sus. !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 i-a uite .... mai traiesti ma? Abia astept sa vina naiba caldura aia si sa isi faca si Metalu' motoreta aia...da anu trecut am fost ca o turma fara pastor.... metalule, dai o bere pentru ce am zis mai sus. !! nu`l mai lauda ca dupaia se umfla in pene... > Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 (editat) i-a uite .... mai traiesti ma? Abia astept sa vina naiba caldura aia si sa isi faca si Metalu' motoreta aia...da anu trecut am fost ca o turma fara pastor.... metalule, dai o bere pentru ce am zis mai sus. !! Dau ma, dau si mai multe, numai sa am cui va cad ca toti ati mers pe burta! PS: pune-l pe Florin in tema, hraneste-l bine, pune-l la exercitii, ca in 'fro doua luni ma mut iar, definitiv, sper eu nu`l mai lauda ca dupaia se umfla in pene... > Nu ma umflu ma-n pene... daca imi merg treburile cum vreau eu, anul asta poate reusesc sa ma umflu in cilindree si sa pastrez si Fazerul asta. Editat Martie 21, 2011 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 Dau ma, dau si mai multe, numai sa am cui va cad ca toti ati mers pe burta! PS: pune-l pe Florin in tema, hraneste-l bine, pune-l la exercitii, ca in 'fro doua luni ma mut iar, definitiv, sper eu Nu ma umflu ma-n pene... daca imi merg treburile cum vreau eu, anul asta poate reusesc sa ma umflu in cilindree si sa pastrez si Fazerul asta. bv tati boss )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 Cu alte cuvinte, oitzele vesele isi asteapta ciobanul calator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 abia astept sa rup panza de paianjen de pe casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 Dau ma, dau si mai multe, numai sa am cui va cad ca toti ati mers pe burta! PS: pune-l pe Florin in tema, hraneste-l bine, pune-l la exercitii, ca in 'fro doua luni ma mut iar, definitiv, sper eu Nu ma umflu ma-n pene... daca imi merg treburile cum vreau eu, anul asta poate reusesc sa ma umflu in cilindree si sa pastrez si Fazerul asta. unde te muti ma? vii inapoi in pantelimon? ia uite cum au inviat toti....razorbAlade, cavaleru...ce mai faceti ma baieti? hai ca vara asta am un filing ca o sa ne destrabalam cum de mult timp cu am mai facut-o. hai baieti, hai ca se poate!!! uichendu asta e posibil sa imi scot si eu motorul la aer, daca se face cald. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 Peste doua-trei saptamani imi aduc si eu fetitza si o sa o duc la stikerit, ii iau haine noi Ar fi frumos sa organizam si noi vara asta o drumetie cu cortul, ce spuneti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 (editat) Pai si mie ar trebui sa-mi vina plasticele de la vopsit undeva saptamana viitoare si cum au venit o trimit in service. Deci tot asa, in 2-3 saptamani sper sa o am si eu gata. Sper sa n-amsi alte bube ascunse si tot ce trebuie facut la ea sa se rezolve repede. De mutat nu ma mut inapoi in Pantelimon, ci undeva mai departe. De iesit vreau sa iesim un we pe undeva, l ao baieteala. Am in plan sa ajung la inceputul lui aprilie la Raliul Brasovului, dar nu cred ca o sa fie de mers cu moto. Adunam si noi de o masina, ca tot si-a schimbat Toto cauciucurile Punem si bani de benzina! Editat Martie 22, 2011 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 eu cred ca maine seara ma plimb un pic pe naspa cu mobra, ca nu am nici itp si nici asigurare. dar le fac pe 30. cel putin asta e planu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 eu cred ca maine seara ma plimb un pic pe naspa cu mobra, ca nu am nici itp si nici asigurare. dar le fac pe 30. cel putin asta e planu Deci, esti sau nu cu motoreta la servici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 normal ca's cu motoreta. nimic nu ne va despartii anul asta. o sa muncesc ca sa ma plimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 Pai vezi, atunci se creeaza un paradox: daca ai motor, ai asigurare, ai ceva benzina-n rezervor... C E P L M M A I C A U T I L A M U N C A ??!?!?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 Pai fac bani de benzina, sa am ce arde , mai ales in week-enduri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 Se aude ceva maine sau asta seara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Didi, privesc pe geam cu jind la motocicleta ta si a lui Florin. Nu puteati sa mai amanati si voi un pic... V ati facut revizia? cu ce le ati mai inoit? Inima de metal, cum stam cu reparatiile? Duminica deschid si eu sezonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Didi, privesc pe geam cu jind la motocicleta ta si a lui Florin. Nu puteati sa mai amanati si voi un pic... V ati facut revizia? cu ce le ati mai inoit? Inima de metal, cum stam cu reparatiile? Duminica deschid si eu sezonul pai nu am ce rezizie sa ii fac. i-am schimbat ulei si filtru inaintede sa o bag la iernat, am schimbat cauciucuri si mi-a vopsit costi monopostul. si cam atat ..in rest este foarte prafuita.aaa si mi-am pus alarma. florin si-a fus xenon si si-a schimbat si eu un cauciuc...si atat. benzina sa fie. urmeaza sa imi schimb uleiul din furca si semeringurile + inlocuirea unei jambe. si cam atat. sa nu uitam ca motoreta mea are 14000 km. abia astept sa ne strangem cu totii la rond, cu motoretele, ai auzit Hofu! ca anu trecut ne-ai uitat, nesuferitule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 (editat) Didi, privesc pe geam cu jind la motocicleta ta si a lui Florin. Nu puteati sa mai amanati si voi un pic... V ati facut revizia? cu ce le ati mai inoit? Lasa bah, ca astia degeaba le au cand e de mers undeva, ba ca voi mergeti tare, ba ca nu avem benzina, ba ca sunt pe ciclu si Florin lucreaza... si tot asa . Vedem sezonul asta ce si cum Inima de metal, cum stam cu reparatiile?Duminica deschid si eu sezonul Bravos. Eu inca astept piesele de la vopsit. Pana nu vin alea, nu prea mai am ce face. Editat Aprilie 1, 2011 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 Lasa bah, ca astia degeaba le au cand e de mers undeva, ba ca voi mergeti tare, ba ca nu avem benzina, ba ca sunt pe ciclu si Florin lucreaza... si tot asa . Vedem sezonul asta ce si cum Bravos. Eu inca astept piesele de la vopsit. Pana nu vin alea, nu prea mai am ce face. sictir ma... cand am zis ca nu merg cu voi ca mergeti tare, satanstilor?! tu fa-ti cerbu ala odata si lasa gargara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Novice 78 Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Salut baieti.Am si eu un moto si stau pe Vatra Luminoasa.In ce zi va intalniti la rond?As veni si eu la un pahar de vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_j37 Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Cand va mai intalniti la rond la 23 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_j37 Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Cand va mai intalniti la rond la 23 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate