Roxynel Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 mai taie din cizme fa ceva ca le iau eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 Stai bre sa-mi vina! Si poate-mi plac si vin si niste bani intre timp si nu mai vand nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 ooof ..de manusi nu ai mai zis la fel ..rusine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Stai ca nu mai aveau pe stoc ce manusi voiam eu (Power 2) si am luat altceva, tot Sidi. Maine seara ne mai vedem si noi sa intampinam furtuna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Stai ca nu mai aveau pe stoc ce manusi voiam eu (Power 2) si am luat altceva, tot Sidi. Maine seara ne mai vedem si noi sa intampinam furtuna? i'm in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiz Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 i'm in Unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 La ROND pe Maior Coravu, dupa ora 20:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 metalule .. nu ti-e dor de cartierul tau? il iei si pe cavaleru si treceti sa ma luati si pe mine ca poate asa nu mai uit si vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Nu mi-e dor draga, ca de 2x pe zi trec pe acolo. Dimineata tai tot Pantelimonul ca sa ies in Baiucului-Doamna Ghica De dimineata am dat o tura si pana la rond Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 adk la ce ora si cum de nu ne-am intersectat? a da deci nu vrei sa vii sa ma iei si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Da bre, hai ca vin. Trec, il iau pe Cavaleru si apoi vin spre tine. La 8 sa fii jos. Didi, Florin, Toto, voi doriti insotire pana la Rond sau nu serviti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Cand mai iesiti pe la rond mai bagati info aici, am rezolvat si eu cu cutia de viteze si voi fi functional in curand. Acum mi-a murit bateria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Man, pai diseara ne vedem acolo. Ia si tu curent de la masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Nu stiu eu d-astea, poate dau o fuga sa-mi iau o baterie. La ce ora va vedeti pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 20:00 L-am buzzuit si pe Profu' dar vad ca nu da nici un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Hai ca am luat si baterie. Dar nu pot sa ajung mai devreme de 8,45-9,00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Te hajtept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 bai am inteles de la didi ca dupa ce-am plecat eu a venit ploaia si v-ati tirat? eu am ajuns fleask acasa si vineri si sambata .. noroc ca n-a mai plouat si ieri ca ajungeam murata de la atata ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 Pai da, ai plecat tu, am mai stat vreun sfert de ora si a inceput sa picure. Fiecare a luat-o catre casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 rusine .. va face o ploicica? pai ce bikeri sunteti voi de nu mergeti pe ploaie? iti mai spala si tie mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 Cred ca ne-am impastiat degeaba, la mine cand am ajuns in Tei nu ploua si nici nu a mai plouat in seara aia. Oricum, am prins destule ploi pe motor ca sa nu imi mai doresc nici o ploaie, niciodata, cand ma dau cu motorul. Sa mergi pe ploaie e o porcarie, dar deh, eu nu sunt motociclist, sunt un biet fitzobiker de weekend! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 da da da ma scuzi acum am vazut clubul de la descriere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 Eu n-am bre treaba cu ploaia, mai ales ca aveam si geaca pe mine. Dar nah, norul era destul de urat si amenintator si incepuse cu picaturi din alea mari. Pana am ajuns la Muncii, am iesit din raza norului si aia a fost toata ploaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 ma cum naiba ca eu am avut treaba la iesirea din buc spre unde stai tu .. si acolo m-a plouat de m-a zapacit cred ca am umblat eu cu norul deasupra capului ca stie cat de mult "iubesc" sa merg pe ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 Ne mai vedem si noi maine seara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate