Sari la conținut

Detinatori de Honda CBR 600F

Sinner-
 Share

Ce model de CBR conduci?  

1.871 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

LMA everyone!

Are cineva idee unde gasesc si eu o baterie, a mea a decedat...

Thanks.

Orice magazin moto ar trebui sa aiba baterii pe stoc...Daca nu si nu,hipermarketurile gen Auchan au la randul lor ceva oferte

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

LMA everyone!

Are cineva idee unde gasesc si eu o baterie, a mea a decedat...

Thanks.

Si a mea :o

Sa-mi zici de unde ti-ai luat ,sa-mi iau si eu . :(

Orice magazin moto ar trebui sa aiba baterii pe stoc...Daca nu si nu,hipermarketurile gen Auchan au la randul lor ceva oferte

Au si astia,ai dreptate,e la un milion si ceva ,baterie Victor.

Link spre comentariu

Uite cine-i optimist :( Ai idee unde gasesc ceva previziuni meteo pe termen lung (2-3-4 saptamani) in care se poate avea cat decat incredere?

Adica sa zica ca-n februarie temperaturile o sa fie pe plus si chiar sa fie :laugh: Eu nu prea le am cu astea si yahoo weather sunt total aberanti :o

Editat de shin
Link spre comentariu

De acolo da' acu 2-3 luni cred :o Daca vrei ceva acceptabil try acolo jos la Cotroceni unde lucreaza Miki. Nu mai stiu cum ii zice, da' cum cobori valea la Cotroceni, venind din spre Leu spre chei, pe dreapta, cu 100 de metri inainte sa dai in Dambovita. Magazin moto ok au de toate. :(

Link spre comentariu

Is ieftine Yuassa alea si imi zice un nenea mai experimentat in motoare ca lui ii par bune, ca are 2, cate una pe fiecare motor si este multumit de ele. Adica nu iti va transforma F3-ul in RR dar nici nu te va lasa la greu, in mijlocul gerului tu sa ai nevoie sa impingi mobra :o

Link spre comentariu

La mulți ani CBR-F-iștilor! Hai că trece și geru ăsta si avem vară prelungită, cică va fi cel mai călduros an din 2000 încoa'. :o

P.S. Se vede că nu porți centura Petre, altfel nu dădeai cu dovleacul de parbriz. :laugh: Ai grijă de tine mă băiatule că te luăm cu linia la palmă, ce dreaq! :(

Link spre comentariu

Daca nu au grija de gabarit :laugh: Io n-am belele cu toate alea pe mine (exceptie genunchiere ca tot nu mi-am luat)

Sau poate unora le place mai mult caldura :o Pe 40 de grade mai mergi cum mai mergi da' pe -10 chiar sunt curios cati mai sunt viteji :(

Editat de shin
Link spre comentariu

Daca nu au grija de gabarit :laugh: Io n-am belele cu toate alea pe mine (exceptie genunchiere ca tot nu mi-am luat)

Sau poate unora le place mai mult caldura :o Pe 40 de grade mai mergi cum mai mergi da' pe -10 chiar sunt curios cati mai sunt viteji :(

da de ce tre sa fie viteaz sa mearga la - 10 grade? Io sincer ,nu vad unde e placerea sa-ti inghete toatea alea...ma lamuresti tu?

Link spre comentariu

da de ce tre sa fie viteaz sa mearga la - 10 grade? Io sincer ,nu vad unde e placerea sa-ti inghete toatea alea...ma lamuresti tu?

Daca mergi pe -10 grade fie esti prost rau fie foarte curajos :o Aici depinde de fiecare cum e, ce stie, experienta, bla bla.

Nu-s in masura sa judec pe nimeni. Eu sa merg pe -10 as fi prost rau, unu' hexperimentat si echipat + mobra echipata poate

nu ar fi catalogat asa.

Link spre comentariu

Daca mergi pe -10 grade fie esti prost rau fie foarte curajos :o Aici depinde de fiecare cum e, ce stie, experienta, bla bla.

Nu-s in masura sa judec pe nimeni. Eu sa merg pe -10 as fi prost rau, unu' hexperimentat si echipat + mobra echipata poate

nu ar fi catalogat asa.

mda..

Link spre comentariu

Daca mergi pe -10 grade fie esti prost rau fie foarte curajos :laugh: Aici depinde de fiecare cum e, ce stie, experienta, bla bla.

nu ar fi catalogat asa.

Hai că începi anul cu bine... :o

În altă ordine de idei... să-i credem sau nu? Într-un fel mă bucur că o să fie sezon lung de mers cu moto, dar în același timp trebuie să te echipezi și adecvat, iar la 40 grade nu prea merge cu geaca de piele. :(

Link spre comentariu

Daca mergi pe -10 grade fie esti prost rau fie foarte curajos :) Aici depinde de fiecare cum e, ce stie, experienta, bla bla.

nu ar fi catalogat asa.

Sunt prost rau, doar ca mobra se incapataneaza sa ramana la verticala. M-am intalnit ieri in oras, in trafic cu un alt prost cu un drz si inca 2 prosti cu bimare si ale lor se incapatanau sa stea tot la verticala. Mobra e echipata de strada, nici experimentat nu-s, nici singurul nu-s.

Link spre comentariu

Sunt prost rau, doar ca mobra se incapataneaza sa ramana la verticala. M-am intalnit ieri in oras, in trafic cu un alt prost cu un drz si inca 2 prosti cu bimare si ale lor se incapatanau sa stea tot la verticala. Mobra e echipata de strada, nici experimentat nu-s, nici singurul nu-s.

:)

Link spre comentariu

Nu o lua direct, de multe ori el vorbeste si tot el aude/citeste. :)

Link spre comentariu