Sari la conținut

Detinatori de Honda CBR 600F

Sinner-
 Share

Ce model de CBR conduci?  

1.871 membri au votat

1. 1. Ce model Honda CBR 600 F calaresti?

• Honda CBR 600 F 1
      80
    • Honda CBR 600 F 2
      194
    • Honda CBR 600 F 3
      278
    • Honda CBR 600 F 4
      232
    • Honda CBR 600 F 4 i
      279
    • Honda CBR 600 F 4 i Sport
      203
    • Honda CBR 600 FA
      11

Acest sondaj este închis pentru noi voturi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

:) Inca un Hornetist transformat?!

Asteptam poze si welcome! :)

Am avut de la cine sa invat cu transformarile astea :D

Poze inca nu am, moto am pus-o la iernat momentan fiindca finantele sunt "pe crestere negativa", momentan situandu-se in jurul lui +0 :(. Dar sper sa o prind la o sesiune foto cat de curand

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@xcite merci, de primire :) cred ca si cu viesparii e la fel odata ce ai avut hornet, tot hornet visezi :) desi, in ultima vreme parca imi face cu ochiul tot mai mult z750-ul nou.. :D

dar chiar, e de rau sa fi f-ist? :) la cat de multi suntem, cred ca nu poate fi decat de bine :(

Link spre comentariu

Nu-i cunosti pe satanistii astia care se numesc F`isti si se intalnesc in Piata Constitutiei, ca altfel nu ai mai intreba :D

nu cunosc bre . eu e de la tara , aici la mine nu e nici piata constitutiei , nici mol , nici nimic :(

sal alexxa :)

Link spre comentariu

deci toata lumea isi ia F3 si F4i... F4 e hulit o data ca nu e pe injectie ca i-ul si a doua oara ca e mai scump decat F3... :)

Foarte nedrept...

dar cred ca Honda a gresit cu F4 ceva... merge si cu 4 dinti lipsa in pinionul spate... trebe lantu sa fie slab... atit :D

rock on!

Link spre comentariu

Da' pe tine cand te mai vede omu',domne?

pai unde m-ai chemat si n-am venit? :) am messenger, mail, telefon, mesagerie pe forum... eu n-am iesit ca n-am avut cu cine. deci daca se organizeaza ceva, ca pietoni, ma bag :)

Mesaj completat

Foarte nedrept...

dar cred ca Honda a gresit cu F4 ceva... merge si cu 4 dinti lipsa in pinionul spate... trebe lantu sa fie slab... atit :(

rock on!

ne drept sau ne nedrept, asta e. cred ca o sa imbatraneasca la mine. nu ca mi-ar parea rau :D

Link spre comentariu

pai unde m-ai chemat si n-am venit? :D am messenger, mail, telefon, mesagerie pe forum... eu n-am iesit ca n-am avut cu cine. deci daca se organizeaza ceva, ca pietoni, ma bag :)

Mesaj completat

ne drept sau ne nedrept, asta e. cred ca o sa imbatraneasca la mine. nu ca mi-ar parea rau :(

ia ma legam un gratar pana in sarbatori ? asa o pastrama o bere ceva ?

acuma cat aveti timp si nu sunteti pe 2 roti sa va vaitati ca mine vara ca nu beau decat chestii cu bule ...

hai bagam un gratar ? sau daca nu gratar o ieseala undeva vineri sambata duminica .... care vreti sa mergeti spuneti ..... :)

Link spre comentariu

Am auzit eu de curand niste motoristi semi-beti vorbind despre un restaurant turcesc prin zona Colentina. Si am mai auzit niste medici semi-treji vorbind despre ceva mancare chinezeasca.

Hai sa gasim un local si sa mergem pe saptamana viitoare.

Link spre comentariu

Am auzit eu de curand niste motoristi semi-beti vorbind despre un restaurant turcesc prin zona Colentina. Si am mai auzit niste medici semi-treji vorbind despre ceva mancare chinezeasca.

Hai sa gasim un local si sa mergem pe saptamana viitoare.

Nu face planul ca tiganul ... ca weekendu asta ti-l dau eu peste cap pe al tau. Facem cu schimbu , sa nu ne plictisim, ce mama draq :angryfire:

Link spre comentariu

BAH! Ce e cu linistea asta? sunteti afara cu motoarele? WTF?

Mesaj completat

Nu face planul ca tiganul ... ca weekendu asta ti-l dau eu peste cap pe al tau. Facem cu schimbu , sa nu ne plictisim, ce mama draq :(

Bem? :rolleyes: Facem un pouc?r? Ne dam cu driftu? :rolleyes:

----------

P.S.: :D < imi place la nebunie emoticonu` asta :(

Editat de One-Track-Mind
Link spre comentariu