Sari la conținut

Detinatori de Honda CBR 600F

Sinner-
 Share

Ce model de CBR conduci?  

1.871 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

Unde-i MotoRiders ca vreau si eu tripple bubble hubble d'ala :D

Mai stie careva magazine in Bucuresti unde pot gasi barbriz?

www.motoriders.ro gasesti pe site toate informatiile...adresa, telefon, harta ...sa nu te ratacesti :D Magazinul este al unui prieten, il cheama Eddie sau o gasesti acolo pe sotia lui Nana.

:D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 19,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am sunat, nu au :D

Aaa si unde-mi pot face si eu ITP-ul fara sa ma frece mult la cap? E musai sa-i pun toba stock inapoi?

Editat de adidas
Link spre comentariu

Am sunat, nu au :D

Aaa si unde-mi pot face si eu ITP-ul fara sa ma frece mult la cap? E musai sa-i pun toba stock inapoi?

Mergi cu mine la service-ul de la podu' Fundeni...50 de roni(taxa) si gata,patronu e motociclist asa ca e mai "gentil" :D Trece cu vederea o toba :D

Editat de Gixxx'
Link spre comentariu

Mergi cu mine la service-ul de la podu' Fundeni...50 de roni(taxa) si gata,patronu e motociclist asa ca e mai "gentil" :D Trece cu vederea o toba :D

Imi spui cand ai timp si mergem. Thx! :D

Link spre comentariu

la constitutiei?

Pentru amândoi! :D În fiecare Joi la ora 19:00 - Piața Constituției (Prostituție/Constipației - cum vreți să-i ziceți!) este întâlnirea noastră, a CBR F-iștilor! Mai sunt și câțiva intruși, dar sunt ok, au pile și îi primim. :D

Link spre comentariu

Păi știi foarte bine ora, ce tot întrebi atât? :D Lasă că mai bine iți sar eu la beregata decât adidasu'! :D

Tres bien. Tineam si eu topicul sus :D Si adibasu' sa nu ma certe, ca-s si io mic si emo :D

Link spre comentariu

N-am da' e exact casca lu' adidasu' :D Xr 1000 negru lucios :D

sa o stapanesti sanatos...si fara incidente!!!!

Am inceput sa caut pisele lipsa de la motoreta...si se pare ca am noroc...ma duc maine sa le iau de la paula bikershop :D Stiti un service bun unde imi pot repara carena dreapta si codita....ca sunt sparte... :D

Link spre comentariu

Insanatosire grabnica.

Sa inteleg ca plimbarea la Giurgiu n-a priit chiar ma candeam ca merg si eu, da am vazut tarziu post-ul.

Succes cu reparatiile.

merci. mai bine ca ai vazut postul cu plimbarea tarziu...ca am reusit eu sa stric distractia..tocmai cand era mai frumos :scratch: . incet ..incet repar si motoreta...noroc cu baietii astia ca sunt de treaba si mai dau un sfat..te mai trimit la un service..ceva... :)

e spart si stopul de sub codita...trebuie sa-l schimb sau se poate lipi? :unsure:

Editat de aileea
Link spre comentariu

ca am reusit eu sa stric distractia..tocmai cand era mai frumos :scratch:

Ce distractie ai stricat mai fata? Nu ti-e bine? Oricum mai erau doar cativa km. In plus, momente de genul asta ne unesc mai tare decat o simpla plimbare. A nu se intelege, Doamne fereste, ca e bine ca s-a intamplat. Ci doar ca e bine sa stii ca ai in jurul tau oameni cu prezenta de spirit si saritori la nevoie. :)

Link spre comentariu

Depinde, teoretic se poate lipi orice acum depinde daca are rost sa te complici, cel mai bine e sa schimbi ce se poate, nu cred ca-i asa scump stopu ala.

Bafta.

am gasit la powermotors un stop de frana...e 75 de euro!!!!!!!!!!!!!!! :)

@Khael: repar motoreta si mergem iar la giurgiu....am de dat niste beri :scratch:

Link spre comentariu

Sorina, incerca si pe aici: http://www.crash-moto.eu/f4.php

O intrebare, Care stai prin Titan, zona Policlinicii, cum e pe acolo?

Merci de link...pare foarte util...

eu stau in titan....e frumoasa zona...linistita, multi motociclisti... si acolo la Policlinica, destul de dragutz..aproape de parc 9scoti fetele la o plimbare :scratch: )

Link spre comentariu