Sari la conținut

Detinatori de Honda CBR 600F

Sinner-
 Share

Ce model de CBR conduci?  

1.871 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salutare, intreb si eu pe cei cu f4: Vreau sa copiez o cheie si nu sunt sigur daca trebuie copiat cipul sau nu. Deasupra contactului nu scrie H.I.S.S scrie doar Honda, e posibil sa mearga doar copiata lama si atat?

Editat de Dragos_90
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salutare,"corup" posesor de F2 sau F3 sa se desparta de motor acum in pragul Sarbatorilor Pascale, de preferat in Bucuresti sau Bacau, dar discutam mai multe in PM.Paste Fericit ! :cheers:

Link spre comentariu

salutare,"corup" posesor de F2 sau F3 sa se desparta de motor acum in pragul Sarbatorilor Pascale, de preferat in Bucuresti sau Bacau, dar discutam mai multe in PM.Paste Fericit ! :cheers:

iti place?

post-45936-0-58796700-1334567729_thumb.jpg

post-45936-0-80425300-1334567762_thumb.jpg

Link spre comentariu

Salutare, intreb si eu pe cei cu f4: Vreau sa copiez o cheie si nu sunt sigur daca trebuie copiat cipul sau nu. Deasupra contactului nu scrie H.I.S.S scrie doar Honda, e posibil sa mearga doar copiata lama si atat?

Salut,

Eu am un f4i din 2001 si a nu a fost suficient doar o copie. A trebuit copiat si cipul. Acum nu stiu daca la tine trebuie sau nu.

O zi buna!

Link spre comentariu

Da, intalnire la BGS ... si propun sa nu va plimbati prea mult ca sa nu ma aveti pe constiinta :P

Daca ar fi dupa tine am merge la intalnirea sahistilor din cismigiu :bounce:

Editat de Ovy_d
Link spre comentariu

Salutare . am si eu o intrebare ,

Se mai poate intinde lantul , sau trebuie schimbat neaparat ? in poza   

daca in pozitia in care este acum are un joc de 2-5 centimetri la miloc,adica daca nu e foarte tensionat cred ca ar mai merge ceva 3 sau 4 mii,doar ca lantul arata foarte neingrijit,trebuie curat si uns si cel mai important este sa nu fie uzat inegal,daca nu sti ce inseamna asta cere explicatii.

Salutare,

In scurt timp o sa calaresc o cbr-ica F3 de prin "95. Spuneti-mi ce probleme comune au mobrele astea...cam ce ulei bagati...la categoria piese..se gasesc??

depinde de ce uzura are

Link spre comentariu

daca in pozitia in care este acum are un joc de 2-5 centimetri la miloc,adica daca nu e foarte tensionat cred ca ar mai merge ceva 3 sau 4 mii,doar ca lantul arata foarte neingrijit,trebuie curat si uns si cel mai important este sa nu fie uzat inegal,daca nu sti ce inseamna asta cere explicatii.

depinde de ce uzura are

Lantul se aude ca naiba , si e ft larg . Eu vreau sa-l schimb normal dar pana atunci vreau sa stiu daca il mai pot intinde . :unsure: Mobra asa am laut-o , cu lantul asta :(

Editat de alex.alexey
Link spre comentariu