Sari la conținut

Detinatori de Honda CBR 600F

Sinner-
 Share

Ce model de CBR conduci?  

1.871 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

Faptul ca nu pot tine pasul are ca principali vinovati - lipsa carenelor, semeringurile pierd o tona de lichid de furca, deci e f f moale si frane nu prea am, deci

nu ma incumet sa-i dau prea rau. Mai e si faptul ca dupa accident am mers f f incet insa cu timpul imi revin. Deja merg din nou tare, doar ca am mici probleme cu top speed gen 230-240 cand e vorba de A2. Insa imi fac eu moto si apoi o sa va plangeti ca va las in urma :disappointed:

Ne vedem la Arc pe la 18:30 - 18:45

shinule tata, de ce mama masii tii tu neaparat sa te explici?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 19,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cum e man cu noua furca?

Noua furca e...diferita. Ceva se-ntampla clar cu suspensia ce n-avea loc inainte, se misca, se unduie, chestii...

O sa-i dau setarile la stock, fiindca acu e alambicata, o sa-i schimb uleiu si simeringurile, cine stie de cand n-a mai fost umblat la ulei, si dupaia o sa-mi dau cu parerea. Cert e ca acu am suspensie.

E bine. E diferit.

Cel mai mult se simte pe curbe. Vireaza total altfel. Mai usor, mai repede, si mai precis.

Editat de Oryon
Link spre comentariu

Incerc sa ajung si eu pe la Arc la o tigara azi ... Cat despre faza cu incepatorii pentru sambata ... sper ca nu te refereai la mine Adidas ? :disappointed: Oricum se pare ca vremea o sa tina cu noi si nu o sa ploua , asa ca eu m-as baga la o plimbare.

Link spre comentariu

Bai...mi-a renascut miostorcicleta...

Dupa egalizarea amortizoarelor si facut presiune in roti (in principal), fuge de-o ia dracu.

Acu stiu ce nu-mi convenea la furca noua...cauciucurile dezumflate :disappointed:

Ne vedem la Casa Popoului azi?

Link spre comentariu

Sper sa vin si eu. Bai, dar nu merge sa ne intalnim mai devreme? :disappointed:

sal, eu eram ala de-ti facea ca disperatu ieri cu mana pe kiselev

Link spre comentariu

Ba nene ce trafic de kko ieri...am plecat de la arc pana la dentist la Romana numai pe trotuar... :disappointed: Am "invitat" un nene cu un kawa streetfighter dupa mine pe trotuar si s-a uitat de parca i-am zis sa mergem s-o f.utem pe sor'sa :lol: Ne vedem diseara :lol: :lol:

Link spre comentariu

As veni si eu numai ca coana mobra merge in 3 de azi dimineata...:disappointed:... probabil mi-a decedat o bujie dar draq stie

Pe de alta parte la casa popoului pot sa vin si pe jos....:lol:)

Link spre comentariu

lol, te'am recunoscut dupa numar. iar eu sunt ala de te claxonam sa te uiti in fata, ca urmau sa traverseze pietonii aia.. :lol:

ii vazusem, dar multumesc oricum (nu am auzit claxonul :disappointed: )

Link spre comentariu

Eu pe la 3 ies la o tura...care are chef sa vina sa dea un semn :disappointed:

Eu as avea chef .... as da si un semn .... dar sunt la munca pana diseara , asa ca ne vedem in Constipatiei direct. Si oricum , in alta ordine de idei, eu cu tine nu mai merg ca esti maniac si faci bietzii incepatori ca mine sa moara (de invidie :lol: )

Link spre comentariu

Ba nene ce trafic de kko ieri...am plecat de la arc pana la dentist la Romana numai pe trotuar... :disappointed: Am "invitat" un nene cu un kawa streetfighter dupa mine pe trotuar si s-a uitat de parca i-am zis sa mergem s-o f.utem pe sor'sa :) Ne vedem diseara :lol: :lol:

pe unde ai luat-o???spre romana ne-am dus si noi si nu a fost nici o problema!!de la victorie printre masini frumosin cateva minute am fost acolo cu tot cu stat la semaforul dintre cele 2 piete... :lol:

Link spre comentariu

pe unde ai luat-o???spre romana ne-am dus si noi si nu a fost nici o problema!!de la victorie printre masini frumosin cateva minute am fost acolo cu tot cu stat la semaforul dintre cele 2 piete... :disappointed:

Pai cand voi mergeati spre arc eu veneam spre Romana,ne-am intalnit la Victoriei...La semaf dinspre Kiseleff unde eu aveam rosu :lol: Printre masini ar fi fost un chin la ora aia,poate mai tarziu s-a mai limpezit treaba

Atentieee, nebunu' ia tura!!!

:lol:

Eu as avea chef .... as da si un semn .... dar sunt la munca pana diseara , asa ca ne vedem in Constipatiei direct. Si oricum , in alta ordine de idei, eu cu tine nu mai merg ca esti maniac si faci bietzii incepatori ca mine sa moara (de invidie :) )

:lol: Predau cursuri de dat stupid prin oras...

Link spre comentariu

Hint ptr kiseleff: la primul semafor dupa arc faceti stanga iar apoi la primul semafor dreapta. tot in piata victoriei se ajunge, e drept ca e piatra cubica, insa se poate merge printre masini ca e larg bulivardu. pe kiseleff ramai blocat intre masini, unless ur name is gixxx! :lol:

Gixxx'u, dar tu ce tura dai la ora 3, de motogp pe PC? ca te vad online. :)

Am uitat sa-mi iau vitaminele... :lol:

Vorbim diseara... :lol: :disappointed:

Link spre comentariu

Vin Âşi eu cu maÂşinuța! :lol: Mi-a plăcut mult plimbărica de joia trecută dar am răcit foarte urât. :lol: Nici acum nu mi-am revenit.

Numai să pot ajunge până acolo. Eu am învățat drumul casă-job Âşi invers ca roboțelul, orice deviere de drum poate fi un pericol Âşi mă pot pierde! :disappointed:

Adi.... HELP! :lol:

Editat de Ramy
Link spre comentariu

Va salut domnilor. Am si eu o mare rugaminte . Vreau sa cumpar un F3 din 1998. Baiatul a cazut cu ea si ghidoanele nu sunt in acelasi plan cu roata. M-am uitat la telescoape si nu par indoite absolut deloc. Nu au nici o cuta. Deci daca tin "coarnele" drepte, pentru a merge inainte, roata este putin deplasata spre stanga. Ce voiam sa va intreb : se pot regla din piulita care prinde furca in jug, de cadru, ca la bicicleta, sau este totusi ranforsata furca, telescoapele ? Eu am tot o Honda acum, un NTV dar, am gasit-o pe asta la un pret destul de mic. Va rog sa-mi raspundeti sa vad cam cat m-ar costa reparatia, daca o iau. Va multumesc !

Editat de dori_x
Link spre comentariu