radum90 Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 Acuma nu am nevoie de piston ca acuma am bagat nou.Doar voiam sa stiu daca am dat mult sau putin pe el in comparatie cu al tau Dar segmentii sun de aia buni de crom?? ca ai mei nu-s si mi-ar prinde bine o pereche Daca cumva poti face rost se asa ceva anunta-ma ca ii iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 cine are un melc de ambreiaj ptr minsk ? platesc daca e nev Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 am eu o pereche de segmenti cromati, nu i-am folosit mai mult de 80-100 de km, daca te intereseaza, 100 000+taxe e topic pentru donatii, puteai sa-i schrii asta intr-un pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 e topic pentru donatii, puteai sa-i schrii asta intr-un pm hai ma ca putem intelege ca e pe post de bere a venit azi gabitzu_mobristu in bucale, i-am dat pistonul si segmentii noi, sper sa ii fie de trebuinta, si mi-a adus ce mi-a promis...ne-am plimbat, am baut, am vorbit, impreuna cu alexrulz_20...super marfa... gabitzule, merci mult ombre mai vorbim...bafta PS:mi-a lasat si carbu de mz 250 pt cicloburu, asa ca, ombre, daca citesti topicul, sa vedem cum ne intalnim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioska tm Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 am de donat pe acasa : 2 aripi fata mobra 2 aripi spate mobra 4 cutii laterale mobra 1 ghidon hoinar 4 roti mobra nenumarate cauciucuri mobra 1 ambielj carpatzi 1 chiulasa carpatzi 4-5 carcase mobra 2 tobe esapament mobra 1 sha mobra care are sa-mi dea si mie : ambielje mobra/hoinar cilondrii hoinar pistoane minimobra pistoane diametru 40-44 aprindere electronica de drujba sau scooter acte manet electromotor manet comanda acceleratie minsk .. cum arata ghidonu de hoinar? daca nu e vopsit si e cromat original m-ar interesa+comenzile de pe el fara cabluri,(sau alea nu le mai ai?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu_mobristu Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 csman vb cu mishu_canishu de pe forum .. el parca mai are ceva piese de minsk ioska tm .. ghidonu e original , deci cromat ... si comenzile nu stiu pe unde sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 se doneaza o preche de cilindrii de jupiter 4.Nu stiu la ce cota sunt sau cat sunt de uzati, stiu doar ca nu sunt zgaraiati, si au filetele bune la esapament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 Cine are nevoie de piese de CZ/JAWA, sa bage un ochi aici : /index.php?...=60438&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 se doneaza o preche de cilindrii de jupiter 4.Nu stiu la ce cota sunt sau cat sunt de uzati, stiu doar ca nu sunt zgaraiati, si au filetele bune la esapament ii vreau io pe aia daca zici ca au filetul bun la evacuari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Februarie 7, 2007 Autor Share Postat Februarie 7, 2007 Cine are nevoie de piese de CZ/JAWA, sa bage un ochi aici : /index.php?...=60438&st=0 am vazut ca ai niste arcuri acolo. le vreau eu daca le mai ai. am si eu de dat 3 coturi de nipru. tre doar curatite si vopsite, in rest sunt ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 am vazut ca ai niste arcuri acolo. le vreau eu daca le mai ai. Le mai am, daca le vrei sunt ale tale Numai sa nu ma trimiti la posta cu ele, ca eu acolo fara mitraliera nu mai intru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 Le mai am, daca le vrei sunt ale tale Numai sa nu ma trimiti la posta cu ele, ca eu acolo fara mitraliera nu mai intru te cred imbecili aia cu sistemul lor postal... oricum, tu cu initiativa pieselor pe bere ai salvat multe vieti de comunisti si suflari de motoare e bine ca esti doar in greva si nu ai parasit ambarcatiunea toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 curier rapid, ca aia vin la usa la tine si ajung si a doua zi. i-ti las si adresa: stoean paul gabriel, str. cabanei nr 18, bloc G3, sc. A, Ap. 6, Navodari, Constanta. mersi mult lasati-va frate adresele pe pm ca poate primiti antrax doamne ce imi plac mie topicurile astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 saua se duce la... mixi_dixi nu mai vrea omul saua asa ca este inca valabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 donez 2 roti de mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 1. Care are un far "glonte" nu conteaza de la ce motocicleta..doar sa fie intreg ca vreau sa il pun pe ivan al meu.. 2. Care are nevoie de o janta de dnepra sau un filtru de aer de ij festival..coarne de berbec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Februarie 8, 2007 Autor Share Postat Februarie 8, 2007 1. Care are un far "glonte" nu conteaza de la ce motocicleta..doar sa fie intreg ca vreau sa il pun pe ivan al meu.. 2. Care are nevoie de o janta de dnepra sau un filtru de aer de ij festival..coarne de berbec mi-ar trebui mie o janta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draagood Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 Reiau, dar cu precizari: Am 4 pistoni de dacie 1300 (73 diametru), cine are nevoie? (sunt noi si au si bolturi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 (editat) Filtrul l-am data azi..mai e janta care e posibil sa se duca la stoeanp. Mai am aripa de pe fata(pe roata de 19")..care o dau la schimb pe o alta aripa..ca sa nu raman fara...si vreau sa fac ceva mai lung si care sa acopere o portiune mai mare din roata(cam cum e aia de ij festival, sau dnepr) Aripa arata asa Editat Februarie 8, 2007 de andrey_832 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 salut, ma intereseaaza 2-3 jante de mobra,mz,ij,nepra,jawa, orice, numai sa fie model cu spite....sa fie in stare bunicica( nu ma intereseaza spitele sau butucul),cromate sau nu,dar sa nu fie deteriorate grav:crapate,indoite,rupte etc.... multumesc. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 (editat) Se potrivesc cumva pistoanele de dacie 1100 la vreun motor? (cred ca am un set acasa...si sunt noi) la simson donez si eu o mobra fara roti, carburator. arata cam urat vopseaua. maine fak un recensamant si va promit ca revincu o tona de piese eu aproape k mam lepadat de vechituri. salut, ma intereseaaza 2-3 jante de mobra,mz,ij,nepra,jawa, orice, numai sa fie model cu spite....sa fie in stare bunicica( nu ma intereseaza spitele sau butucul),cromate sau nu,dar sa nu fie deteriorate grav:crapate,indoite,rupte etc.... multumesc. B. am si de jawa, si de mobra, si de mz............ mane costez cu tot de daucred ca am cam tot de ce aveti voi nevoie, si in portie dubla . Editat Februarie 11, 2007 de axi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 (editat) fa o lista, poate ne vedem...de la jawa pistoanele se potrivesc la cz 175. sunt la 50 km de tine. Editat Februarie 11, 2007 de calin_cz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 (editat) la simson donez si eu o mobra fara roti, carburator. arata cam urat vopseaua. maine fak un recensamant si va promit ca revincu o tona de piese eu aproape k mam lepadat de vechituri. am si de jawa, si de mobra, si de mz............ mane costez cu tot de daucred ca am cam tot de ce aveti voi nevoie, si in portie dubla . am si eu nevoie de ferodouri de mobra/minsk/voschod/carpati/simson sr2e... ca toate sunt la fel ai piese de jawa 350 ts ? ps : am uitat sa precizez , ferodouri de ambreiaj Editat Februarie 11, 2007 de c0zmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 fa o lista, poate ne vedem...de la jawa pistoanele se potrivesc la cz 175. sunt la 50 km de tine. dak vrei sa tine-m legatura contacteaza-ma la 0767122617 Te ajut cu tot ce pot!!!! sau pe a lui baluba 16, tu de fratemi glumeam...0767462792. si pentru c0min am aproape tot ce ii trebuie.. Dau maine lista oficial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 am si eu nevoie de ferodouri de mobra/minsk/voschod/carpati/simson sr2e... ca toate sunt la fel ai piese de jawa 350 ts ? ps : am uitat sa precizez , ferodouri de ambreiaj ferodouri? pai nu stiu cat de bine e sa pui din donatii asa ceva, ca se uzeaza sau vorbesti de tamburi? hai ca intru si eu la cersit...mi-ar trebui un cadru de carpati momentan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate