Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Are cineva de donat: capac lateral de la platini pt Jupiter / Planeta? capac de la ieÂşirea din cutie - partea inferioară . Cum e cel din a doua poză Protecții lanț Dau Âşi bani, după caz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 am de cadorisit cauciuc + cadru de ij yunker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 iti pot da eu capac lateral .... trimite mi adresa si iti pun cand am timp ramburs capacul (8 ron) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
negru_mihai Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 la curatenia de primavara am fotarat sa mai scap din fiare. am un cadru de voshod cu bascula spate ,amortizoare ,laditele laterale parca.toate elemetele de "tablarie" le donez .daca e interesat cineva voi pune poze samba.piesele se ridica din cluj-napoca,daca trebuie trimise pe posta/curier atunci va trebui platit transportul Cadrul cu restul au ajuns la mine, multumiri si pe aceasta cale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boschetar Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 o maneta de acceleratie de jawa preferabil are cineva? nu neaparat donatie pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
donici Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 am de cadorisit cauciuc + cadru de ij yunker vreau io furca (dak sse potriveste pe cz sport ) Mesaj completat vreau io furca (dak sse potriveste pe cz sport ) a ! si roata dak e pe 16 aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 dar cadrul mai e de dat...fara nimic pe el cu toate ca s-a abonat cineva...daca nu il ia...o sa mai pun anunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj17wow Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 As dori eu cadrul daca nu il ia persoana respectiva.Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Are cineva de donat o cutie baterie pt jawa? a mea a fost ciopîrțită.... /index.php?...t&id=590810 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roskatu Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 Are cineva de vanzare/donat un tambur spate si un ceas kilometraj pt o jawa 250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 AICI /index.php?showtopic=93453 se posteaza ce vreti voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Are cineva de "aruncat" un schimbător de IJ, dar simplu (nu vîrf-călcîi) ? Să-l adaptez pt comenzile avansate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 La donatii se posteaza doar donatiile, nu si cererile. Cine nu s-a conformat, are warn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 poze cu rezolutie mai buna pe mess,pt. cei interesati furca sa dat, noul proprietar sa o foloseasca cu placere,raman restul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 furca sa dat, noul proprietar sa o foloseasca cu placere,raman restul multumesc mult cristi; fac tot posibilul sa vezi poze cu ea functionala pe strase!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thvlad Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 Salut! Perntru cine este interesat de resuscitarea unei motorete Carpati si a unei Mobre, ofer cateva piesulici. Pentru Carpati, 4 buc. semicartere in stare bunicica, unul are si cilindrul care este OK, doar doua aripioare ciobite. Am si ceva maruntaie in stare buna: Oala ambreiaj+discuri, axe si pinioane, o volanta cu magneti de la aprindere. Am si un ambielaj, dar este uzat. Tot pentru carpati: rezervor benzina cu buson si robinet in stare OK, trebuie doar revopsit, amortizoare si un ansamblu capac roata+saboti frana. Pentru Mobra: elementele de sustinere furca, 2 rame de far si 2 capace de toba noi noute, nefolosite vreodata. Mai ofer si doua tobe de Nipru, manufacturate personal, stare bunicica, au functionat pe motorul meu vreo doi ani, una dintre ele are o ureche de prindere rupta. Pun mai jos si niste poze. Doritorii sa-mi scrie aici sau pe PM. Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 Eram interesat de o toba, dar esti din bucuresti... doar sa trimiti prin posta, daca ai vrea, plateam posta tot + o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Masa Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 (editat) salut , as dori eu ambele tobe de nipru daca este posibil Multumesc Editat Mai 22, 2010 de Masa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 salut!rezervorul si amortizoarele de carpati,te rog...toader marian,str n,titulescu nr 1 oras bals,jud olt,0744565274...posta sau curier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 salut!rezervorul si amortizoarele de carpati,te rog...toader marian,str n,titulescu nr 1 oras bals,jud olt,0744565274...posta sau curier. asa ceva sa nu mai faci.ca poate cineva te gineste de pe forum (ca is multi ) si iti trimite vreo 2 caramizi ambalate cu ramburs.si iesi cu paguba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 Salut! Perntru cine este interesat de resuscitarea unei motorete Carpati si a unei Mobre, ofer cateva piesulici. Pentru Carpati, 4 buc. semicartere in stare bunicica, unul are si cilindrul care este OK, doar doua aripioare ciobite. Am si ceva maruntaie in stare buna: Oala ambreiaj+discuri, axe si pinioane, o volanta cu magneti de la aprindere. Am si un ambielaj, dar este uzat. Tot pentru carpati: rezervor benzina cu buson si robinet in stare OK, trebuie doar revopsit, amortizoare si un ansamblu capac roata+saboti frana. Pentru Mobra: elementele de sustinere furca, 2 rame de far si 2 capace de toba noi noute, nefolosite vreodata. Mai ofer si doua tobe de Nipru, manufacturate personal, stare bunicica, au functionat pe motorul meu vreo doi ani, una dintre ele are o ureche de prindere rupta. Pun mai jos si niste poze. Doritorii sa-mi scrie aici sau pe PM. Numai bine ! salut , ma intereseaza oala ambreaj , ansamblu capac roata cu saboti si volanta magnetica . - nu astept sa fie moca dar prefer sa fie trimise prin posta , daca mai este valabil i-ti trimit adresa pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_2394 Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 salu vreau eu esapamentele pt nipra daca nu sau dat Mesaj completat adaug si eu o sa de gilera rx125 pt cei care vor sa-si faca comunistele enduro vreau eu saua de gilera daca o mai ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dusan Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 are cineva cablu de chilometraj pt jawa 350? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 Dau numai schimb un cablu bun de kilometraj de Jawa 350 model 1960-1962 pe un cablu la fel de bun pentru Jawa 350 TS model 1992. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorucioby Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 "Dau numai schimb" daca l ai si nu ti trebe da l pe bani pe bere pe ce vrei tu numa da l sa si faca altcineva treba cu el. Poate asa o sa fie bafta si de partea ta sa primesti ce ai nevoie atunci cand ai nevoie si nu cand gasesti sa dai la schimb neaparat ce vrea altul. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate